Editörler : Pangaea
03 Kasım 2022 20:17

Aysun.müh
Yasaklı
Aysun hocam özelden size mesaj atamıyorum
Merve Erdogn, 7 ay önce - Alıntıya git
Hocam mesajlar herkese açık benim aslında.Size numaramı atıyorum hocam.
03 Kasım 2022 20:22

Aysun.müh
Yasaklı
Aysun hocam özelden size mesaj atamıyorum
Merve Hocam sanırım sizin mesaj kapalı.Telegramda @aysun_ackgz burdan bana yazabilirsin.
03 Kasım 2022 20:53

Merve Erdogn
Aday Memur
Merve Hocam sanırım sizin mesaj kapalı.Telegramda @aysun_ackgz burdan bana yazabilirsin.
Aysun.müh, 7 ay önce - Alıntıya git
Telegram kullanmıyorum hocam
03 Kasım 2022 21:46

Aysun.müh
Yasaklı
Nasıl yapalım hocam tekrar denesen mesaj atmayı .
03 Kasım 2022 21:49

Aysun.müh
Yasaklı
Hocam ben mesaj attım bakarsınız .
03 Kasım 2022 21:54

Merve Erdogn
Aday Memur
Hocam ben mesaj attım bakarsınız .
İlginiz için teşekkür ederim Aysun hocam.
06 Kasım 2022 10:48

Aysun.müh
Yasaklı
Yine ben hocalarım:-) Yine geleceğe yol göstermesi adına yazacağım bir mesaj olsun buda. ÖSYM branş sıralamaları sınav sonuçlarından 10 gün sonra açıklandı ve sıralamalarımızı gördük. Açıkçası beklediğimden çok daha iyi bir sıralama geldi. 26. kişiyim.Geçen yıllara bakıldığında en düşük alım yapılsa dahi atanabileceğim gibi duruyor:-) Şöyle bir bilgi paylaşalım hocalarım,geçen yıl 174 kişi alınmış ve 285. kişi son kişi olarak atanmış. Bu bilgi ileride sizin işinize çok yarar diye düşünüyorum. Tahminler kontenjanların artacağı yönünde, bakanımız teknik eğitime sürekli vurgu yapıyor ve bu durum biz teknik öğretmenlerin önünü açacak gibi:-)
06 Kasım 2022 10:54

Merve Erdogn
Aday Memur
Yine ben hocalarım:-) Yine geleceğe yol göstermesi adına yazacağım bir mesaj olsun buda. ÖSYM branş sıralamaları sınav sonuçlarından 10 gün sonra açıklandı ve sıralamalarımızı gördük. Açıkçası beklediğimden çok daha iyi bir sıralama geldi. 26. kişiyim.Geçen yıllara bakıldığında en düşük alım yapılsa dahi atanabileceğim gibi duruyor:-) Şöyle bir bilgi paylaşalım hocalarım,geçen yıl 174 kişi alınmış ve 285. kişi son kişi olarak atanmış. Bu bilgi ileride sizin işinize çok yarar diye düşünüyorum. Tahminler kontenjanların artacağı yönünde, bakanımız teknik eğitime sürekli vurgu yapıyor ve bu durum biz teknik öğretmenlerin önünü açacak gibi:-)
Hocam sizce bu sene son kişi 350. Kişi olur mu ? Ya da en son bu rakam kaç olur?
06 Kasım 2022 12:25

Aysun.müh
Yasaklı
Hocam sizce bu sene son kişi 350. Kişi olur mu ? Ya da en son bu rakam kaç olur?
Merve hocam grupta çok deneyimli bir hocamız 300. kişinin gitme ihtimali olduğunu düşünüyor.Bizim bi whatsapp grubumuz var bundan bahsetmiştim daha önceki mesajlarında :-)Sizlerde katılıp sıralamalarınızı öğrenebilirsiniz. Tabi geçen yıl iki alım yapıldı.Bu yılda öyle yapılır mı bilmiyoruz.Ama bence yapılacak ve çok alım olacak.
06 Kasım 2022 12:42

Aysun.müh
Yasaklı
Bazı arkadaşlar bana telegram üzerinden ulaşabiliyor .Sizlerde ulaşabilir ve aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. @aysun_ackgz bu benim telegram adım. Kendinize iyi bakın ve sınavların hayatınız olmasına izin vermeyin. Yine ara ara sohbet etmek için uğrarım.
09 Kasım 2022 23:21

Aysun.müh
Yasaklı
İyi geceler forum sakinleri. Herkes nefesleri tutmuş da sanki ilan gelsin diye bekliyor gibi bir hava esiyor. '24 Kasım'>>> Muhteşem tarih:-)) Yıllar yıllar önce bir çok arkadaşım sen öğretmen olmak için doğmuşsun derlerdi bana.Bir şeyi bilmek ve onu başkasına en sade şekliyle anlatabilmek ,bu gerçekten büyük bir beceri. Böyle bir şeye sahip miyim bilmiyorum ama bir şeyler için emek vermek ve sonucunu görmek hep hoşuma gitmiştir. Ama şu kesin bilgi evet ben 24 Kasımda doğmuşum:-) Sınavdan sonraki süreç için şunları söylemeden geçemiyorum, insan boşluğa düşüyor.Sınava hazırlanırken her gün hayaller kurduğun kesin bunu da yapacağım dediğin hiç bir şey sana cazip gelmiyor. Sebepsiz bir gerginlik , bilinmezin verdiği bir sinirlilik var üzerimde. Masaya oturup dil çalışsam diyorum, ales puanımın geçerliliği var.Acaba bu süreci bu şekilde doldurup kafamı meşgul mu etsem? İsg kursuna gitmiştim onun da sınavı var aralıkta belki ilk onunla başlamalıyım.Boş durmak yay burcuna göre bir şey değil.Bir amaç bir hedef belirlemeliyim kendime. Kendinize çok iyi bakın hocalarım, hadi Allah'a emanet olun.
10 Kasım 2022 11:30

