Editörler : Pangaea
24 Ekim 2022 13:35

muratozcn
Aday Memur

Elektrik- elektronik-uçak-yes-tes öğretmenliği seçecek olan öğretmen adayı arkadaşları gruba bekliyoruz. Doğru sıralama ve tercih yapabilmek için gruba katılım önemli. Katılım için özelden mesaj atabilirsiniz.

24 Ekim 2022 13:37

Muallime154
Aday Memur

Güncel

24 Ekim 2022 16:07

Aysun.müh
Şef
Evet arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı ve ben tam olarak hesapladığım puanı aldım.P10:84,71 Açıkçası ümitliyim.Sıralamalar için bir wp grubu kurduk ve günlük sıralamalarımızı güncelliyoruz.Eğer sizlerde eem mezunu ve formasyon aldıysanız ya da eğitim fakültesi mezunu olup elektrik öğretmeni, elektronik öğretmeni iseniz sizi grubumuza bekliyoruz.
24 Ekim 2022 17:28

arslan5633
Aday Memur

Özelden yazarak WhatsApp grubundaki sıralamanızı görebilirsiniz.

24 Ekim 2022 18:23

zagor0005
Aday Memur

boşuna tutuyorsunuz geçen sene de yaygarası yapıldı,çoğu tercih yeri tutmadı.

24 Ekim 2022 21:33

Muallime154
Aday Memur

zagor0005, 5 ay önce - Alıntıya git

Peki hocam düşüncenize saygı duyuyoruz geçen sene birebir hepsi tuttu

25 Ekim 2022 01:03

muratozcn
Aday Memur

Teknik eğitim fakültesi mezunu veya formasyonlu mühendislerinden elektrik- elektronik-uçak-yes-tes öğretmenliği seçecek olan öğretmen adayı arkadaşları gruba bekliyoruz. Doğru sıralama ve tercih yapabilmek için gruba katılım önemli. Katılım için özelden mesaj atabilirsiniz.

25 Ekim 2022 01:21

muratozcn
Aday Memur

zagor0005, 5 ay önce - Alıntıya git

Tercih yapacak olanlara ulaşıldıktan sonra niye tutmasın ki?

Arada ulaşılamayanlar olursa onlardan dolayı oynama olabilir ama genel tabloyu gruptan görmek önemli diye düşünüyom. Eğer bundan daha iyi sıralama görebileceğimiz bir yer varsa söyleyin oradan bakalım.

25 Ekim 2022 12:36

arslan5633
Aday Memur

Teknik eğitim fakültesi mezunu veya formasyonlu mühendislerin öğretmenler atama tercihleri için açılan gruptur. Liste grubuna dahil olmak için yöneticiler ile özelden konuşabilirsiniz.

Elektrik/Elektronik öğretmenligi,

Elektrik-Elektronik mühendisliği

27 Ekim 2022 15:18

kara_denizli
Aday Memur
Evet arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı ve ben tam olarak hesapladığım puanı aldım.P10:84,71 Açıkçası ümitliyim.Sıralamalar için bir wp grubu kurduk ve günlük sıralamalarımızı güncelliyoruz.Eğer sizlerde eem mezunu ve formasyon aldıysanız ya da eğitim fakültesi mezunu olup elektrik öğretmeni, elektronik öğretmeni iseniz sizi grubumuza bekliyoruz.
Aysun.müh, 5 ay önce - Alıntıya git

Merhaba Aysun hanım gruba nasıl dahil olabilirz?

27 Ekim 2022 20:07

Aysun.müh
Şef

Merhaba Aysun hanım gruba nasıl dahil olabilirz?

kara_denizli, 5 ay önce - Alıntıya git
Merhaba hocam bana özelden mesaj atın size bi link yollayacağım oradan ulaşırsınız bana.
27 Ekim 2022 20:27

Aysun.müh
Şef
Elektrik elektronik mühendisliği yeni mezunuyum ben de aynı süreçlerden geçtim anlıyorum seni sınavım da o kadar iyi geçmedi bu sene puanların düşeceğine inanıyorum inşallah hepimiz için en güzeli olur
Merve Erdogn, 6 ay önce - Alıntıya git
Merve hocam bizim bi wp grubumuz var girmek isterseniz bana özelden yazın lütfen
27 Ekim 2022 20:28

Aysun.müh
Şef

grup kurdunuz mu?

