Editörler : Pangaea
23 Kasım 2022 16:02

Aysun.müh
Şef
Yarın 24 Kasım 2022. Biz bir ilan bekliyoruz gelir mi bilmem .Beni en çok bu bekleyiş yordu.
14 Aralık 2022 10:38

Aysun.müh
Şef
Hadi biraz dertleşelim;-) Biz bir ilan bekliyorduk 24 kasımda gelmedi.İlan ne zaman gelir diye beklerken wp grubunda sıralama yapmak için elektrik öğretmeni ve elektronik öğretmeni arkadaşları eklemeye devam ediyoruz. Zaman çabuk geçiyor ve bende değişik bir heyecan var. Düşünsene en geç 7 ay sonra görev başında olacağım.
19 Aralık 2022 09:02

Aysun.müh
Şef
Merhaba hocalarım,günler geçerken bizim grup 200 kişiye ulaştı demiştim.Bazı eksiklikler hariç genel bir tablo oluştu sayılır. Sizlerde gruba gelip kendi sıralamanızı görebilir ve tercih zamanı sizden yüksek alan kişilerin tercihlerine göre kendi tercihlerinizi düzenleyenilirsiniz. Bunu yaparsak bir çok kişinin yapması muhtemel yanlış tercih olayının önüne geçmiş oluruz.
19 Aralık 2022 09:06

Aysun.müh
Şef
Ben sinava girmedim neye nasıl çalıştığınızı merak ediyorum konsantre olmakta zorlanıyorum ,masaya bir türlü oturtamıyorum diyenler için telegramda 'KPSSSİZ OLMAZ' diye bir grup açtım.Kendi çapımda bu sınavda önemli olan neydi onları siz gençlere aktarmak isterim:-)
27 Aralık 2022 15:31

Aysun.müh
Şef
Bir şeyi merak ediyorum sınava girdiniz ve acaba aldığım puanla grupta neredeyim diye hiç merak etmiyor musunuz? Nasıl oluyor da bir grup kurulmuş mu diye araştırmadan bekliyorsunuz öylece ?
28 Ocak 2023 22:51

Aysun.müh
Şef
Gün olmuş 28 Ocak biz hala ilan bekliyoruz. Sınava hazırlanırken hiç sıkılmamıştım bu bekleyiş beni bitirdi.:-/
28 Ocak 2023 22:55

Aysun.müh
Şef
Elektrik elektronik mühendisi olup formasyon alan kişileri wp grubumuza bekliyoruz. Ben grup yöneticisi olarak gruba girmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü siz puanım düşük diyip gruba girmezseniz listede üsteki kişilerin tercihlerini wp grubunda olduğu için bilen kişi puanı sizden düşük olsa bile yerleşir. Bu tercih hatalarını sıfıra indirmek için wp grubuna girmeniz sizin faydanıza..
31 Ocak 2023 16:09

MUHAMMED ATA KAYA
Aday Memur

Merhaba arkadaşlar

Elektrik elektronik müh. (insancıl şartlarda iş bulamadığım için) mezunuyum henüz pedagojik formasyon almadım başvuru tarihleri daha varmış (tam emin olmamakla birlikte). 2023-2024 için düşünüyorum. Bir whatsapp veya başka bir platformdan grup varsa beni dahil edebilir misiniz? Bu pedagojik formasyon ve KPSS (hangi oturumlara girilmeli) hakkında doğru bilgiler edinmeliyim.

Teşekkürler.

31 Ocak 2023 16:17

MUHAMMED ATA KAYA
Aday Memur

Merhaba arkadaşlar

Elektrik elektronik müh. (insancıl şartlarda iş bulamadığım için) mezunuyum henüz pedagojik formasyon almadım başvuru tarihleri daha varmış (tam emin olmamakla birlikte). 2023-2024 için düşünüyorum. Bir whatsapp veya başka bir platformdan grup varsa beni dahil edebilir misiniz? Bu pedagojik formasyon ve KPSS (hangi oturumlara girilmeli) hakkında doğru bilgiler edinmeliyim.

Teşekkürler.

31 Ocak 2023 16:43

Aysun.müh
Şef

Merhaba arkadaşlar

Teşekkürler.

MUHAMMED ATA KAYA, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam telegram grubu var pedagojik formasyon almayı düşünen mühendislerin girdiği bir grup.Sınava girip p10 puanı alan ve formasyonu bitirenleri belgelerin fotoğrafını gösterenleri wp grubuna alıyoruz.Telegram grubunun ismi "Elektrik Elektronik Öğretmenleri" diye aratırsan bulursunuz.
31 Ocak 2023 20:37

MUHAMMED ATA KAYA
Aday Memur

Telegram sayfasını bulamadım. Telegram sayfasının linkini bana mesa olarak atmanız mümkün mü?

21 Mart 2023 00:27

Aysun.müh
Şef
Bugün ilan geldi çok şükür. Bizim bölümdeki tüm meslektaşlarımızı wp grubuna davet ediyoruz. Sıralamanın olduğu listemizi paylaşıp sıralamamızı atanan arkadaşların çıkarılmış haliyle güncelliyoruz.
21 Mart 2023 20:14

Aysun.müh
Şef
Arkadaşlar elektrik ve elektronik öğretmenlerinin bir grubu var.Sizlerin sıralamanızı öğrenip sizin üstünüzdeki kişilerin nereyi yazdığını görmek için bu gruba girmeniz gerekiyor. Numaranızı özelden yazıp bağlantı kurabilirsiniz benimle. İyi akşamlar..
24 Mart 2023 14:13

fthsltnmhmt61
Aday Memur

beni gruba alabilirsiniz

24 Mart 2023 14:51

guantanamodakigrdyn
Aday Memur

Özelden mesaj attım gruba ekler misiniz?

24 Mart 2023 15:55

kalbine.muhacir
Aday Memur

Arkadaşlar ben de gruba girmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz

24 Mart 2023 17:27

guantanamodakigrdyn
Aday Memur

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı.Misal veriyorum elektrik öğretmenliği için sıralamami öğrenmek için hangi branşları seçmem gerekiyor .Tesekkurler

24 Mart 2023 19:53

musabugra

Elektronik öğretmeniyim sıralama için WhatsApp grubuna alabilir misiniz

25 Mart 2023 00:46

Aysun.müh
Şef
Arkadaşlarım bize verilen 575 kadronun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Puanların 60a kadar düşeceğini düşünüyoruz. Bu sebepten wp grubuna girmenizi ve sizin üstünüzdekilerin nereyi tercih edeceğini görmenizi tavsiye ediyorum.
25 Mart 2023 14:15

Dr.Root
Memur
Arkadaşlarım bize verilen 575 kadronun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Puanların 60a kadar düşeceğini düşünüyoruz. Bu sebepten wp grubuna girmenizi ve sizin üstünüzdekilerin nereyi tercih edeceğini görmenizi tavsiye ediyorum.
Aysun.müh, 6 gün önce - Alıntıya git
Hocamızın belirttiği gruba gelmenizde fayda var arkadaşlar.
Toplam 154 mesaj