Elektrik- elektronik-uçak-yes-tes öğretmenliği seçecek olan öğretmen adayı arkadaşları gruba bekliyoruz. Doğru sıralama ve tercih yapabilmek için gruba katılım önemli. Katılım için özelden mesaj atabilirsiniz.
Güncel
Özelden yazarak WhatsApp grubundaki sıralamanızı görebilirsiniz.
boşuna tutuyorsunuz geçen sene de yaygarası yapıldı,çoğu tercih yeri tutmadı.
boşuna tutuyorsunuz geçen sene de yaygarası yapıldı,çoğu tercih yeri tutmadı. zagor0005, 5 ay önce - Alıntıya git
Peki hocam düşüncenize saygı duyuyoruz geçen sene birebir hepsi tuttu
Teknik eğitim fakültesi mezunu veya formasyonlu mühendislerinden elektrik- elektronik-uçak-yes-tes öğretmenliği seçecek olan öğretmen adayı arkadaşları gruba bekliyoruz. Doğru sıralama ve tercih yapabilmek için gruba katılım önemli. Katılım için özelden mesaj atabilirsiniz.
Tercih yapacak olanlara ulaşıldıktan sonra niye tutmasın ki?
Arada ulaşılamayanlar olursa onlardan dolayı oynama olabilir ama genel tabloyu gruptan görmek önemli diye düşünüyom. Eğer bundan daha iyi sıralama görebileceğimiz bir yer varsa söyleyin oradan bakalım.
Teknik eğitim fakültesi mezunu veya formasyonlu mühendislerin öğretmenler atama tercihleri için açılan gruptur. Liste grubuna dahil olmak için yöneticiler ile özelden konuşabilirsiniz.
Elektrik/Elektronik öğretmenligi,
Elektrik-Elektronik mühendisliği
Evet arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı ve ben tam olarak hesapladığım puanı aldım.P10:84,71 Açıkçası ümitliyim.Sıralamalar için bir wp grubu kurduk ve günlük sıralamalarımızı güncelliyoruz.Eğer sizlerde eem mezunu ve formasyon aldıysanız ya da eğitim fakültesi mezunu olup elektrik öğretmeni, elektronik öğretmeni iseniz sizi grubumuza bekliyoruz. Aysun.müh, 5 ay önce - Alıntıya git
Merhaba Aysun hanım gruba nasıl dahil olabilirz?
Merhaba Aysun hanım gruba nasıl dahil olabilirz? kara_denizli, 5 ay önce - Alıntıya git
Elektrik elektronik mühendisliği yeni mezunuyum ben de aynı süreçlerden geçtim anlıyorum seni sınavım da o kadar iyi geçmedi bu sene puanların düşeceğine inanıyorum inşallah hepimiz için en güzeli olur Merve Erdogn, 6 ay önce - Alıntıya git
grup kurdunuz mu? Feyza.1, 6 ay önce - Alıntıya git
grup kurdunuz mu?
Arkadaşlar yardım edebilir misiniz? Ben formasyona hayırlısıyla başvuracağım bu sene. Şimdiden KPSS ye çalışmayı düşünüyorum 2023 için. Elektrik Elektronik öğretmenliği için hangi puan türü gerekiyor, KPSS oturumları hangileridir, GY GK Haricindeki dersler alanlar neler hiç bir bilgim yok. Bilgi verenler için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar yardım edebilir misiniz? Ben formasyona hayırlısıyla başvuracağım bu sene. Şimdiden KPSS ye çalışmayı düşünüyorum 2023 için. Elektrik Elektronik öğretmenliği için hangi puan türü gerekiyor, KPSS oturumları hangileridir, GY GK Haricindeki dersler alanlar neler hiç bir bilgim yok. Bilgi verenler için şimdiden teşekkürler Altaş202, 5 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar merhaba , hemşirelik mezunuyum. eğitim bilimleri sınavına da girdim. P10 puan türünde hemşirelik bölümünü seçtiğimde 155 . Sıradayım önümdeki arkadaşlar sadece hemşirelerden mi oluşuyor yoksa hemşirelikle beraber başka bölüm mezunu olanlar da var mı ? bilgi verirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba , hemşirelik mezunuyum. eğitim bilimleri sınavına da girdim. P10 puan türünde hemşirelik bölümünü seçtiğimde 155 . Sıradayım önümdeki arkadaşlar sadece hemşirelerden mi oluşuyor yoksa hemşirelikle beraber başka bölüm mezunu olanlar da var mı ? bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayas9797, 5 ay önce - Alıntıya git
Merve hocam bizim bi wp grubumuz var girmek isterseniz bana özelden yazın lütfen Aysun.müh, 5 ay önce - Alıntıya git