Arkadaşlar idare memuru başvurusunda fotoğraflı özgeçmiş kısmında fotoğraf nereye nasıl eklenecek lütfen yardımcı olur musunuz?
merhaba hocam,yapabildiniz mi acaba ben de merak ediyorum nasıl yapılacağını
yapamadım aslında daha bende belki biri görürde birşeyler yazar diye bekliyorum ama yok
yapamadım aslında daha bende belki biri görürde birşeyler yazar diye bekliyorum ama yok ffffdytb, 5 ay önce - Alıntıya git
Bende işkur da cv vardı fotoğrafli onu koydum
İskurdakini ekledim bende fotoğraflı cv işte
Arkadaşlar ilanın sonundaki cv doldurulacak diye biliyorum yani bakanlığın kendi cv si en azından önceki senelerin başvurusunda öyleydi genelde ilanların sonundaki belgeler doldurulup sisteme yüklenir
Arkadaşlar ilanın sonundaki cv doldurulacak diye biliyorum yani bakanlığın kendi cv si en azından önceki senelerin başvurusunda öyleydi genelde ilanların sonundaki belgeler doldurulup sisteme yüklenir ffffdytb, 5 ay önce - Alıntıya git
bilgisayar ortamında mı doldurucaz onu
işkurdaki özgeçmişi eklesek sıkıntı olur mu acaba?
Lisenin müdür yardımcısı bu kadrodan daha fazla maas alıyor. Yaptığı iş karşılığında aldığı para az. Eğitim de itici yapan şeylerden furkan yedek, 5 ay önce - Alıntıya git
80.66 çağrılırmıyım? Legolaskaracı, 5 ay önce - Alıntıya git
Ctenin sayfasında fotoğraflı özgeçmiş Eki vardı o doldurulup eklenmeyecek miydi
Yanlış hatırlamıyorsam bir önceki alımda 85 kusurde kapatmıştı furkan yedek, 5 ay önce - Alıntıya git
işkurdaki özgeçmişi eklesek sıkıntı olur mu acaba? Öözznnuurrr, 5 ay önce - Alıntıya git
bilgisayarım eski ve köyde olduğum için onu dolduramadım,ayrıca o formdaki başarı ve becerilere ne gibi şeyler yazdınız bilgi verir misiniz
başvurudaki özgeçmişte fotoğrafı nereye koyucaz bilen var mı? ismin yanındaki boşluğa mı?
başvurudaki özgeçmişte fotoğrafı nereye koyucaz bilen var mı? ismin yanındaki boşluğa mı? Öözznnuurrr, 5 ay önce - Alıntıya git
Cv işini halleden bana bir yol gösterebilir mi Legolaskaracı, 5 ay önce - Alıntıya git
sevgili arkadaşlar,cv olayını hallettim ama o kadar yalapşap oldu kii.kimse yardımcı olmadığı için ve bilgisayarım desteklemediği için telefona word indirip ilanın altındaki cv'yi saçma sapan doldurdum.fotoğrafı sağ üst köşeye koydum,pdf e çevirip yükledim sisteme başka sormak istediğiniz bir şey varsa (ben de tam bilmiyorum amaaa) yardımcı olmaya çalışırım
sevgili arkadaşlar,cv olayını hallettim ama o kadar yalapşap oldu kii.kimse yardımcı olmadığı için ve bilgisayarım desteklemediği için telefona word indirip ilanın altındaki cv'yi saçma sapan doldurdum.fotoğrafı sağ üst köşeye koydum,pdf e çevirip yükledim sisteme başka sormak istediğiniz bir şey varsa (ben de tam bilmiyorum amaaa) yardımcı olmaya çalışırım Öözznnuurrr, 5 ay önce - Alıntıya git