Editörler : gül-feşan
14 Ocak 2022 00:24

3+1 boşanma tayini

3+1 sözleşmeliyim 3. yılımı doldurup kadroya geçtim. Boşanma durumunda tayin isteyebiliyor muyum? Bu başlık açılmış ama kimse sonucunu yazmamış. Tayin olmayı başaran varsa bana da bi umut olacak.

taklasiguzel
Kapalı
14 Ocak 2022 00:43

Boşanma durumu için tayin olmuyor diye biliyorum.

birdahaüye
Kapalı
14 Ocak 2022 08:19

boşanma belgeni eline aldığın gün başvur kabul edilirsin tek seferlik istediğin yere gidersin

hicret betül
Aday Memur
14 Ocak 2022 08:50

Sağlık Bakanlığı atama ve yer değiştirme yönetmeliğinin madde-16 inceleyin.

hicret betül
Aday Memur
14 Ocak 2022 08:52

c) Eşinden boşanması halinde anne, baba, kardeş veya reşit çocuklarının boşanma tarihinden önce ikamet ettiği ile veya D ve C hizmet grubu illerden birine ya da halen görev yaptığı hizmet bölgesi ve grubu esas alınarak 26 ncı maddenin birinci fıkrasına göre boşanma tarihinden itibaren bir yıl içerisinde,bir defaya mahsus olmak üzere atanabilir.

MARKAD
Kapalı
14 Ocak 2022 10:09

Var muhterem kardeşim. Mevzuatta bu açıkca belirtilir..

taklasiguzel, 3 yıl önce

Boşanma durumu için tayin olmuyor diye biliyorum.

sametsirin
Aday Memur
14 Ocak 2022 10:36

Eski eş ile farklı illerde görwv yapan birinin başvurusu reddedilmişti. Sanırsam aynı yerde görev yapmak gerekiyor ama siz başvuru yapın tabi her türlü

Gülçinnnnnnn
Kapalı
14 Ocak 2022 14:12

Aileniniz yanına yada c ve d hizmet bölgesine bir defaya mahsus veriliyor
sametsirin, 3 yıl önce
Eski eş ile farklı illerde görwv yapan birinin başvurusu reddedilmişti. Sanırsam aynı yerde görev yapmak gerekiyor ama siz başvuru yapın tabi her türlü

Rdsnm
Aday Memur
14 Ocak 2022 14:48

Kadrolu olunca kesin veriliyor da sözleşmeli olduğunda red alanlar olmuş. Net bir bilgiye de ulaşamadım bir türlü

Rdsnm
Aday Memur
14 Ocak 2022 15:18

Sağlık bakanlığı atama ve yer değiştirme yönetmeliği nde 16. madde isteğe bağlı değişikliği kapsıyor. Ama 3+1 için isteğe bağlı yer değiştirme 4. yılın sonunda veriliyor. Bütün sıkıntı da buradan başlıyor

gezginnurse
Şube Müdürü
14 Ocak 2022 16:17

3+1 de yok ama kadroya geçince oluyor

Rdsnm
Aday Memur
14 Ocak 2022 16:38

Daha önce bir kaç kişi daha yazmış bu konuyla ilgili buraya. mahkemeye veren olmuş bu konuyla ilgili onların sonuçlarından emsal falan bulabilirim umudu var.

Selin06eva
Aday Memur
15 Ocak 2022 02:47

Ben de bosanma durumu ıle Bursayı ıstıcem ben kadroluyum

Selin06eva
Aday Memur
15 Ocak 2022 02:49

Peki Ben Bursa dıye mı yazcam yoksa Bursanın hastanelerını mı yazcam onu anlayamadım.

Rdsnm
Aday Memur
15 Ocak 2022 03:50

Hastane belirtemiyorsun gittiğin yerin İl Sağlık müdürlüğü ne sosyalleşme olarak düşüyorsun ordan gideceğin yer belli oluyor.

babapolis
Yasaklı
15 Ocak 2022 07:57

Bu olayda ince bir ayrıntı var bunu sakın unutma eşlerin ikisi de kamu personeli ise ve bosandikdan sonra eşin senden önce davranıp tayinini başka şehirr aldirirsa o zaman senin tayin işi yatar.cunku sen eşinle aynı şehirde bulunmamayı bahane ederek veriyorsun dilekceni bunu sakın unutma hızlı olan kazansın:)

