Editörler : crops35

Tudess
Aday Memur
13 Mart 2022 13:32

Özele bakabilir misiniz

13 Mart 2022 23:08

Peki büro memurunun görevleri çalışma saatleri vs nasıl oda mi vardiyalı çalışıyor birde üniforma giyiyor mu hepsi

melinayx
Aday Memur
13 Mart 2022 23:37

8-5 sanıyorlar ama genelde vardiyalı çalışıyor diye biliyorum ve çalışma durumu ilden ile değişiklik gösteriyor ama üniforma hakkında bilgim yok. Siz yine de gümrük memurlarına sorup araştırın
KÜRKMANTOLUMADONNA., 3 yıl önce

Peki büro memurunun görevleri çalışma saatleri vs nasıl oda mi vardiyalı çalışıyor birde üniforma giyiyor mu hepsi

eksi.limon
Aday Memur
14 Mart 2022 01:58

Bölge müdürlüklerinde lisans mezunu büro personeli ne kadar maaş alıyor?

İstanbul için kira yardımı yapılıyor mu? Ne kadar yapılıyor?

Bölge müdürlüğüne atandıktan sonra tayin ne şartlarla oluyor, var mı esneklik? Veya belli süresi var mı?

Bölge müdürlugunde (misal İstanbul) büro personelinin çalışma saatleri nasıl? Vardiya felan var mı?

Bu sorulara yanıt verirseniz çok sevinirim. Bir çok arkadaşım da faydalanacaktir

14 Mart 2022 09:24

arkadaşlar bölge müdürlüğü memur kadrosuna başvuracak erkekler büyük bir ihtimalle mesaili çalışır, bayanlara kesin diyemem. memurlar üniforma giyer petrol yeşili bi üniformamız var.

bölge müdürlüğü lisans büro personeli ilk paragrafta belirttiğim üzere büyük ihtimalle sahada çalışacaktır. en az 9 bin lirayı cebine koyacaktır.

kira yardımı adıyla bişey yoktur bizim kurumda

şu an için mevzuatta sözleşmeli personelin tayinine ilişkin bir hüküm yok, o sebeple ekstrem durumlar harici tayini yapılmıyor.

çalışma saatleri çalıştığınız müdürlüğe yaptığınız işe göre değişir arkadaşlar gümrükte ben 8-5 çalışıcam masa başı oturucam hayali kurmayın.

14 Mart 2022 09:26

il müdürlüğü ticaret il müdürlüğümüdr bölge müdürlüğü de uhtelif gümrük müdürlükleridir, şu anda ikisinin de tayini mevzuat olarak mümkün değildir.

BeardTurco, 3 yıl önce
Gümrük Bölge Müdürlüğü ile İl Müdürlüğüde çalışmanın farkları nedir? Hangisinin tayin imkanı vardır? İkiside çakılı kadro mu? Maaşları nedir?

muhendiss.34
Aday Memur
14 Mart 2022 11:56

Şuanki alımı yapılıyor olan Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza, Muayene ve Büro Personeli pozisyonuna Açıköğretim Fakültesi Maliye mezunu başvurabilir mi, sadece örgün öğretim İİBF bölümleri mezunu mu alınacak, başvur koşullarında onunla ilgili birşey göremedim ondan sordum, yardımcı olursanız sevinirim
14 Mart 2022 12:57

açıköğretim başvuramaz diye bir kaide yok.

44malaysia
Aday Memur
14 Mart 2022 13:50

Büro personeli olarak 80 altını görürmü puanlar , yazacak arkadaşlar nereye kaç puanla başvuracaklar yazarsanız ona göre bizlerde yol haritası belirleriz ,

muhendiss.34
Aday Memur
14 Mart 2022 14:17

Anladım çok sağolun
Muasır Memur Necdet, 3 yıl önce

açıköğretim başvuramaz diye bir kaide yok.

mülkiye55
Aday Memur
14 Mart 2022 14:29

İstanbul il ticaret büro personeli yazacaklar kaç puanla yazacak arkadaşlar
14 Mart 2022 16:10

Muayene memuru, büro personeli maaşlara ilave neler ödenir? Mesailer, ikramiyeler, giyecek-yakıt-kira vb yan ödemeler var mıdır? Çalışma koşulları nasıldır?

14 Mart 2022 16:13

maaş+mesai alırsınız. mesai genel bir kavramdır, giyim kira yardımı falan yok.

14 Mart 2022 18:57

Büro personelinin adaylık süreci eğitim süreci var mıdır mufaze ve muayenede olduğu gibi?

Muasır Memur Necdet, 3 yıl önce

maaş+mesai alırsınız. mesai genel bir kavramdır, giyim kira yardımı falan yok.

14 Mart 2022 19:42

Sozlesmeli personelde adaylık mevhumu sozkonusu değildir

maa33
Kapalı
14 Mart 2022 21:51

Arkadaşlar, büro memurları genelde masa başı mı çalışıyor yoksa sahada da görevleri var mı ? Burada yazılanlara göre maaşı en düşük memurdan fazla galiba. Teşekkürler.
14 Mart 2022 22:06

"Büro memuru" ifadesindeki büro kelimesinin ilk anlamına bakıp aldanmamak gerek. Uygulamada büro personeli olarak çalışan insanların çok az bir kısmı gerçek manada ofis-büro gibi bir ortamda çalışıyor. Örneğin bir veznedar da büro personeli tanımı kapsamındayken, bir markette çalışan reyon görevlisi de büro personeli kapsamına girmektedir. Çok tuhaf, ama durum böyle.

Gümrük idaresinde "büro personeli" kapsamında hangi işler dahil? birileri yeşillendirirse konuyu, ben de merakla bekliyorum :)

maa33, 3 yıl önce
Arkadaşlar, büro memurları genelde masa başı mı çalışıyor yoksa sahada da görevleri var mı ? Burada yazılanlara göre maaşı en düşük memurdan fazla galiba. Teşekkürler.
14 Mart 2022 22:18

İlana göre, alınacak kişiler 4B sözleşmeli olarak çalışacak. bekar, Sözleşmeli büro memuru maaşı, 6.200 TL civarı. Mesailerle beraber 9-10 bin TL civarı bir gelir edilebilirmiş. Anlayacağınız, sabah 8 akşam 5 gibi bir memurluk değil. Bayramda-seyranda haftasonu- hafta içi gece-gündüz farketmeksizin çalışılacak. Hem de öyle haftalık 40-42 saatlik bir çalışma da olmayacak.

mülkiye55
Aday Memur
15 Mart 2022 09:33

Bu dediğiniz il ticaret için geçerli değil hocam Gümrük ve dış ticaret bölge müdürlüğü büro personeli için geçerli
Mavi.Ufuklar, 3 yıl önce

İlana göre, alınacak kişiler 4B sözleşmeli olarak çalışacak. bekar, Sözleşmeli büro memuru maaşı, 6.200 TL civarı. Mesailerle beraber 9-10 bin TL civarı bir gelir edilebilirmiş. Anlayacağınız, sabah 8 akşam 5 gibi bir memurluk değil. Bayramda-seyranda haftasonu- hafta içi gece-gündüz farketmeksizin çalışılacak. Hem de öyle haftalık 40-42 saatlik bir çalışma da olmayacak.

15 Mart 2022 10:36

büro memuru masa başında da çalışır shada tescil de yapar mühür de takar. sadece masabaşı düşünmeyin

Toplam 113 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi