merhabalar, ortaokul müdür yardımcısı haftada kaç saat ek ders alır acaba ?
18+1
18+ haftalık 3 saat nöbet biliyorum başka aldığı kalem var mı ?
6 saatte isteğe bağlı ek ders alabilir.
Yani yönetim görevine istinaden 18+1(buradaki 1 saat toplu sözleşme ile geldi)
İsteğe bağlı ek ders ise 6 saat
Toplamda 25 saate kadar ek ders alabilir
teşekkür ederim. peki dyk kaç saat alabilir veya alabilir mi
teşekkür ederim. peki dyk kaç saat alabilir veya alabilir mi kurbaga4615, 4 ay önce - Alıntıya git
10 saate kadar dyk alabilirsiniz
Idareciler eger ki DYK ihtiyaci okuldaki ogretmenlerden karsilamiyorsa kursa girebilir. Aksi durumda faiziyle geri alirlar.
Idareciler eger ki DYK ihtiyaci okuldaki ogretmenlerden karsilamiyorsa kursa girebilir. Aksi durumda faiziyle geri alirlar. yldzhmt, 4 ay önce - Alıntıya git
Yok öyle geri alma falan hocam, adaletin uğramadığı, uğratılmadığı bir ülkede yaşıyoruz maalesef!!?
Misal ben Halk eğitimde çalışırken oradaki Md.Yrd. oradaki öğretmene ek ders vermezdi kendisine saklayıp 18'de her akşam ek derse girerdi, oradaki müdür hiç demezdi, hocam kadrolu öğretmenimiz hiç ek ders alamazken sen kat kat alıyorsun, adalet kişilere göre değişir!!?
6 saatte isteğe bağlı ek ders alabilir. Yani yönetim görevine istinaden 18+1(buradaki 1 saat toplu sözleşme ile geldi) İsteğe bağlı ek ders ise 6 saat Toplamda 25 saate kadar ek ders alabilir YOZGAT666, 4 ay önce - Alıntıya git
6 saat isteğe bağlı ek ders durumu nasıl hocam!!?
Mecburî 6 saat dışında ayrıca 6 saat derse girerse mi +6 saat ekleniyor?
+6 saat isteğe bağlı nasıl oluyor hocam?
Mecburî fiili 6 saat ders dışında 6 saat daha derse girerse mi +6 saat alır? Yani bu 6 saat mesai dışında mı olacak?
Biraz açarsanız memnun olurum?
Hocam müdür yardımcısı 6 saat haftalık derse girmesi zorunludur. İsterse bu gireceği ders saatini 12 saate çıkarak +6 saat ek ders alabilir. Kadrolu müdür yardımcısı 19 saat görevlendirme müdür yardımcısı 18 saat ek ders alır. Dyk kursu işe girdiği ders saati toplam 22 saate kadar girebilir. Fakat dyk 10 saati geçmesi veya okulda ders öğretmeni varken müdür yardımcısının girmesi çok etik olmaz. Dyk sorumlu müdür yardımcısı da hafta sonları +2 saat dyk nöbet görevi alır. Hafta içi de +3 de nöbetçi müdür yardımcısı olarak ek ders alir
Hocam müdür yardımcısı 6 saat haftalık derse girmesi zorunludur. İsterse bu gireceği ders saatini 12 saate çıkarak +6 saat ek ders alabilir. Kadrolu müdür yardımcısı 19 saat görevlendirme müdür yardımcısı 18 saat ek ders alır. Dyk kursu işe girdiği ders saati toplam 22 saate kadar girebilir. Fakat dyk 10 saati geçmesi veya okulda ders öğretmeni varken müdür yardımcısının girmesi çok etik olmaz. Dyk sorumlu müdür yardımcısı da hafta sonları +2 saat dyk nöbet görevi alır. Hafta içi de +3 de nöbetçi müdür yardımcısı olarak ek ders alir Kenann34, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam etik olmazdan ziyade yasal olarak ogretmen varken idareci giremez. Ben bu durumu mutemetlikteki sefe sordum.
Idarecelik dusunuyorum ve DYK durumunu sordum.
O da bir idarecinin nasil olsa hafta sonu geliyorum gelmisken dyk ya da giriyim diye kendisine kurs yazdigini ama daha sonra aldigi kurs ucretlerini geri aldiklarini soyledi.
İşte bu zorunluluğu anlamak mümkün değildir, niçin branşçı idareciler için 6 saat mecburiyeti var da sınıfçı idareciler için bu zorunluluk yoktur!!?
O zaman sınıfçı idarecilere 6 saat eksik veya branşçı idarecilere 6 saat fazla ek ders verilmesi gerekmez mi, veya da branşçı idarecileden de bu fiili ders mecburiyeti kaldırılmalı, adaletse herkese adalet olmalı ama görüyoruz ki MEB adaletsizlikler ile dolu maalesef, maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek!!?
Başka açıklaması olamaz bunun!!?