Rdsnm
Aday Memur
15 Ocak 2022 11:33

İkinizin de hakkı var denmişti. Önce davranmak gerek demek ki ama ben 3+1 imi dolduramadım daha o kadroda. İnşallah benim dlekçem kabul olur.
babapolis, 3 yıl önce
Bu olayda ince bir ayrıntı var bunu sakın unutma eşlerin ikisi de kamu personeli ise ve bosandikdan sonra eşin senden önce davranıp tayinini başka şehirr aldirirsa o zaman senin tayin işi yatar.cunku sen eşinle aynı şehirde bulunmamayı bahane ederek veriyorsun dilekceni bunu sakın unutma hızlı olan kazansın:)

babapolis
Yasaklı
15 Ocak 2022 11:59

Öyle birşey yok ben bosandigim zaman mesela emniyette tayin daha zor olmasına rağmen size göre mesela isteseydim Hakkari gibi bir yerden Urfa'ya tayinimi çıkarma hakkı vermislerdi eski eşimle aynı yerde yaşamak istemiyorum dediğim için dilekcem de kabul oldu ama ben istemedim gene büyüklük bende kalsın dedim mesela diğer taraf Hakkari'de kalmasın diye onu gonderttirdim yoksa ben ilk davranmıştım ben gidecektim o kalacaktı .malesef sana sordukları ilk soru o oluyor eşin hala burda mı sorusu oluyor .istenmeyecek bir yerde değilsen eşin de sana kinlenmedi ise yani sen gidersin yoksa senden önce davranır gider .ikinci bir seçenek daha var onu arastirabilirsin güvenlik sorunuyla ilgili yapabilirsin yani akıl vermiş gibi olmayım ama yani eğer o şehirde eşinin yakınları varsa yada doğuda isen bir iki defa polis çağır evine hırsız girmiş süsü ver kapının kilidini kirdir çilingircige gece ara :)) bunu iki defa tekrarlattir bir hafta ara ile sürekli evime giriyorlar eski eşimfrn şüpheleniyorum başka şehire gitmek istiyorum beni bulamadığı diye dilekçe yaz anında tayinin çıkar:))
Rdsnm, 3 yıl önce
İkinizin de hakkı var denmişti. Önce davranmak gerek demek ki ama ben 3+1 imi dolduramadım daha o kadroda. İnşallah benim dlekçem kabul olur.

Rdsnm
Aday Memur
15 Ocak 2022 12:03

Güvenlik ile ilgili böyle bir tutunak tutturursam onun başı belaya girer dediler. Memuriyeti bile sıkıntıya düşer gibi şeyler dediler. Kimse zarar görmeden halletmeye çalışıyorum açıkçası. Biz aynı kurumda çalışıyoruz zaten onun tayin gibi bir derdi de yok. Ama +1 e takılırsam ben de gidemiyorum.
babapolis, 3 yıl önce
Öyle birşey yok ben bosandigim zaman mesela emniyette tayin daha zor olmasına rağmen size göre mesela isteseydim Hakkari gibi bir yerden Urfa'ya tayinimi çıkarma hakkı vermislerdi eski eşimle aynı yerde yaşamak istemiyorum dediğim için dilekcem de kabul oldu ama ben istemedim gene büyüklük bende kalsın dedim mesela diğer taraf Hakkari'de kalmasın diye onu gonderttirdim yoksa ben ilk davranmıştım ben gidecektim o kalacaktı .malesef sana sordukları ilk soru o oluyor eşin hala burda mı sorusu oluyor .istenmeyecek bir yerde değilsen eşin de sana kinlenmedi ise yani sen gidersin yoksa senden önce davranır gider .ikinci bir seçenek daha var onu arastirabilirsin güvenlik sorunuyla ilgili yapabilirsin yani akıl vermiş gibi olmayım ama yani eğer o şehirde eşinin yakınları varsa yada doğuda isen bir iki defa polis çağır evine hırsız girmiş süsü ver kapının kilidini kirdir çilingircige gece ara :)) bunu iki defa tekrarlattir bir hafta ara ile sürekli evime giriyorlar eski eşimfrn şüpheleniyorum başka şehire gitmek istiyorum beni bulamadığı diye dilekçe yaz anında tayinin çıkar:))

babapolis
Yasaklı
15 Ocak 2022 13:13

Tabi size en son çözümleri söyledim Allah kolaylık versin o zaman size
Rdsnm, 3 yıl önce
Güvenlik ile ilgili böyle bir tutunak tutturursam onun başı belaya girer dediler. Memuriyeti bile sıkıntıya düşer gibi şeyler dediler. Kimse zarar görmeden halletmeye çalışıyorum açıkçası. Biz aynı kurumda çalışıyoruz zaten onun tayin gibi bir derdi de yok. Ama +1 e takılırsam ben de gidemiyorum.

darkwatch
Yasaklı
15 Ocak 2022 14:34

kadroya gectıkten sonra 1 yılını daha doldurunca atanabılırsın. O dolunca dilekcenı verırsen sorun cıkmadan atanırsın.

Eşinden boşanması halinde anne, baba, kardeş veya reşit çocuklarının boşanma tarihinden önce ikamet ettiği ile veya D ve C hizmet grubu illerden birine ya da halen görev yaptığı hizmet bölgesi ve grubu esas alınarak 26 ncı maddenin birinci fıkrasına göre boşanma tarihinden itibaren bir yıl içerisinde,atanır.

bu madde kadrolular ıcın ve sen 3+1 de kadrolu olacagından 4 yılın sonunda bu madde ıle ataman yapılır.

Daha erkeni için mahkemeye basvuranlar erken alanlar var ama sonuclanana dek o 1 yılında zaten dolar.

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi