Bizim de maaş farkı yattı fakat farka ait e bordro görünmüyor.
İzmir e çarşamba yatacakmış
Samsun'da yattı. 1/4 3 çocuk 1200
Nevşehir yatmadı.
Ama Emniyet ve sağlık bakanlığı çarşamba günü yattı.
arkadaslar alanyadan ilçe mem le görüşenler olmuş. haftaya kalabilir denilmiş.. rodiva, 4 ay önce - Alıntıya git
arkadaslar alanyadan ilçe mem le görüşenler olmuş. haftaya kalabilir denilmiş..
Alanya MEB bugün yatacağı söyleniyor ama görünürde şimdilik bir şey yok.
Alanya MEB bugün yatacağı söyleniyor ama görünürde şimdilik bir şey yok. egevrl, 4 ay önce - Alıntıya git
hocam bilgi için teşekkür ederim , isterseniz net bilgi aldığınızda burdan yazın ben bankayı aramaktan sıkıldım ..
hocam bilgi için teşekkür ederim , isterseniz net bilgi aldığınızda burdan yazın ben bankayı aramaktan sıkıldım .. rodiva, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam bugün aradım. Bugün kesin hesaba geçer dediler. Hesaba geçmeyince tekrar aradım bugün veya yarın dediler. Bir başkası sordu, çarşamba dediler. İnanın ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar. Siz yine de çarşamba gününe göre kendinizi ayarlayın derim.
Bankayı aradığınızda ne gibi dönüş yaptılar hocam
Hocam bugün aradım. Bugün kesin hesaba geçer dediler. Hesaba geçmeyince tekrar aradım bugün veya yarın dediler. Bir başkası sordu, çarşamba dediler. İnanın ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar. Siz yine de çarşamba gününe göre kendinizi ayarlayın derim. egevrl, 4 ay önce - Alıntıya git
desene tatilin tadı kalmayacak gibi görünüyor.
sağolun hocam yine de ...
Bankayı aradığınızda ne gibi dönüş yaptılar hocam egevrl, 4 ay önce - Alıntıya git
sadece bakiyeyi kontrol etmek için arıyorum hocam bankayı..
sadece bakiyeyi kontrol etmek için arıyorum hocam bankayı.. rodiva, 4 ay önce - Alıntıya git
Anladım hocam. Bakalım 1-2 gün daha bekleyelim. Tekrar ararım :)
Hocam benim fark yattı fakat şöyle bir durum varmış. MEB personeline öğretmenlerden 1-2 gün önce yatiyormuş. Dün mutemete sordum Eyüp bey var. Çarşamba öğretmenlerin hesabına geçeceğini söyledi. Benim gece yattı. Artık yarından sonraya da sarkmaz diye düşünüyorum.
Hocam benim fark yattı fakat şöyle bir durum varmış. MEB personeline öğretmenlerden 1-2 gün önce yatiyormuş. Dün mutemete sordum Eyüp bey var. Çarşamba öğretmenlerin hesabına geçeceğini söyledi. Benim gece yattı. Artık yarından sonraya da sarkmaz diye düşünüyorum. egevrl, 4 ay önce - Alıntıya git
anladım hocam teşekkür ederim bilgi için.
aslında böyle olacağını bilsem paramın bir kısmını harcamazdım..