İlgili icra mudurlugune blokenin kaldirilmasi icin adliyeden dilekce yolladim bekliyorum, bddk dan da sikayet ettim bankayi, bugun bir gelisme olmazsa banka genel mudurlugunu arayacam ve subeye gidecem.
İlgili icra mudurlugune blokenin kaldirilmasi icin adliyeden dilekce yolladim bekliyorum, bddk dan da sikayet ettim bankayi, bugun bir gelisme olmazsa banka genel mudurlugunu arayacam ve subeye gidecem. masterrrrr, 4 ay önce - Alıntıya git
Ilk yapacagin isi sona birakmisin senin isi banka cozecek subeye git bugun
Ilk yapacagin isi sona birakmisin senin isi banka cozecek subeye git bugun xyzs, 4 ay önce - Alıntıya git
Tmm hemen gidiyorum
Tmm hemen gidiyorum masterrrrr, 4 ay önce - Alıntıya git
Bankayla gorustum bizim yapabilecegimiz birsey yok dediler, icra mudurlugunden tekrar bildirim gelmesi gerekiyormus dediler bunlar dengeziz mi nedir anlaamdim ki?
Bankayla gorustum bizim yapabilecegimiz birsey yok dediler, icra mudurlugunden tekrar bildirim gelmesi gerekiyormus dediler bunlar dengeziz mi nedir anlaamdim ki? masterrrrr, 4 ay önce - Alıntıya git
Hala hesabimda bloke bulunmakta, lanet olsun bu bankalara.
Sana dedik senin işin icra ile. Bir sen icraya verdi mi finansbank. İki icraya vermediyse sen icra dairesine başvurarak icraya düşmek istediğini ilgili bankanın icra sırasına girerek haciz etmesini kabul ettiğini belirteceksin. Bu yüzden bankanın koyduğu bloke icrasının kaldırılmasını isteyeceksin. İtiraz üzerine icra dairesi icrayı kaldırır. Banka bu karara itiraz için mahkemeye gidecek. Mahkemede de bu beyanı kabul ederek icraya düşebilirsin. Eğer icrada iken bloke konuluyor ise icra mahkemesine gideceksin. Dava sonunda karşı taraftan kötü niyet tazminatı alacaksın
Ben öyle biliyorum ama terbiyesizlik yapma rezil herif iyi olmuş sana ve senin gibilere müstahak misslavinagk, 4 ay önce - Alıntıya git
Lan, borçlunun borcu bir yerine mi battı ? Parayı cebinden sen mi ödedin ? Bilmediğin bir şey hakkında kesim hükümde bulunma. Yoksa bol bol ders alırsın.
Lan, borçlunun borcu bir yerine mi battı ? Parayı cebinden sen mi ödedin ? Bilmediğin bir şey hakkında kesim hükümde bulunma. Yoksa bol bol ders alırsın. xrainmannnx, 4 ay önce - Alıntıya git
Çok korktum miyav misslavinagk, 4 ay önce - Alıntıya git
Kes la uzatma yallah baska kapiyA
Kes la uzatma yallah baska kapiyA masterrrrr, 4 ay önce - Alıntıya git
İcra mudurlugu dilekcemi kabul.etti , garanti.bankasina bugun saat 16.30 gibi yazi yolladi haciz ve blokenin maas hesabindan kaldirilmasi icin, hesabim ne zaman normale doner sizce?
İcra mudurlugu dilekcemi kabul.etti , garanti.bankasina bugun saat 16.30 gibi yazi yolladi haciz ve blokenin maas hesabindan kaldirilmasi icin, hesabim ne zaman normale doner sizce? masterrrrr, 4 ay önce - Alıntıya git
Şubene ulaşır ulaşmaz kaldırırlar. Aslında icra dairesi o yazıyı sana elden teslim ettirebilirdi. Neyse geçmiş olsun. Kartal027, 4 ay önce - Alıntıya git
Pazartesiye mi kaldi yani blokenin kalkmasi?
Pazartesiye mi kaldi yani blokenin kalkmasi? masterrrrr, 4 ay önce - Alıntıya git
Bloke koyarken mesai saatleri disinda koyanlar, blokeyi kaldirmaya gelirken niye pazartesi mesaiyi bekliyorlar!