Kardeşim sen iyi misin ? Böyle başlıklar açma demişsin. Mesela nasıl başlık açılmalı sana göre ? Herhangi bir duyum başlığı mi ? Yoksa milletle dalga geçmiş olduğunuz başlıklar mi? Burada bir temenni var gelmiş duanın gizlisi makbul diyorsun. Burada ağza alınmayacak hakaret edenlere destek vermek yerine gayet pozitif başlıklara köstek olmayın lütfen. Saygı duymanızı öneririm.
wxvz0901, 4 ay önce - Alıntıya git
Hakaret edenleri desteklemedim. O kadar çok açtınız ki bu başlıktan ciddiyeti kalmadı. Fikir danışabilirsin aldığın duyumu da paylaşabilirsin soru sorabilirsin mesela. Sadece ben değil bir çok kişi sıkıldı artık şu temennilerden. Saygı duymuyor olsaydım bunu yazmak için aylarca beklemezdim. Bi ara her gün 300 sosyal çalışmacı diye açıyordun. Takıntılık var bu normal değil
Hakaret edenleri desteklemedim. O kadar çok açtınız ki bu başlıktan ciddiyeti kalmadı. Fikir danışabilirsin aldığın duyumu da paylaşabilirsin soru sorabilirsin mesela. Sadece ben değil bir çok kişi sıkıldı artık şu temennilerden. Saygı duymuyor olsaydım bunu yazmak için aylarca beklemezdim. Bi ara her gün 300 sosyal çalışmacı diye açıyordun. Takıntılık var bu normal değil