Ben bu mühendislerdeki öğretmen olma aşkınıanlamıyorum. Madem öğretmen olacaktınız neden mühendislik okuyup binlerce insanın önüne engel oldunuz? Kpss den 90 puan alıp, sözleşmeli öğretmen olup ağrı diyadin de 4 yıl çalışmak nasıl bir vizyondur? Blueman98, 6 ay önce - Alıntıya git
Ben bu mühendislerdeki öğretmen olma aşkınıanlamıyorum. Madem öğretmen olacaktınız neden mühendislik okuyup binlerce insanın önüne engel oldunuz? Kpss den 90 puan alıp, sözleşmeli öğretmen olup ağrı diyadin de 4 yıl çalışmak nasıl bir vizyondur?
Sanane. İster mühendislik yaparız ister öğretmenlik ister bambaşka birşey. Çok vizyonluysan, kafan basıyosa girersin sınava bizden daha çok puan alırsın ne istiyorsan yaparsın. Tıpkı bizim istediğimizi yaptığımız gibi
Sanane. İster mühendislik yaparız ister öğretmenlik ister bambaşka birşey. Çok vizyonluysan, kafan basıyosa girersin sınava bizden daha çok puan alırsın ne istiyorsan yaparsın. Tıpkı bizim istediğimizi yaptığımız gibi mühendis adayi, 6 ay önce - Alıntıya git
Kafam basmadığı için öğretmenlik yapıyorum. Kafam bassa tamamlama sınavını kazanıp mühendislik yapardım.
Hadi şimdi vizyonu al benim sayfama da bir daha yazı yazma! Aysun.müh, 6 ay önce - Alıntıya git
Tamam
Arkadaşlar merhaba, dünbir arkadaşımızın sorduğu soru üzerine yazıyorum bunları. Formasyon başvurusu kaçıranlar çok oldu bu yıl.Bitmeyen bir sınav dönemi olunca herkesin aklına formasyon zamanı gelmedi sanırım. Aysun.müh, 6 ay önce - Alıntıya git
Seninle oturup bunu tartışmak istemiyorum.Herkes ekmek parasının derdine düşmüş. Biz mühendis olarak çok güzel öğretmende oluruz bunları düşünme sen. Aysun.müh, 9 ay önce - Alıntıya git
grup kurdunuz mu?
formasyon alırken verilen dersler ile eğitim sınavındaki dersler aynı mı?
ikisine de gir öğrenirsin
2021 Eylül atamasında 82 puan ile atanamadım,son atamada puanın düşmesi sizi yanıltmasın.(elektr öğr.)
grup kurdunuz mu? Feyza.1, 6 ay önce - Alıntıya git
formasyon alırken verilen dersler ile eğitim sınavındaki dersler aynı mı? Feyza.1, 6 ay önce - Alıntıya git
2021 Eylül atamasında 82 puan ile atanamadım,son atamada puanın düşmesi sizi yanıltmasın.(elektr öğr.) zagor0005, 6 ay önce - Alıntıya git
sonuçlar bugün mü açıklanıyor
sonuçlar bugün mü açıklanıyor fatihmühendis12, 5 ay önce - Alıntıya git
Evet
Teknik eğitim fakültesi mezunu veya formasyonlu mühendislerin öğretmenler atama tercihleri için açılan gruptur. Liste grubuna dahil olmak için yöneticiler ile özelden konuşabilirsiniz.
Elektrik/Elektronik öğretmenligi,
Elektrik-Elektronik mühendisliği