Elektrik elektronik mühendisliği yeni mezunuyum ben de aynı süreçlerden geçtim anlıyorum seni sınavım da o kadar iyi geçmedi bu sene puanların düşeceğine inanıyorum inşallah hepimiz için en güzeli olur Merve Erdogn, 8 ay önce - Alıntıya git
Bende yazayım ki gelecekteki arkadaşlara ışık olsun hocam:-)Dur daha sonu var hikayenin. Aysun.müh, 8 ay önce - Alıntıya git
2022'nin sınavına(ilk sınavına) kalmış bir ay acaba sınava hazırlansam yetişir mi diye düşündüm .Yok ya yetişmez seneye girerim dedim .Bu gelgitlerle bir iki gün geçti ve kendimi her zamanki gibi masada buldum.2020 ye p3 olarak hazirlanmistim.Gy gk bakmadan sadece eğitim derslerine bakıp sınava girmeye karar verdim. Aysun.müh, 8 ay önce - Alıntıya git
Ve büyük gün geldi çattı.18 Eylül Ee her şey istediğimiz gibi olmaz kaderin üstünde bir kader var demiş şair. Türkçe kabul edeyim sorular 2020 ye göre kolaydı.Yapılabilirdi ve zamanı öyle çok yiyen parağraflar yoktu. Ama ablanız hayatında ilk kez Türkçeden değil Gk den başladı:-/Neyse sınav anında Türkçenin kolay olduğunu fark ettiğimde son 15 dk kalmıştı. Önce Gk Çözdüm ilk kez böyle bir şey yaptım ama çok problem değil nasıl olsa 70 tane yapsam yeter diye girdim:-) Aysun.müh, 8 ay önce - Alıntıya git
Sonra başladım matematiğe 25 tane işaretledim kaldı 15 dk ben kadar vermek gerekti ya 15 tane Türkçe ya da kalan 5 matematik sorusu.Tabiki Türkçeye girdim 15 soru işaretledim.toplam 75 netim var Gy Gk kısmında.eğitim kısmı ise 66 net.Kısmetse ben atanacağım sizde stratejinizi ona göre belirleyin meslektaşlarım. Ve siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'ım halleder inşallah. Aysun.müh, 8 ay önce - Alıntıya git
Benim dedigimle kaderin söyledikleri farkliymis ki sınav iptal oldu. Bu benim için güzel haberdi açıkçası zaten bir ay çalışmıştım öyle yorgun falan da değildim hadi bakalım 1,5 ay daha gece gündüz çalışmaya önce eğitimi güzelce bi sindirdim.Ben bir şeyin mantığını anlamadıysam onu işleme dökmem zor.Ki ilk sınavda 50 net eğitim çıktı bir çok konuyu sindiremeden geçmiş bir sınavdı.Sadece video soru çözümü yaparak eğitimde baya bi ilerledim.Sonra aynı anda mat soru çözüm videoları ,soruyu gör çöz hocanın çözümüne bak diye ilerledim.300 e yakın soru çözüm videosu izlemiş ve 3000 e yakın soru çözmüş oldum.mat tamamsa Türkçeye geçelim gizem Uralı dinlemiştim 2020 de yine ona baktım.Ve süre problemim olduğu için öyle parağraf falan çözmeyecektim sadece ilk 15-20 soruya bakıp full çıkarsam yeter diye girdim. Gelelim tarihe soru üzerinden tekrar eden bir hoca YouTube da "Furkan hoca ile tarih" MEB'in tüm tarih kitaplarını satır satır soruya çevirmişti iki kez arka arkaya tüm soru çözüm videolarını dinledim.Hedef 20 netti.Coğrafyam 2020 den iyiydi sadece genel tekrar videolarını dinledim Bayram Meralin. Son olarak da anayasa Esra hocayı dinledim zaten bir çok konuyu hatırladım.Gy Gk den bir hedefim yoktu ama yapılabilecek soruları yapsam bana yetecekti. Aysun.müh, 8 ay önce - Alıntıya git
İptal olan sınavdaki netlerim bu sınava göre çok daha iyiydi 2023 deki sınava kaldım büyük bir mucize olmazsa eğer Merve Erdogn, 8 ay önce - Alıntıya git
Bide bana özelden soru sormayın bakın buraya kocaman bi grup kurmuşum yazın sorunuzu cevap vereyim hem siz görürsünüz hem de sizinle aynı soruyu soran diğer arkadaşlar.Bana özelden yazmak yerine grubumuzu büyütelim daha çok kişi bilgilensin ve hiç bir mühendis köle gibi çalışmak zorunda olmasın.Biz elektrik mühendislerinin önü teknik liselerle açılacaksa bizde böyle atanırız.Bu hak bana verilmişse hiç bir mühendis özelde köle gibi çalışmasın.Bu başlıkta açılan formasyon ünilerini konuşalım.Aktif ilanlar var mı? Ya da açılacak üniler var mı hepsini takip edeceğim artık.sizlerde bu platformda bilgi paylaşımı için lütfen hep var olun.Gemisini kurtaran köşeye çekilmesin arkadan gelen kardeşlerimize lütfen yol gösterelim. Aysun.müh, 8 ay önce - Alıntıya git
Ben bu mühendislerdeki öğretmen olma aşkınıanlamıyorum. Madem öğretmen olacaktınız neden mühendislik okuyup binlerce insanın önüne engel oldunuz? Kpss den 90 puan alıp, sözleşmeli öğretmen olup ağrı diyadin de 4 yıl çalışmak nasıl bir vizyondur?
Ben bu mühendislerdeki öğretmen olma aşkınıanlamıyorum. Madem öğretmen olacaktınız neden mühendislik okuyup binlerce insanın önüne engel oldunuz? Kpss den 90 puan alıp, sözleşmeli öğretmen olup ağrı diyadin de 4 yıl çalışmak nasıl bir vizyondur? Blueman98, 8 ay önce - Alıntıya git