Kabin Memuru ilanımızın değerlendirme süreçleri 17.03.2023 Cuma günü tamamlanmış.
Kabin Memuru ilanımızın değerlendirme süreçleri 17.03.2023 Cuma günü tamamlanmış. assoc, 1 hafta önce - Alıntıya git
Merhaba, bu bilgi nereden acaba?
Merhaba, bu bilgi nereden acaba? no2409, 1 hafta önce - Alıntıya git
Merhaba, kariyer sayfasında duyurular kısmında 17 mart 2023 tarihinde bir duyuru olarak belirtilmiş.
Merhaba, kariyer sayfasında duyurular kısmında 17 mart 2023 tarihinde bir duyuru olarak belirtilmiş. assoc, 1 hafta önce - Alıntıya git
Teşekkürler
e nabız geçmişten rapor sağlamdı TheEqualizer, 2 hafta önce - Alıntıya git
e nabız geçmişten rapor sağlamdı
e-nabıza gizleme özelliği geldi onu kullanmadınız mı?
E nabızdaki gizleme özelliği işe yarıyor mu
E nabızdaki gizleme özelliği işe yarıyor mu frkknr, 1 hafta önce - Alıntıya git
sunex de bakıyor mu bilginiz var mı?
e-nabıza gizleme özelliği geldi onu kullanmadınız mı? mahserin4atlisi, 1 hafta önce - Alıntıya git
gizleyemiyosun ordan sadece sen göremiyorsun gizleyince hekimlerin ekranın gizlenmiş veri var diye uyarı çıkıyor
gizleyemiyosun ordan sadece sen göremiyorsun gizleyince hekimlerin ekranın gizlenmiş veri var diye uyarı çıkıyor TheEqualizer, 1 hafta önce - Alıntıya git
Peki sağlık raporu aldığınız hastane bakmış mıydı?
Doktorun ekranında o uyarı çıktıktan sonra ne oluyor?
Peki sağlık raporu aldığınız hastane bakmış mıydı? Doktorun ekranında o uyarı çıktıktan sonra ne oluyor? mahserin4atlisi, 1 hafta önce - Alıntıya git
bakmıştı ek muayne olup onla ilgili rapor aldım sorun olmaz dediler ama tk kabul etmedi
Ben deneme amaçlı bir verimi gizlemiştim, onugizlediğim halde doktor görüyorsa sorun olur mu sizce? Yoksa açılması için gidip dilekçe mi vermeliyim?
Ben deneme amaçlı bir verimi gizlemiştim, onugizlediğim halde doktor görüyorsa sorun olur mu sizce? Yoksa açılması için gidip dilekçe mi vermeliyim? merkurretrosu, 1 hafta önce - Alıntıya git
yani sorarsa önemli bişey olmadıgını dilekçe verdiğini falan söyle orda ne der bilmiyorum ama
yani sorarsa önemli bişey olmadıgını dilekçe verdiğini falan söyle orda ne der bilmiyorum ama TheEqualizer, 1 hafta önce - Alıntıya git
Bu arada size de çok geçmiş olsun. Son bir şey sormak istiyorum bu sizin elenme olayınız yeni mi oldu acaba, bir kaç gün önce muayene sürecinde e nabızın adayın kendi telefonundaki uygulamaya girip bakıldığını okumuştum da ondan soruyorum. merkurretrosu, 1 hafta önce - Alıntıya git
geçen haftaydı. saolasın saçma buluyorum ben bu uygulamalarını evet şirket kendini bir yerde korumalı ama ben zaten raporumu sivil havacılık onaylı alıyorum ona rağmen böyle davranmaları hoş değil en azından bir kağıt imzalatıp sorumluluk almadıklarını söyleyebilirler. e nabıza giriş için siz sistem üzerinden izin veriyorsunuz onlar talan ediyor zaten bilgisayar üzerinden
merhaba arkadaşlar, 13-17 mart aralığında mülakata girenlerden sonuç maili alan oldu mu?
Arkadaşlar bende 2020 yılında HPV diye bilinen cinsel yolla bulaşıcı bir hastalık enabızımda gözüküyor tedavisi tamamlandı ancak bu durum işe alımda sorun çıkartırmı daha önce tecrübe etmiş kimse var mıdır?
merhaba arkadaşlar, 13-17 mart aralığında mülakata girenlerden sonuç maili alan oldu mu? assoc, 5 gün önce - Alıntıya git
22 Şubat, hala dönüş yok. Aynı hafta girip olumsuz olan var ama.
22 Şubat, hala dönüş yok. Aynı hafta girip olumsuz olan var ama. no2409, 4 gün önce - Alıntıya git
3-8-9-10 Martta girenlerden bazılarına olumlu dönüş gelmiş. Ama 'anladığım kadarıyla' bir sıralama yok, uzun süre bekledikten sonra dahi olumlu olumsuz sonuçlar gelebiliyor.