Editörler : "eskiyara"Pangaea

fb88
Şef
19 Kasım 2023 19:33

İlçe milli eğitim tayin dönemi resmi yazı yolluyor.idare onu paylaşmak zorunda.herkes sosyal medyadan duyduğu ile iş yapmaz.idare görevini yapacak yazıyı dys den tebliğ etmek zorunda

silivripdr
Daire Başkanı
19 Kasım 2023 21:51

Tebliğ etse de zaten okumayacaktin o yazıyı. Şimdi kendi kızgınlığını idareden çıkartmaya çalışıyorsun.

İdarenin tebliğ etmemesi yüzde 5 hata ise kaç senelik öğretmen olan senin; kendinle ilgili önemli bir bu kadar ilgisiz olman ve sosyal medyadan bihaber... Ya ogretmen odasında da mı sormadın. Tayin konusundan başka ne konuşulur ki orada.

Hakikaten çoğu idareci ile anlaşamadık. Şu anda idareci de değilim. Ve hatta eleştiririm de. Ama şu yazı tebliğ etmedi vik vik muhabbeti....

Gerçekten idare uyarı hak ediyorsa seni öğretmenlikten atmak lazım bu konu için sadece😂😂😂

umutXx
Daire Başkanı
19 Kasım 2023 23:57

şurada ne kadar cahil varmış yaf, ne saçma sapan yorumlar okudum yav, öğretmenlere duyurulması gereken bir satır varsa öğretmenlere tebliğ tebellüğ edilmek zorundadır, bunu öğretmen takip etmek zorunda değildir. idareci yazıyı tüm öğretmenlere ilan panosu şeklinde veya tebliğ tebellüğ edecek şekilde bildirir, aksi taktirde o öğretmenin okul müdürlüğü hakkında şikayet etme hakkı doğar ve okul müdürlüğüne soruşturma açılır.

pisuanzi
Memur
20 Kasım 2023 17:55

Soruşturmadan da kimse ceza almaz hocam kimseye bir şey olmaz, siz kendi işinizi kendiniz takip edin, ha ceza alsa bile ne olacak, size özel atama mı yapacak bakanlık hayır, mağdur olduğunuzla kalacaksınız :)

umutXx, 3 hafta önce

şurada ne kadar cahil varmış yaf, ne saçma sapan yorumlar okudum yav, öğretmenlere duyurulması gereken bir satır varsa öğretmenlere tebliğ tebellüğ edilmek zorundadır, bunu öğretmen takip etmek zorunda değildir. idareci yazıyı tüm öğretmenlere ilan panosu şeklinde veya tebliğ tebellüğ edecek şekilde bildirir, aksi taktirde o öğretmenin okul müdürlüğü hakkında şikayet etme hakkı doğar ve okul müdürlüğüne soruşturma açılır.

Pratik Hoca
Aday Memur
20 Kasım 2023 18:51

Yazılar ıslak imzalı veya dosyaya koyarak tebliğ edilmiyor. Artık dys den tebliğ ediliyor. Okumamışsa öğretmenin hatasıdır. Ayrıca whatsap tebliğ sayılır. Tebligat kanınunda her türlü dijital yolla der.

Palasay
Aday Memur
20 Kasım 2023 19:16

Cahilmisiniz gelen yazı kurum dys ye düşer mecbur öğretmene tebliğ edecek yoksa müdür suç işlemiş ol

Pratik Hoca
Aday Memur
20 Kasım 2023 21:17

Artık öğretmenler dys sistemine entegre oldu. Yaklaşık 1 yıldır. Tebliğ tebellüğ elekronik ortamda. Nasıl okul müdürü kuruma gelen yazıyı ben görmedim deme lüksü yoksa öğretmeninde bana tebliğ edilmedi lüksü yoktur.

Palasay, 3 hafta önce

Cahilmisiniz gelen yazı kurum dys ye düşer mecbur öğretmene tebliğ edecek yoksa müdür suç işlemiş ol

umutXx
Daire Başkanı
21 Kasım 2023 01:03

kardeş ceza alıyorsunuz :) tebliğden mağdur edilen bir memur size hukuki yollarla dava açtığı zaman veya bir işlemi kasti olarak geciktirdiğiniz zaman, açılan davaya ait tüm masraflar idareci tarafından rücu edilir :) küçük işleri küçümsemeyin, yapılması gerekeni yapmayıp, kamu zararı veya memurun zararına oluşturursanız ve memur da sizi ilgili merciler vasıtasıyla dava açsa ve mağduriyetini dile getirirse, emin ol maddi açıdan da tazmin ödersiniz :)

pisuanzi, 3 hafta önce

Soruşturmadan da kimse ceza almaz hocam kimseye bir şey olmaz, siz kendi işinizi kendiniz takip edin, ha ceza alsa bile ne olacak, size özel atama mı yapacak bakanlık hayır, mağdur olduğunuzla kalacaksınız :)

cemol
Genel Müdür
21 Kasım 2023 16:20

yazıları dys nizden kontrol etmeliydiniz yazı size dysden çıköışsa tebliğ sayılır

21 Kasım 2023 21:29

öyle bise yok eğer tayin sınav yarısma gibi bir konu varsa teblig tebellüg edilmesi lazım ben yazdım okusaydnız watsapa attım görseydiniz şurda konustuk duysaydınız diye bise olmaz imza attıracaksın o kisinin haberi olduğuna dair

cemol, 3 hafta önce

yazıları dys nizden kontrol etmeliydiniz yazı size dysden çıköışsa tebliğ sayılır

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
21 Kasım 2023 21:35

Dys bir tebliğ yolu zaten. Başka yerden atmaya gerek yok.

devrimbesni, 3 hafta önce

öyle bise yok eğer tayin sınav yarısma gibi bir konu varsa teblig tebellüg edilmesi lazım ben yazdım okusaydnız watsapa attım görseydiniz şurda konustuk duysaydınız diye bise olmaz imza attıracaksın o kisinin haberi olduğuna dair

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi