Merhaba ben memurum eşimde polis şark görevindeyiz eşimle beraber. Eşimle çok mutlu güzel bı evliliğimiz vardı iki de çocuğumuz var ama eşim bu kripto olayına bulaştı kredi çekip sonra onları ödemek için ne varsa elimizde sattık ona rwgmen şu an bankalara 200 bine yakın borcumuz var. eşimin neredeyse maaşının çoğu bu borçlara gidiyir en az iki sene düzenli odersek bitecek. Bilmiyorum nasıl olacak o kadar seviyorum ki ne onu o halde bırakamam ama hixbir şey de eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum çok korkuyorum ne olur akıl verin yol gösterin
Kurtarırım diye tekrar bulasmis yine batmış yıllarca elde ettiği birikimleri kurtarmak için yine bulaşmış yine kaybetmiş artık satacak verecek bir şeyimiz kalmadı iki yüz bin borcumuz kaldı. O kadar üzülüyorum ki o kadar seviyorum ki o uzuldukce kahroluyorum bir yandan parayı düşünmüyorum bile ama çok o hem bize bunu yaşattığı için hem gidenler için kahroluyor çok umutsuz kendine zarar verecek olması bir yandan korkutuyor
Öncelikle geçmiş olsun benzer durumda hatta aşağı yukarı 2 milyon batıran askeriyede çalışan bir kişi vardı intihar etti gitti süreç önemli ona sahip çıkmanız, vefalı olmanız çok önemli 200 bin TL para bişey değil o işler için ne paralar batiranlar var eskisi gibi olmayacak bir şey yok parayla düzeltilen her şey önemsizdir yeterki can sağlığı olsun şöyle düşünün Allah muhafaza kanser oldunuz siz ya da eşiniz ilaçlar tedavi vs harcıyorsunuz ama kâr etmiyor elinizde avucunuzda ne var harcadınız lakin sağlığınız yerine gelmeyecek... dolayısıyla böle bir durumunuz yok çok şükür deyip geçeceksiniz ek olarak ufak tefek ticaret yapmaya çalışın, zarurî ihtiyaçlar dışında masraf etmeyin kredi ödemeleri maaşa 1 yıl sonra gelen zamlarla beraber muhtemelen elinizi daha fazla rahatlatır bunun dışında görevli olduğu yerdeki sorumlu müdürü ile vs görüşün eşinizle birlikte gidin çalıştığı yerin kadrosunda yardım kampanyası yapılabilir biz trafik kazası yapan, kripto işine girip batan,kanser tedavisi gören meslektaşlarımız için çok yardım topladik belki borcunuzu tamamen kapatmaz ama önünüze daha umutlu bakmanızı sağlar.her şeyin eskisinden daha iyi olacağına inancınızı yitirmeyin ve böyle işlere asla ve asla TL tekrar girmemesini temin edin önemli olan bu Allah can sağlığı versin keşke her şey parayla cozulse...
Borsa, kripto, altın, döviz
Bunlar sabır işi
Yani tez canlı insanlar bu işlere bulaşmasın
Bu kripto da nasıl bu hale geliyorsunuz sürekli al sat mi yapiyorsunuz en fazla paranın üçte birini kaybedersin sabırlı olursan onuda alirsin
Bu kripto da nasıl bu hale geliyorsunuz sürekli al sat mi yapiyorsunuz en fazla paranın üçte birini kaybedersin sabırlı olursan onuda alirsin petro1903, 4 ay önce - Alıntıya git
Kaldıraç diye bir şey var onunla bu hale geldik
Sizde memursanız sizin maaşa dokunmasın hiç bir şekilde tabi eşinizin maaşı giderse hepsi gtsn ama sizin maaşa dokunmasın ayrıca destek almanz lazm eş dost akraba Bi yol gösteren büyüğünüz olursa sabırla hallolur mal yerine gelir ama sağlık can asla gelmez sabredin bir çıkış yolu olacaktır elbet Allah yardmcnz olsn
Kaldıraç diye bir şey var onunla bu hale geldik Ogrtmenpls, 4 ay önce - Alıntıya git
Bak kardeşim Yıllar önce Bende benzer sıkıntılar yaşadım. insanlik edip 2 akrabama kredi çektim sonra ödemediler tabi. Bende ev kredisi ödüyordum. Çok zorlandım ama hiç umudumu kaybetmedim. Sabrettim Allah yardım etti.yillarima maloldu ama geldi geçti. Şimdi herşeye yeniden başladım çok şükür bu günümüze hatalardan ders çıkardım . Artık Daha dikkatli davranıyorum . Sende memursun senin maasinla geçinmeye çalışın Dünyanın sonu değil Allah can sağlığı versin sabredin bu günleri aşarsiniz
Eşinle sürekli konuş halledilir. Düşmez kalkmaz bir Allah. Olmasa iyiydi ama olmuş artık. Bende jandarma personeliyim bende cok hata yaptim inan o kadar ağır odedimki bedelini yıllarca. Hala da ödüyorum. Nacizhane tavsiyem para kontrolünü elinize alın. Planlamayi siz yapın. Bazen iddia kumar vb. Seylere bulasip borsada, kriptoda kaybettik diyebiliyoruz. Daha masum görünüyor çünkü. Dikkatli olunuz. Çözülmeyecek sorun yoktur. Ve odenmeyecek borc yoktur. Yeterki aynı hatalar tekrarlanmasin.