Bİlgisi olan yazabilir mi?
Adalet Bakanlığında sölzeşmeli infaz koruma memuruyum.2021/10 atamasında Tıbbi Sekreter olarak yerleştim. 27 Aralıkta Duyuru yayınlandı ama ben evrak göndermedim.şimdi ayrıntılı okuyunca hata yaptığımı düşünüyorum.Bu duyuru beni kapsıyor muydu?
4- Unvan değişikliği kapsamında yerleşenlerin, görev yaptığı kurumun atamaya yetkili amiri tarafından onaylanmış, pozisyon unvanını içeren hizmet belgesini, 10.01.2022 Pazartesi günü saat 18.00?a kadar bir dilekçe ekinde T.C. Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. No:9 06800 Çankaya /ANKARA adresine kargo veya iadeli taahhütlü posta yoluyla göndermeleri ya da elden teslim etmeleri gerekmektedir.
Konuyu sağlık bakanlığına taşıdım daha iyi bilgi almanız açısından.
Kapsamaması lazım hocam. Siz KPSS ile atandınız. Sizin için ünvan değişikliği olabilir ama kurum için yeni atamasınız. Diğer yeni atanan arkadaşlar ile CKYS ye düşünce başlarsınız.
Bende aynı senin durmundayken geçiş yaptım 2017 yılında sözleşmeli ikm olarak göreve başladım 2018 yılın da sağlık bakanlığı na atandım yukarıda yazan maddede bizim yaptığımız geçiş ünvan değişikliğine girer sözleşmeli sen sözleşmeli memurlara geçişteki istisnadır bu madde gönül rahatlığıyla geçebilirsin ben bi sıkıntı yaşamadım 4 senedirde sağlık bakanlığındayım zeugmacafe20, 4 ay önce - Alıntıya git
Sizin dönemdeki atamada kılavuzda böyle bi madde yoktu.Son 4-5 atamadır kurumun atamaya yetkili amiri tarafından onaylanmış belge isteniyor.
Bende sözleşmeli ikm'yim sağlık bakanlığa atamam oldu il sağlık müdürlüğü aradım bana söyledikleri bir dilekçe ve hizmet belgesi ile söylediğin adrese göndermemi söylediler bende onların dediği gibi yaptım. Adsoyaf, 4 ay önce - Alıntıya git
Bugün Sağlık Bakanlığını sabah 9'dan 17'ye kadar aradım ama hiçbiri telefona cevap vermedi.Yarın tekrar deneyeceğim.
Bugün Sağlık Bakanlığını sabah 9'dan 17'ye kadar aradım ama hiçbiri telefona cevap vermedi.Yarın tekrar deneyeceğim. karay2121, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesaj attım hocam bi bakın
Hocam siz zimmete düştünüzmü Adsoyaf, 4 ay önce - Alıntıya git
zimmete düştüğümüzü nereden görebiliyoruz ki arkadaşlar
çkys web hala aynı hatayı veriyor
zimmete düştüğümüzü nereden görebiliyoruz ki arkadaşlar çkys web hala aynı hatayı veriyor deneyimsizkpssadayi, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam ekip portalı playda indirin e devletle giriş yapın ordan bakabilirsiniz size mesaj geldimi Adsoyaf, 4 ay önce - Alıntıya git
mesaj geldi hocam
portal dediğiniz nedir onu anlayamadım biraz açar mısınız
mesaj geldi hocam portal dediğiniz nedir onu anlayamadım biraz açar mısınız deneyimsizkpssadayi, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesaj gelmiş ise bakmanıza gerek yok hocam Adsoyaf, 4 ay önce - Alıntıya git
hocam ben unvan değişikliği kapsamında atandım 4b'den 4b'ye geçiş
bununla ilgili belgeleri sağ. bak.'na gönderdim bir pürüz çıkarsa diye endişe ediyorum
ama mesaj geldiğine göre sorun yok demektir sanırım
hocam ben unvan değişikliği kapsamında atandım 4b'den 4b'ye geçiş bununla ilgili belgeleri sağ. bak.'na gönderdim bir pürüz çıkarsa diye endişe ediyorum ama mesaj geldiğine göre sorun yok demektir sanırım deneyimsizkpssadayi, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam bende öyle yaptım ama bana mesaj gelmedi peki ne olarak memurdunuz Adsoyaf, 4 ay önce - Alıntıya git
sözleşmeli büro personeli
sözleşmeli büro personeli deneyimsizkpssadayi, 4 ay önce - Alıntıya git
Ne kadar görev yptınız hocam Adsoyaf, 4 ay önce - Alıntıya git
2 sene kadar
Sağlık bakanlığını 2 gündür arıyordum.hiçbir şekilde ulaşamadım.Bu akşama doğru atamamın gerçekleştiği mesajı geldi. ekip uygulamasınada baktığımda atandığım hastane ismi yazıyordu.
Sağlık bakanlığını 2 gündür arıyordum.hiçbir şekilde ulaşamadım.Bu akşama doğru atamamın gerçekleştiği mesajı geldi. ekip uygulamasınada baktığımda atandığım hastane ismi yazıyordu. karay2121, 4 ay önce - Alıntıya git
Anladım hocam acaba biz belge göndermememiz gerekiyordu galiba ne kadar süre çalıştınız ikm de Adsoyaf, 4 ay önce - Alıntıya git
6. yılımdayım halende devam ediyorum.evrak tesliminden sonra göreve başlamadan 1 gün önce istifa edip başlayacağım.