Yav kardeşim Mart'ta zaten atama var tamam maaş vermedin bu ay geçti gitti açıkla işte ne bekliyorsunuz yav artık.2 senedir kafayı yedik gerçekten artık evde durmak istemiyorum cebimde 5 kuruş param kalmadı hala bir seylerin açıklanmasını bekliyorum.Her gören ne zaman başlıyon diye giriyo konuya.
Şu süreçte belli olan tek şey sınavın Tarihi ve sonucuydu geri kalan her şey muallak
Aynı şeyi içimden günlerdir söylüyorum bide kadrolu gorevimden istifa ettim bekliyorum PedroLeonn, 4 ay önce - Alıntıya git
neden istifa ettiniz hocam. erken değil mi istifa için?
neden istifa ettiniz hocam. erken değil mi istifa için? mdgn58, 4 ay önce - Alıntıya git
Bugünde bitti valla söyleyecek söz yok.O maaşı hesapta göremeden ölecem diye korkuyorum artık
Maaşını geçtik bitsin yeter kaç sene oldu
Türkiye'de hemşire olacağıma amerikada belediye temizlikçisi olsaydım keşke...
Atanıyosun mutlu sanıyorlar
Atanıyosun mutlu sanıyorlar HidrofobikSuAygiri, 4 ay önce - Alıntıya git
Hayırdır bir duyum mu var fzt03, 4 ay önce - Alıntıya git
inanmayıniz
inanmayıniz wxvz0901, 4 ay önce - Alıntıya git
Yarın gelme olasılığı nedir sizce fzt03, 4 ay önce - Alıntıya git
Olabilir de olmayabilir de. Geçen hafta gelmediğine göre bence biraz daha uzayacak gibi. Yine de Şubat ortalarını gecmeyecektir wxvz0901, 4 ay önce - Alıntıya git
Sizde şubata takmışsınız niye ocakta değil belki soruşturma erken biter Ocak sonuna işbaşı olabilir.
Sizde şubata takmışsınız niye ocakta değil belki soruşturma erken biter Ocak sonuna işbaşı olabilir. Kocahüseyin, 4 ay önce - Alıntıya git