5275 sayılı kanun ve ilgili yönetmelik.Güncel bilgiler tarihi bilgiler dini bilgiler ve hangi şehirden geliyorsanız o şehirle alakalı tarihi ve güncel olaylar ve trt1 dizileri nfk 5hececiler gibi bilgileri kesin bilin.Şu çok önemli ki sizin orada bilginizi ölçtükleri kadar kendinizi ifade edebiliyor musunz baskı altında nasıl karşılık veriyorsunuz, kendinizi anlatırken el kol beden diliniz nasıl bunlar çok önemli.
Johannes95, 5 ay önce - Alıntıya git
Hocam merhaba hayırlı olsun şimdiden .öncelikle eğitim sürecinde yatılı olan kısım nasıl geçiyor detaylandırırsanız sevinirim.Daha sonrasında atama şekli nasıl oluyor.Kontenjanlar da belli değil çünkü .Şahsen memleketimde olsa kontenjan ve girebileceğime inansam daha çok isterim ama bilemiyoruz .Son olarak da maaş durumu 6500 gördüm sizin de bu konuyla ilgili net bir bilginiz var mı ?teşekkürler .
Hocam merhaba hayırlı olsun şimdiden .öncelikle eğitim sürecinde yatılı olan kısım nasıl geçiyor detaylandırırsanız sevinirim.Daha sonrasında atama şekli nasıl oluyor.Kontenjanlar da belli değil çünkü .Şahsen memleketimde olsa kontenjan ve girebileceğime inansam daha çok isterim ama bilemiyoruz .Son olarak da maaş durumu 6500 gördüm sizin de bu konuyla ilgili net bir bilginiz var mı ?teşekkürler .