%65 süresiz raporum var. Vergi dairesine verdim (Biliyorum memurlarda bu pek işe yaramıyor) vergi dairesi onayladı. Sonradan engelliyim işe sağlam girdim. Banada aynı arkadaşa gelen şekilde cevap geldi. 65 süresiz rapora rağmen yeni yönetmeliğe göre çalışma gücümü kaybetmemişim. Üstelik bahsettiğiniz gibi malullukten değil erken yaşlanmadan değerlendirme yapmışlar...
Kadrolu memurlara yapılan bu haksızlık konusunda bir girişim, bu platform yada dava açanlar var mı? Bu konuda ne yapabiliriz.?
Aynı şartlara sahip,aynı hastalığa sahip özel sektör çalışanı sırf vergi indirimi alıyor diye emekli olabiliyorken bize bu hak tanınmıyor.
Meteza, 8 ay önce - Alıntıya git
Benim de sizin gibi yüzde 70 sürekli bir engelli raporum var. Sonradan engelli oldum.
Memuriyetim hizmet sürem 18 yıl. Ben engelli yaşlı emekliliğine başvuruda bulunmayı düşünüyordum.Malüle değil.
Şimdi devlet benim başvurumu direk malül olarak mı değerlendiriyor. Yaşlılık engelli olarak almıyor mu?
Galiba sizin gibi bu durumda beni de reddedecekler.
Bir de Emeklilik için vergi indirimi aldıktan sonra Kurumumuza mı SGK ' ya başvuracağız.
Çok teşekkür ederim.
Benim de sizin gibi yüzde 70 sürekli bir engelli raporum var. Sonradan engelli oldum.
Memuriyetim hizmet sürem 18 yıl. Ben engelli yaşlı emekliliğine başvuruda bulunmayı düşünüyordum.Malüle değil.
Şimdi devlet benim başvurumu direk malül olarak mı değerlendiriyor. Yaşlılık engelli olarak almıyor mu?
Galiba sizin gibi bu durumda beni de reddedecekler.
Bir de Emeklilik için vergi indirimi aldıktan sonra Kurumumuza mı SGK ' ya başvuracağız.
Çok teşekkür ederim.