Konu sahibi atanmamis belediye mi dsi mi diye fikir soruyor hocam makinaciadam, 4 ay önce - Alıntıya git
Demiş ki eşim üniversite hastanesinde tayin hakkı yok ben atanmış demiyorum atandığı zaman evli yani önceden bile bile kabul edip gelmiş oluyor Deniz Eraslan, 4 ay önce - Alıntıya git
Nişanlıyım arkadaşlar atandiktan sonra evlenicem. Atandıktan sonra evli olmuş olacağım için direk eşim diye sordum. Atanma, tayin durumuna göre hareket edicez açıkçası
DSİ'yi yazacaksanız tayinin imkansıza yakın olduğu aklınızda olsun. Mazeret ,eş durumu vs. dahil tayin yok,vermiyorlar. Mahkemeye gitseniz dahi olumsuz sonuç alırsınız. mahkeme çoğunlukla kurum lehine karar veriyor. tayin için ''sağlam bir dayı'' lazım yoksa unutun. TheLastAirbender, 4 ay önce - Alıntıya git
DSİ'yi yazacaksanız tayinin imkansıza yakın olduğu aklınızda olsun. Mazeret ,eş durumu vs. dahil tayin yok,vermiyorlar. Mahkemeye gitseniz dahi olumsuz sonuç alırsınız. mahkeme çoğunlukla kurum lehine karar veriyor. tayin için ''sağlam bir dayı'' lazım yoksa unutun.
Niye bu kadar zorluyor sıkıntı cikariyolar anlamıyorum gerçekten. Hangi kurumu arastirsam sorsam hepsi zorluk sıkıntı çıkarıyor. İnsanları neden bu kadar mağdur ediyolar anlamış değilim. DSİ de zormuş evet ama heralde belediyeden daha kolaydır
Hmm demek torpil durumları oluyor DSİ de de 🙁
Nişanlıyım arkadaşlar atandiktan sonra evlenicem. Atandıktan sonra evli olmuş olacağım için direk eşim diye sordum. Atanma, tayin durumuna göre hareket edicez açıkçası badem1219, 4 ay önce - Alıntıya git
Atandıktan sonra evlenmen mantıklı çünkü öncesinde olunca isteyerek bilerek geldin diyorlar. Zorluğunu kısaca anlatayım. Mühendis biri doğuda çalışınca batıdaki birine göre maksimum 500-600 TL fazla alıyor her ay. Diğer mesleklere göre (polis asker doktor...) doğu tazminatı çok az. Zorunlu doğu görevi diye bir şey de yok hali ile doğuda Gerçekten personel eksiği var. Doğulu kişiler dahi batıya gelmtl istiyor. Dark etti isen dsi son iki yıldır Mardin Dargeçit, kars, Şırnak, Hakkari gibi şehirlere alım yapıyor çünkü batıda tayın ile gelen personel çok fazla. Bu sebeple şubeler bölgeler gelen personeli kaybetmek istemiyor. Onları da anlamak hak vermek lazım personel istiyorsun güç bela onay geliyor sonra gitmek istiyorlar. Çözümü ne dersem birincisi doğu tazminat 1500-2000 den aşağı olmamalı ikincisi hizmet puanı olmalı. Kars iline gelen bir yurttaş şu kadar yıl sonra torpil siz araya adam koymadan şu kadar hizmet yılı ile gidebilirim diyebilmeli... Son olarak tekrar belirtelim batıda tayın zor değil mersin,Antalya, Eskişehir, İzmir... Gibi şehirlerden başka yere hşr Deniz Eraslan, 4 ay önce - Alıntıya git
Teşekkürler öncelikle. Ben osmaniyeyi tercih ettim memlekete yakın diye. Bakalım nolcak nasıl olcak
Peki her ilde lojman varmidir. Mesela Osmaniyede lojman olur mu ki bilginiz varmı
para sorun değil rahat çalışayım, tayin işi sıkıntı olmasın vs derseniz dsi ama mali hakları iyi olsun ben heryerde çalışırım derseniz büyükşehir belediyesi
Peki her ilde lojman varmidir. Mesela Osmaniyede lojman olur mu ki bilginiz varmı badem1219, 4 ay önce - Alıntıya git
para sorun değil rahat çalışayım, tayin işi sıkıntı olmasın vs derseniz dsi ama mali hakları iyi olsun ben heryerde çalışırım derseniz büyükşehir belediyesi memurumben.34, 4 ay önce - Alıntıya git
çalışma şartı süresi nedir ne kadadır hocam yeni duyuyorum böyle bişey mimarmuhendis, 4 ay önce - Alıntıya git
çalışma şartı süresi nedir ne kadadır hocam yeni duyuyorum böyle bişey
Belediye ile DSİ arasında çok maaş farkı varmıdır ne kadar bı farkdir tahmini badem1219, 4 ay önce - Alıntıya git
Belediye ile DSİ arasında çok maaş farkı varmıdır ne kadar bı farkdir tahmini
İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.
Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.
Keyifli paylaşımlar dileriz.