Evet aslan parçaları, işe giriş işlemlerimi bugün hallettim. Yarın başlıyorum. Kemik tayfaya selamlar.
Ben de yarın başlıyorum bugun baya zor bir gündü ordan oraya koşuşturmayla gecti ama deydi umarım isteyen herkes en kısa zamanda baslar
Bende hallettim hadi bizden izin olsun pazartesi gel dediler 1 gün çalış 3 gün yat :D
Arkadaşlar ben haftaya falan gitmeyi düşünüyorum yaşadığım yere 50 dk uzaklıkta bi ilçeye atandım hava şartlarından ve yolların durumundan dolayı 8 ine kadar istediğimiz tarihte başlıyabiliriz değil mi sorun olmaz
Evrakları vernce erteleme yapma şansımız yok mu acaba 7 subat ya son gün
Bende hallettim hadi bizden izin olsun pazartesi gel dediler 1 gün çalış 3 gün yat :D Ragnar Lorthbrok, 4 ay önce - Alıntıya git
Calısma saatlerni nasıl olacak bilginiz var mı yanii boş gün falan oluyor mu acaba
Arkadaşlar ben haftaya falan gitmeyi düşünüyorum yaşadığım yere 50 dk uzaklıkta bi ilçeye atandım hava şartlarından ve yolların durumundan dolayı 8 ine kadar istediğimiz tarihte başlıyabiliriz değil mi sorun olmaz Karnasta23, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam aynı yaşadığı şehire atananlar içinde o tarihler geçerli sorun olmuyor diye biliyorum duyuruda ayrı belirtmesi lazımdı öyle olsa. 7 şubata kadar vakit var
Hocam aynı yaşadığı şehire atananlar içinde o tarihler geçerli sorun olmuyor diye biliyorum duyuruda ayrı belirtmesi lazımdı öyle olsa. 7 şubata kadar vakit var fizyoterapistinizz, 4 ay önce - Alıntıya git
Zaten aynı şehir de değil hocam ikamet ettiğim yerindışında bir şehirin ilçesi
Calısma saatlerni nasıl olacak bilginiz var mı yanii boş gün falan oluyor mu acaba Hamzaa1, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam ben laborantım bana müdür 1 gün çalışacaksın 3 gün dinleneceksin dedi sabah 9dan diğer sabah 9 a kadar 24 saat. haftada 2 gün çalışacagım
Hocam ben laborantım bana müdür 1 gün çalışacaksın 3 gün dinleneceksin dedi sabah 9dan diğer sabah 9 a kadar 24 saat. haftada 2 gün çalışacagım Ragnar Lorthbrok, 4 ay önce - Alıntıya git
Hangi kurum hocam
Hangi kurum hocam Karnasta23, 4 ay önce - Alıntıya git
Devlet hastanesi hocam laborant olarak.
hayırlı olsun mezeci onur. kurum bilgisayarıdan bi memurlara girebiliyoruz forum macerasına devam galiba ha hahhahahahah
hayırlı olsun mezeci onur. kurum bilgisayarıdan bi memurlara girebiliyoruz forum macerasına devam galiba ha hahhahahahah does it any matter, 4 ay önce - Alıntıya git
Memurlar.nete giriş yapamazsanız bilgi ver. İlgilenelim. :)
Aynen üle, benim yerde zaten hasta gelmiyor. Çoh rahat. Harasa devam.
hayırlı olsun onurcum
hayırlı olsun onurcum fizyorex, 4 ay önce - Alıntıya git
Sağ olasın, başladık bakalım. Sana da hayırlı olsun. İyi mesailer.
vay fizyo üstat seni böyle görmek ne güzel.
sen de başlamışsın hayırlı olsun, ne umutsuz günler aylar geçirdik şurda ya. sayfa yenilemekten feriştahımız incinirdi. nihayet mutlu sona ulaşabildik ha.
aiszreal reyiz hariç kemik kadrodan herkes atanmış sanırım, üzüldüm onun adına.