Feyza.1, 6 ay önce - Alıntıya git
Feyza ben grubu kurdum, gelmek istersen bana özelden yaz olur mu? Sınava girmiş miydin sen?
01 Kasım 2022 09:35

Altaş202
Aday Memur

Arkadaşlar yardım edebilir misiniz? Ben formasyona hayırlısıyla başvuracağım bu sene. Şimdiden KPSS ye çalışmayı düşünüyorum 2023 için. Elektrik Elektronik öğretmenliği için hangi puan türü gerekiyor, KPSS oturumları hangileridir, GY GK Haricindeki dersler alanlar neler hiç bir bilgim yok. Bilgi verenler için şimdiden teşekkürler

01 Kasım 2022 11:51

Aysun.müh
Şef

Arkadaşlar yardım edebilir misiniz? Ben formasyona hayırlısıyla başvuracağım bu sene. Şimdiden KPSS ye çalışmayı düşünüyorum 2023 için. Elektrik Elektronik öğretmenliği için hangi puan türü gerekiyor, KPSS oturumları hangileridir, GY GK Haricindeki dersler alanlar neler hiç bir bilgim yok. Bilgi verenler için şimdiden teşekkürler

Altaş202, 5 ay önce - Alıntıya git
Hocam bu sayfanin bir iki sayfa öncesinde hangi derse çalışman gerektiği hangi hocalardan verim aldığım yazılı.Ordan bakabilirsiniz.
01 Kasım 2022 17:57

Ayas9797
Aday Memur

Arkadaşlar merhaba , hemşirelik mezunuyum. eğitim bilimleri sınavına da girdim. P10 puan türünde hemşirelik bölümünü seçtiğimde 155 . Sıradayım önümdeki arkadaşlar sadece hemşirelerden mi oluşuyor yoksa hemşirelikle beraber başka bölüm mezunu olanlar da var mı ? bilgi verirseniz çok sevinirim.

01 Kasım 2022 18:19

Aysun.müh
Şef

Arkadaşlar merhaba , hemşirelik mezunuyum. eğitim bilimleri sınavına da girdim. P10 puan türünde hemşirelik bölümünü seçtiğimde 155 . Sıradayım önümdeki arkadaşlar sadece hemşirelerden mi oluşuyor yoksa hemşirelikle beraber başka bölüm mezunu olanlar da var mı ? bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ayas9797, 5 ay önce - Alıntıya git
Hemşirelik mezunu olan ve senin gibi p10 puanı olan kişiler arasındaki sıralamanız.
01 Kasım 2022 23:46

muratozcn
Aday Memur

Teknik eğitim fakültesi mezunu veya formasyonlu mühendislerinden elektrik- elektronik-uçak-yes-tes öğretmenliği seçecek olan öğretmen adayı arkadaşları gruba bekliyoruz. Doğru sıralama ve tercih yapabilmek için gruba katılım önemli. Katılım için özelden mesaj atabilirsiniz.

02 Kasım 2022 14:55

Aysun.müh
Şef
Herkese merhabalar, bizim bi wp grubumuz var .Yaklaşık 130 arkadaşa ulaşabildik. Burada gruptaki arkadaşları puan sıralamasına göre düzenledik.Dün açıklanan branş sıralaması ile kıyas yaparak eksik arkadaşlara ulaşmaya çalışıyoruz.Herkese ulaşmaktaki amacımız, kimin elektrik kimin elektronik öğretmenliğini seçeceği bu sayede yanlış tercih yüzünden açıkta kalma probleminin önüne geçmiş oluruz.Biliyorsunuz tercihler sadece tek bölüm üzerinden yapılıyor.Yani bir öğretmen hem elektrik hem elektronik öğretmenliğini aynı tercihte seçemiyor.Grupta eski yıllarda atanan hocalarımız var.Onaların verdikleri sıralama analizlerini okumak ve bilgilenmek için benimle iletişime geçin.Özelden numaranızı yollayın ve sizi wp grubuna alalım.
03 Kasım 2022 17:03

Merve Erdogn
Aday Memur
Merve hocam bizim bi wp grubumuz var girmek isterseniz bana özelden yazın lütfen
Aysun.müh, 5 ay önce - Alıntıya git
Aysun hocam özelden size mesaj atamıyorum
Toplam 154 mesaj