Editörler : E.Kayı Han
20 Ocak 2022 21:20

Sosyal Medya Paylaşımlarının Cezası Nedir?

Bir kişi benim hakaret içermeyen paylasımlarımı hedef göstererk şikayet etmiş,içinde hakaret yok alaycı ifadeler var mizahi şeyler var,ceza olarak ne gelebilir,soruşturma açıldı bana ,adam cımbızla çekmiş ifadelerimi şikayet etmiş,benzer olay yaşayan var mı ?

gezgin_35_
Aday Memur
14 Nisan 2022 22:46

Arkadaşım var

gezgin_35_
Aday Memur
14 Nisan 2022 22:48

Arkadaşım var facebook da iş arkadşı aynı olayı başkanlığa şikayet ediyor kurul iş fes ediyor

gezgin_35_
Aday Memur
14 Nisan 2022 22:56

Arkadaşım var facebook da iş arkadşı aynı olayı başkanlığa şikayet ediyor kurul iş fes ediyor Ben arkadaşa işe dönüş mahkemesi aç dedim kurumlar 6 aya süresi var 7 gün de müracaat daha iyi oluyor 6 ayı geçerse dava hakı bitiyor ama arkadaşım bu olayı 2 haftada çözdük şimdi son davası görüldü kazandı kurum temize yolladı ama birşey çıkmaz geri dönecek.

Avnenenn
Aday Memur
14 Nisan 2022 23:19

Paylaşımların içeriği çok önemi bende sosyal medya paylaşımı yüzünden mahkemeden 11 ay 20.gun hagb aldım idari acidan ihraç edildi.edildim memuriyet sonlandırldi. O yüzden sorun olabilir

gezgin_35_, 3 yıl önce

Arkadaşım var

thorbank
Aday Memur
05 Haziran 2024 00:03

Sizin paylaşımların içeriği neydi

Avnenenn, 3 yıl önce

Paylaşımların içeriği çok önemi bende sosyal medya paylaşımı yüzünden mahkemeden 11 ay 20.gun hagb aldım idari acidan ihraç edildi.edildim memuriyet sonlandırldi. O yüzden sorun olabilir

thorbank
Aday Memur
05 Haziran 2024 00:05

Myers29 soruşturma ne oldu

11 Haziran 2024 01:43

Bir yılın altı atılmaz ama yüz kızartıcı cb hakaret gibiyse sorun

Avnenenn, 3 yıl önce

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi