O Millete geliyor da bana niye gelmedi knk :D Ragnar Lorthbrok, 4 ay önce - Alıntıya git
O Millete geliyor da bana niye gelmedi knk :D
Ben mesajı yanlış okumuşum, yerleştirildiniz diye gelmiş mesaj, gelir sana da *** az sabret.
edit : hakaret ve küfür yasak.
Ben mesajı yanlış okumuşum, yerleştirildiniz diye gelmiş mesaj, gelir sana da *** az sabret.edit : hakaret ve küfür yasak. vindieselailesi, 4 ay önce - Alıntıya git
Evde duvara yumruk atıyorum *** gelsin artık :ASD:ASd
edit : konuşurken yada yazışırken küfür etmeden duramıyor musunuz?
Duyuruda arşiv araştırması bitmeyenler için, tekrar duyuru gelecek demiş.
Evde duvara yumruk atıyorum *** gelsin artık :ASD:ASd edit : konuşurken yada yazışırken küfür etmeden duramıyor musunuz? Ragnar Lorthbrok, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesaj gelmediyse daha bekleyecen aslanım, arşiv araştırman devam ediyor geç kenara.
Mesaj gelmediyse daha bekleyecen aslanım, arşiv araştırman devam ediyor geç kenara. vindieselailesi, 4 ay önce - Alıntıya git
Yav görev yeri yazıyor *** :D Benden önce işe başlamayacan ya ** duyuru bekle sende :D
edit : küfür yasak.
Yav görev yeri yazıyor *** :D Benden önce işe başlamayacan ya ** duyuru bekle sende :Dedit : küfür yasak. Ragnar Lorthbrok, 4 ay önce - Alıntıya git
Yaw ** duyuruda yazıyor bana mesajta geldi yerleştirildin diye. Sen bekle daha doktorların zimmetleri 5-6 aya kadar part part yapyıorlar. Sizinkinide yakında paylaşırlar.
Edit : küfür yasak.
Duyuru nerede yaziyor
Bakanlıktan mesaj geldi, atama işleminiz olmuturduyuru yayınlandı diye.Ama site çöktü glaiba girilmiyor :D Medusanderos, 4 ay önce - Alıntıya git
Arkadaslar bana mesaj geldi sağlık Bakanlığından ortakgiris.sağlık. govtr adresinden e devlet üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum ancak yetkiniz bulunmamaktadır uyarısı veriyor
Arkadaslar bana mesaj geldi sağlık Bakanlığından ortakgiris.sağlık. govtr adresinden e devlet üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum ancak yetkiniz bulunmamaktadır uyarısı veriyor Mrymnr, 4 ay önce - Alıntıya git
ekip portalı indirip tekrar deneyin hata vermiyor
Arkadaslar simdi ekip portalda gozukuyorum ama mesaj gelmedi zimmette hala hata veriyor sizce bu ne demek yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaslar simdi ekip portalda gozukuyorum ama mesaj gelmedi zimmette hala hata veriyor sizce bu ne demek yardımcı olabilir misiniz? Zeco14, 4 ay önce - Alıntıya git