Tüm belgeleri nereden bulabilirim
Siteye giriş yapamıyorum Zimmete düştükten hemen sonra mı belge istiyorlar yoksa biraz daha bekleyecek miyiz Adnzz, 4 ay önce - Alıntıya git
20ocak ile 7 şubat arası
Mesaj gelmedi ama görev yyerim işlenmiş ne ayak :D
Zimmete nerden bakıyorsunuz ben de açılmıyor hangi adresten giriş yapiyosunuz
Ekip portalıda çökerttiniz ag :D Ben kurumu aradım zimmete düşmüşüm ama mesaj yok.
Mesaj gelmedi ama görev yyerim işlenmiş ne ayak :D Ragnar Lorthbrok, 4 ay önce - Alıntıya git
Bana da mesaj gelmedi siteden girip baktım düşmüşüm, herkese gitmiyor mesaj o zaman
Ekip portalıda çökerttiniz ag :D Ben kurumu aradım zimmete düşmüşüm ama mesaj yok. Ragnar Lorthbrok, 4 ay önce - Alıntıya git
bazıları da mesaj gelmiş ama sisteme işlenmemiş belki hata oluşmuştur
Doktordan psikiyatri raporu alınması ile ilgili bir beyan yoktur istenen belgelerde sadece ek 2 de a
Doktordan psikiyatri raporu alınması ile ilgili bir beyan yoktur istenen belgelerde sadece ek 2 de a Ayşe.leyl, 4 ay önce - Alıntıya git
Hayır ek2 form sadece erkek adayların askerlik durumuyla alakalı ilk maddedeki bütün kriterleri ek2 form karşılamıyor yani almanız lazım o raporu
20 -7 Şubat arasında yani 21 ocakta belgeleri verip istersek ise baslayabilirmiyiz
20 -7 Şubat arasında yani 21 ocakta belgeleri verip istersek ise baslayabilirmiyiz Ayşe.leyl, 4 ay önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim
Doktordan psikiyatrı raporu alicakmiyiz