İyi yapmışsıniz hocam. Bir tezi geçersiz hale getirebilirler ifadeleriyle. Fakat ağza alınmayacak küfürleri bu şekilde söylemeleri gerçekten utanç verici wxvz0901, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam gelir mi bu gün fzt03, 4 ay önce - Alıntıya git
Bunlar nasıl üsluplar ya.Düşünüyorum şimdi bu küfür edenlerin arasında psikolog,çocuk gelişimci,sosyal hizmet uzmanı falan var ve aileler bunlara çoluk çocuk getirip sorunlarını çözmelerini isteyecek.Vallahi yazık...Umarım aynı kuruma falan atanmamışızdır.Küfür edenleri cimere,egmye bildirdim. atanamayancb, 4 ay önce - Alıntıya git
Bunlar nasıl üsluplar ya.Düşünüyorum şimdi bu küfür edenlerin arasında psikolog,çocuk gelişimci,sosyal hizmet uzmanı falan var ve aileler bunlara çoluk çocuk getirip sorunlarını çözmelerini isteyecek.Vallahi yazık...Umarım aynı kuruma falan atanmamışızdır.Küfür edenleri cimere,egmye bildirdim.
Keşke seninkinide kapatsa bide yorumlarını heryerden silse kardeşim burda herkes zimmete düşmüş gibi mutlu olur PedroLeonn, 4 ay önce - Alıntıya git
il sağlıktan konuştum onlar çkysye girebiliyorlar şu an bir kayıt bulamadılar benim adıma.
il sağlıktan konuştum onlar çkysye girebiliyorlar şu an bir kayıt bulamadılar benim adıma. mustafaylken, 4 ay önce - Alıntıya git
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler wxvz0901, 4 ay önce - Alıntıya git
Bilgi veren kisiye tesekkur ettiginiz icin ben de size tesekkur ederim efendim,iyi gunler diliyorum insallah Jagroo, 4 ay önce - Alıntıya git
Bilgi veren kişiye teşekkür eden kişiye teşekkür ettiğiniz için ayrıca ben teşekkür ederim efendim Allah hayırlı eylesin ve de utandırıp gocundurmasın, gocunanlar gocuk giysin inşALLAH.......
Bilgi veren kişiye teşekkür eden kişiye teşekkür ettiğiniz için ayrıca ben teşekkür ederim efendim Allah hayırlı eylesin ve de utandırıp gocundurmasın, gocunanlar gocuk giysin inşALLAH....... does it any matter, 4 ay önce - Alıntıya git
Does nereye atandın aynı yere atanıp makara yapmak isterdim Falannkisi, 4 ay önce - Alıntıya git
Sonunda biri kıymetimi anladı ya, eyv dostum özelden yazıyorum adresimi ziyarete beklerim. Şu avellerle birlikte maytap geçelim yihu
Sonunda biri kıymetimi anladı ya, eyv dostum özelden yazıyorum adresimi ziyarete beklerim. Şu avellerle birlikte maytap geçelim yihu does it any matter, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben de gelcem oralara, ama 4 yıl sonra.
Ben de gelcem oralara, ama 4 yıl sonra. vindieselailesi, 4 ay önce - Alıntıya git
Beklerim üstat gel, burda zamanında bizle duyum ayağına nasıl eğlendilerse biz de yeni atama bekleyenlerle eğlenecez şu saatten sonra.
Beklerim üstat gel, burda zamanında bizle duyum ayağına nasıl eğlendilerse biz de yeni atama bekleyenlerle eğlenecez şu saatten sonra. does it any matter, 4 ay önce - Alıntıya git
Elim kaşınıyor valla, bir zimmete düşeydik, sonrası kolay. Forum punisherlığına geri döneceğim.