Arkadaslar mart atamasi icin brans sayilari icin duyumu olan varmi lisans hemsire icin bilgisi olan var mi ? Sıkıldık belirsizlikten
ALIM 30 BİNDİ 20k alındı Lisans hemşire 8k küsür alındı şimdi de 4 k küsür alınır sayılar bunlar.
4750 lisans hemşire dendi
Kesin martta mı alınır acaba yoksa bu da ertelenir mi vagusstella, 4 ay önce - Alıntıya git
kesin alınır knk, fahrettin koca kabine toplantısında bir tekmeyle masayı devirmiş ya martta 10 bin ya ben diye nara atmış ben öyle duydum
Atama bölündü yeni alım değil yani kesin oğlu kesin
Atama bölündü yeni alım değil yani kesin oğlu kesin WinterSoldier, 4 ay önce - Alıntıya git
Cidden kesin mi
Arkadaşlar sizce bu duyumculara soruyorum Mart basi ilana çıkılır mi
Arkadaşlar sizce bu duyumculara soruyorum Mart basi ilana çıkılır mi Bayernmünih1, 4 ay önce - Alıntıya git
Duyumcu değilim ama mart sonunda çıkar diye tahmin ediyorum pskszw, 4 ay önce - Alıntıya git
Branşlar falan Mart basi belli olmaz mı Aralık ta da öyle.oldu ya zaten süreç 1.5 ay sürüyor
4750 lisans hemşire dendi mustafaylken, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam oö hemşire için bir duyumunuz var mı?
Lisans hemşire en son 71 ile kapattı
Sıralama da 20bin di sanırsam.
Mart atamasında acaba sıralama kaça kadar
düşer ki ?
Lisans hemşire en son 71 ile kapattı Sıralama da 20bin di sanırsam. Mart atamasında acaba sıralama kaça kadar düşer ki ? Esmsnur, 4 ay önce - Alıntıya git
Mart atamasında en fazla puan 70 e düşer çok tercih etmeyen var yüksek puanlilar memleket bekliyorlar ve son alım.olacagi için herkes mecburen tercih verecekk
Mart atamasında en fazla puan 70 e düşer çok tercih etmeyen var yüksek puanlilar memleket bekliyorlar ve son alım.olacagi için herkes mecburen tercih verecekk Bayernmünih1, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben de 70.1 ile bekliyorum
üye haklı
Evet hakliyim
Herkes zimmete düşüp iş başı yapacağına göre bu atamadan bahsedebilir miyizz
Herkes zimmete düşüp iş başı yapacağına göre bu atamadan bahsedebilir miyizz Bayernmünih1, 4 ay önce - Alıntıya git