Feyza.1
Feyza ben grubu kurdum, gelmek istersen bana özelden yaz olur mu? Sınava girmiş miydin sen?

evet sınava girdim ama sadece gk+gy'ye girdim. kpss p10 puanım yok

10 Kasım 2022 11:37

Feyza.1
İyi geceler forum sakinleri. Herkes nefesleri tutmuş da sanki ilan gelsin diye bekliyor gibi bir hava esiyor. '24 Kasım'>>> Muhteşem tarih:-)) Yıllar yıllar önce bir çok arkadaşım sen öğretmen olmak için doğmuşsun derlerdi bana.Bir şeyi bilmek ve onu başkasına en sade şekliyle anlatabilmek ,bu gerçekten büyük bir beceri. Böyle bir şeye sahip miyim bilmiyorum ama bir şeyler için emek vermek ve sonucunu görmek hep hoşuma gitmiştir. Ama şu kesin bilgi evet ben 24 Kasımda doğmuşum:-) Sınavdan sonraki süreç için şunları söylemeden geçemiyorum, insan boşluğa düşüyor.Sınava hazırlanırken her gün hayaller kurduğun kesin bunu da yapacağım dediğin hiç bir şey sana cazip gelmiyor. Sebepsiz bir gerginlik , bilinmezin verdiği bir sinirlilik var üzerimde. Masaya oturup dil çalışsam diyorum, ales puanımın geçerliliği var.Acaba bu süreci bu şekilde doldurup kafamı meşgul mu etsem? İsg kursuna gitmiştim onun da sınavı var aralıkta belki ilk onunla başlamalıyım.Boş durmak yay burcuna göre bir şey değil.Bir amaç bir hedef belirlemeliyim kendime. Kendinize çok iyi bakın hocalarım, hadi Allah'a emanet olun.

hocam devlette isg sertifikası bir şeye lazımoluyor mu? isg sertifikası nerelerde işe yarıyor?

10 Kasım 2022 16:20

Aysun.müh
Yasaklı

hocam devlette isg sertifikası bir şeye lazımoluyor mu? isg sertifikası nerelerde işe yarıyor?

Feyza.1, 7 ay önce - Alıntıya git
Bazı kurumlar açıktan alımlarda isg belgesi istiyor diye gitmiştim kursa.Sınavına girmek bir türlü kısmet olmamıştı.Dün bir arkadaşa sormuştum İlçe milli eğitim müdürlüklerinde isg birimleri oluyormuş.Ama buraya gidebilmek için öncelikle öğretmen olarak atanmak mı gerekiyor onu bilmiyorum hocam:-/Ama burada isg belgesi gerekiyormuş.
13 Kasım 2022 16:41

fthsltnmhmt61
Kapalı

bir şey yapmadan duramıyorsanız bu dünyaya sadece dünyalık ilim için gelmedik derim. bir de sorum olacak bizim branş sıralaması için hangi öğretmenlik veya bölüm seçiliyor sıralamızı en doğru görebilmek için

14 Kasım 2022 12:51

Aysun.müh
Yasaklı

bir şey yapmadan duramıyorsanız bu dünyaya sadece dünyalık ilim için gelmedik derim. bir de sorum olacak bizim branş sıralaması için hangi öğretmenlik veya bölüm seçiliyor sıralamızı en doğru görebilmek için

fthsltnmhmt61, 7 ay önce - Alıntıya git
Hocam bizim bi telegram ve wp grubu var oradan bize ulaşın.Hangi bölümleri seçmeniz gerektiğini yöneticiler söyler size.
14 Kasım 2022 15:47

fthsltnmhmt61
Kapalı
Hocam bizim bi telegram ve wp grubu var oradan bize ulaşın.Hangi bölümleri seçmeniz gerektiğini yöneticiler söyler size.

hocam çalışamadan girdim 68.5 gibi bir puan aldım imkansız gibi bir şey fakat kurumlar arası öğretmenliğe geçiş gelirse o zaman belki olur

14 Kasım 2022 16:33

Aysun.müh
Yasaklı

hocam çalışamadan girdim 68.5 gibi bir puan aldım imkansız gibi bir şey fakat kurumlar arası öğretmenliğe geçiş gelirse o zaman belki olur

Hocam 72 ile kapandı geçen alımda.Bu alım daha yüksek bir sayı bekleniyor.Grupta 92- 53 puan aralığında arkadşlar var.Tercih yaparken önümüzde kimler elektrik kimler elektronik seçmiş bunu bilmek gerekiyor.Bu sebepten gruplarda olmanız gerçekten önemli.
14 Kasım 2022 21:46

fthsltnmhmt61
Kapalı

peki hocam haklısınız

15 Kasım 2022 19:19

Aysun.müh
Yasaklı

peki hocam haklısınız

Hocam istersen özelden numaranı yaz sizi gruba alalım.
Toplam 137 mesaj