Editörler : crops35
24 Şubat 2022 11:53

TPAO Mülakat
İnşaat mühendisiyim haftaya mülakata girecem de daha önce TPAO da mülakata giren ya da duyan var mı nasıl oluyor mülakatları genel olarak?

muh01muh
Kapalı
29 Mart 2022 09:29

mülakat sonucları ne zaman belli olur bilgisi olan var mı?

muh01muh
Kapalı
29 Mart 2022 09:42

arıyorum baglanamıyorum baglansamda hat dusuyor ankarada olupta sorabılen ogrenebılen var mı

Ndgn21
Aday Memur
29 Mart 2022 10:11

Geçen hafta konuşmuştum ay sonuna doğru demişlerdi
muh01muh, 1 yıl önce

arıyorum baglanamıyorum baglansamda hat dusuyor ankarada olupta sorabılen ogrenebılen var mı

muh01muh
Kapalı
29 Mart 2022 10:27

tesekkur ederim kardeşim ,hakkımızda hayırlısı olsun

Ndgn21
Aday Memur
29 Mart 2022 10:31

Rica ederim, amin.
muh01muh, 1 yıl önce

tesekkur ederim kardeşim ,hakkımızda hayırlısı olsun

muh01muh
Kapalı
30 Mart 2022 09:16

ulaştım nısanın ılk haftasıda olabılır denıldı farklı duyum alan ogrenen var mı?

BilalYesil
Kapalı
30 Mart 2022 18:26

Geçen hafta aradım genel müdür il dışında imzası gerekiyor denildi bu hafta açıklanır herhalde bence cuma günü açıklanır

ylçn92
Şef
30 Mart 2022 20:32

İmza olayı hikâye hocam bende konuştum bı kaç defa yöneticiler inceleme yapıyorlarmış bilemiyorlarmis valla inşallah sizin dediğiniz gibi olurda bu hafta açıklanır 5 hafta olacak nerdeyse neyin incelemesiyse

BilalYesil
Kapalı
31 Mart 2022 08:36

Sence neyi inceliyorlar artık o kadar kararsızlar ki kimi alacaklarını bilmiyorlar ne kadar büyükse milletin torpili

muh01muh
Kapalı
31 Mart 2022 08:38

neyi inceleyip neyi bilemiyorlarmış BilalYesil hocamın dediği gibi milletin torpili!!

Ndgn21
Aday Memur
31 Mart 2022 08:39

Mülakat zamanı 2 hafta içinde açıklarız demişlerdi

muh01muh
Kapalı
31 Mart 2022 08:41

Büyük torpilliler umarım bizim kategoride değillerdir yoksa hiç şansım yok:(

Elixsir
Kapalı
31 Mart 2022 09:40

Şimdi başımdan geçen bir olayı anlatayım daha açıklayıcı olır 2015de botaşın alımına girdik mülakata girdik 2 gün sonra açıklandı tabiki kazanamadım siz anlayın durumu o kadar torpilli var ki kimi alacaklarını bilmiyorlar

Ndgn21
Aday Memur
31 Mart 2022 09:52

En azından 2 gün sonra açıklamışlar bizde de bir an önce açıklasaydılar umutlanmazdık en azından
Elixsir, 1 yıl önce

Şimdi başımdan geçen bir olayı anlatayım daha açıklayıcı olır 2015de botaşın alımına girdik mülakata girdik 2 gün sonra açıklandı tabiki kazanamadım siz anlayın durumu o kadar torpilli var ki kimi alacaklarını bilmiyorlar

ylçn92
Şef
31 Mart 2022 10:14

Alınacak kişi zaten mülakat günü belli olur hocam 5 hafta ne demek ya da neyin incelemesi anlamış değilim ümidim tükeniyo resmen zaman geçtikçe

Elixsir
Kapalı
31 Mart 2022 10:55

Ümidinizi kaybetmeyin bende bu sınava girdim haklısınız belirsizlik insanın moralini bozuyor zaten kısmetimizde varsa olur yoksa bütün dünya bir araya gelse de nafile

ylçn92, 1 yıl önce

Alınacak kişi zaten mülakat günü belli olur hocam 5 hafta ne demek ya da neyin incelemesi anlamış değilim ümidim tükeniyo resmen zaman geçtikçe

ylçn92
Şef
31 Mart 2022 10:58

Tabi hayırlısı hocam inşallah ama süre uzayınca hele bide üzerine olmayınca psikolojik olarak etkileniyo insan inşallah en geç yarına açıklanır da bizde rotamızı çizeriz bir şekilde

Elixsir, 1 yıl önce

Ümidinizi kaybetmeyin bende bu sınava girdim haklısınız belirsizlik insanın moralini bozuyor zaten kısmetimizde varsa olur yoksa bütün dünya bir araya gelse de nafile

Elixsir
Kapalı
31 Mart 2022 14:23

Ben mülakatta başımdan geçenleri yazayım da ileride girenlere faydası olur belki mülakat komisyonu 5 kişiydi ilkin biri kendinizi tanıtın dedi sonra diğeri kendinizin belirgin özellikleri nelerdir nedir sonra önüme a b c d yazılı 4 zarf konuldu birini seçmem istendi bende ismimin baş harfi olanı seçtim zarflarda sorular vardı kalan üç kişi soru sordu biri prodoctivity indeks nedir diye sordu ne için kullanılır dedi diğeri apı nedir dedi suyun apı nedir dedi sonuncusu perfore nedir nerelerde kullanılır diye soru sordu ortada oturan kişi de Türkiye Petrollerini nerden biliyorsunuz diye sormuştu çalışma şartlarımız zordur uyum sağlayabilir misiniz demişti cevaplarını vermiştim bildiklerime göre birde biri vardı belirgin özellikleriniz nelerdir diye soran kişi o da hal ve tavırlarımı takip ediyordu bu kadardı umarım ileride girecek arkadaşlara faydası olur

muh01muh
Kapalı
31 Mart 2022 14:48

ylçn92 inş yarına açıklanır her gün siteye bakmaktan psikoloji kalmadı zaten

muh01muh
Kapalı
31 Mart 2022 14:56

Ben tekrar aradım net cevap verebilir misiniz diye nisanın ilk haftası dedi bugun arayan olursa sizede mi aynı cevabı verecek acaba olmadı siteye bakmayacağım haftaya kadar en azından 3-4 günümü kafa rahat geçireyim

Ndgn21, 1 yıl önce
Geçen hafta konuşmuştum ay sonuna doğru demişlerdi
Toplam 201 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi