Editörler : Lanet
07 Şubat 2022 19:20

4/B evrakları teslim ettikten sonra feragat dilekçesi verirse 1 sene ceza alır mı?

tapu kadastro genel müdürlüğüne sözleşemeli koruma güvenlik olarak atanmaya hak kazandım evraklarımı teslim ettikten sonra ikamet ettiğim şehirde bulunan sağlık bilimleri üniversitesine koruma ve güvenlik olarak atanmaya hak kazandım ve tercihimi burdan yana kullanacağım tapu kadastroya feragat dilekçesi vereceğim bunun herhangi bir yaptırımı var mı ? 1 sene ceza alır mıyım bundan dolayı

Security03434
Aday Memur
07 Şubat 2022 22:04

Bende aynı durumdayım

Burak Ç.
Aday Memur
07 Şubat 2022 22:14

hocam sizin açtığınız konuları gördüm fakat benim durumum sizinkinden biraz daha farklı benim evrak teslim etme süresi dün doldu yani arşiv araştırmasına başlanmadı atama onayım gelmedi yarın kurumu arayıp durumu anlatacağım bilgi alırsam yazarım buraya

ComputerEngineering
Aday Memur
07 Şubat 2022 23:36

sözleşme imzalamadıysanız henüz, herhangi bir yaptırım vs yok istediğiniz kuruma gidebilirsiniz

Burak Ç.
Aday Memur
07 Şubat 2022 23:50

Yok hocam sözleşme imzalamadım evrak teslim süresi bugün itibariyle bitti ben yarın feragat dilekçesi yazacağım sadece güvenlik soruşturması arşiv araştırması felan daha başlatılmamış

ComputerEngineering, 3 yıl önce

sözleşme imzalamadıysanız henüz, herhangi bir yaptırım vs yok istediğiniz kuruma gidebilirsiniz

Alaaddin47
Aday Memur
20 Şubat 2022 22:31

Hocam sözleşme imzalamadığınız için sıkıntı olmaz. Evraklarınızı teslim ettiğiniz kuruma dilekçe yazın feragat etmek istediğinize dair en azından yedeği çağırsınlar sizden öbür kurumda başlayın

Maymaymami
Aday Memur
21 Şubat 2022 11:48

Sözleşme imzalamadıysan hiçbir problem olmaz

Sblerdm
Aday Memur
22 Şubat 2022 01:38

Ben de evrak teslim edicem mal bildirimi kısmında sicil numarası istiyo oraya ne yazılıyor

22 Şubat 2022 09:09

Ceza aldınız mı ? Aynı durumdayım ben de

anadolulu1
Aday Memur
17 Mart 2025 01:11

bu durum hakkında kesin bilgi sahibi olan var mı şu an bu durumdayım bende

ugur2222
Memur
24 Mart 2025 09:55

Bu durum hakkında kesin bilgi sahibiyim. Eşim için İstanbul Teknik Üniversitesi'ne evrak teslimi yaptık. Güvenlik soruşturması devam ederken İstanbul Üniversitesi'de kazanınca İTÜ'den feragat ederek İÜ'ye evrak teslimi yaptık. Yine güvenlik soruşturması devam ederken yaşadığımız ilde Gençlik ve Spor'a atanınca İÜ'den de feragat ederek Gençlik ve Spor'da göreve başladık.

anadolulu1, 1 ay önce

bu durum hakkında kesin bilgi sahibi olan var mı şu an bu durumdayım bende

emree0840
Aday Memur
24 Mart 2025 23:23

tebligat gelince sorun oluyor mu peki hocam ? sizde tebligat gelmediği için sorun olmamış olabilir mi ?

ugur2222, 1 ay önce

Bu durum hakkında kesin bilgi sahibiyim. Eşim için İstanbul Teknik Üniversitesi'ne evrak teslimi yaptık. Güvenlik soruşturması devam ederken İstanbul Üniversitesi'de kazanınca İTÜ'den feragat ederek İÜ'ye evrak teslimi yaptık. Yine güvenlik soruşturması devam ederken yaşadığımız ilde Gençlik ve Spor'a atanınca İÜ'den de feragat ederek Gençlik ve Spor'da göreve başladık.

ugur2222
Memur
24 Mart 2025 23:44

Bu durum sadece resmi olarak başlayış yaptıktan yani sözleşmeyi imzaladıktan sonra sıkıntı üstadım
emree0840, 1 ay önce

tebligat gelince sorun oluyor mu peki hocam ? sizde tebligat gelmediği için sorun olmamış olabilir mi ?

emree0840
Aday Memur
24 Mart 2025 23:47

sağolun hocam ben de böyle olduğunu düşünüyordum açıkçası. ama bir kaç kişi 63.madde uygulanır sıkıntı yaşarsın dedikleri için çekindim. çünkü 63.madde tebligat sonrası başlamamanın cezası 1 yıl

ugur2222, 1 ay önce
Bu durum sadece resmi olarak başlayış yaptıktan yani sözleşmeyi imzaladıktan sonra sıkıntı üstadım

ugur2222
Memur
25 Mart 2025 00:08

Evet üstat bizim durum güvenlik soruşturması aşamasındaydı yani atamamız henüz kesinleşmemiş ve bize tebliğ edilmemişti. Tebligat durumunda tebliğinden itibaren süresi içinde müracaatta bulunmazsan 63. madde işletilir; ama toplu alımlar hariç (öğretmenlik, polislik, vb.) tebligat yoluna gitmez idare. Çoğunlukla telefonla arayıp gel tebellüg et atamanı derler. Bu nedenle ben tebliğe kadar feragat durumunda herhangi bir sorun olmaz diye düzelteyim durumu
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi