Siz neden özlük dosyası hazırlayacaksınız ki hocam anlayamadım tam olarak??? sinelt, 4 ay önce - Alıntıya git
öyle zannediyor :)
öyle zannediyor :) araftaki vatandaş, 4 ay önce - Alıntıya git
:) sinelt, 4 ay önce - Alıntıya git
Gruplarda ve bazı ilçe memlerde özlük dosyasını satın almamız gerektiği söylenmiş. Evet öyle zannediyorum. Dubibubi, 4 ay önce - Alıntıya git
Bu yeni atanan arkadaşlara ya da atanacak olanlara pedagojik formasyon eğitiminde ilçe ya da il mem stajları şeklinde eğitimler yaptırılmalı! Uyum eğitimi, temel eğitim, hazırlayıcı eğitim falan hepsi hikaye! Bu arkadaşları önce il-ilçe mem'lere staja gönderip terminolojiyi, genel işleyişi, evrak, arşiv, şef, memur... vs'yi görüp anlamalarını sağlayacaksınız ki ancak o zaman bu sayfada mantıklı başlıkların açılıp soruların sorulduğunu görebiliriz!? Özlük dosyası hazırlamak nedir yahu!? Sen atandığın yerdeki il-ilçe Mem'e gidip (hatta gitmeden önce bir telefon edip ilgili birimden yanımda neleri getirmeliyim diye bilgi de alabilirsin) evrağını teslim edeceksin ve onlar da seni göreve başlatacak!? Bitti - gittiii! İşin dosya kısmı, arşiv kısmı senin görevin değil! Sen sadece zamanında ve istenen evrakla orada hazır bulun yeter! Bırak gerisini onlar halletsin! Kulaktan dolma sözlere ve başkalarının dolduruşuna boşver! Aç telefonu ve kurumundan sağlıklı bilgileri edin!? Gerisini sallama
Dalga geçmek amacıyla yazmadım zaten hocam yanlış anlamayın. Benim bilmediğim Bi şey mi var Bi değişiklik vs anlayamadığım için sordum. Arkadaşın da dediği gibi sizin özlük dosyanızla ilgili yapacak Bi şeyiniz yok merak etmeyin. sinelt, 4 ay önce - Alıntıya git
ben dalga geçmek için yazdım.
oldu olacak beslenmesini götürsün. özlük dosyasıymış!?
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Öğretmenlik mesleğine hoş geldiniz diyeceğim ama sorduğunuz soruya saçma sapan cevap veren meslektaşlarınız sayesinde pek de hoş gelemediniz sanırım. Öncelikle bu şekilde verilen cevaplar için üzgünüm. Sorunuza gelince: Hocam meslek hayatınız boyunca sizinle ilgili önemli evrakların saklandığı 2 adet özlük dosyası tutulur. Biri milli eğitim müdürlüğü diğeri okul tarafından. Milli eğitim müdürlüğü sizden boş dosya istemeyecektir büyük ihtimalle. Fakat atandığınız okul ilk atama olduğunuz için sizden boş bir özlük dosyası isteyebilir. Kırtasiyeden alıp okula teslim edersiniz. Meslek hayatınız boyunca siz nereye giderseniz özlük dosyalarınız da sizinle beraber gider. Kolaylıklar dilerim. Muceza, 4 ay önce - Alıntıya git