Editörler : crops35

adınınneönemivar
Aday Memur
16 Mart 2022 00:25

Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünde Büro Personeli maaşı ne kadar arkadaşlar? Üstelik sahada çalışma derken tam olarak ne demek oluyor bu ? Bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

nickmiller
Aday Memur
16 Mart 2022 00:29

büro memurluğu için ilanda tek bir il tercih edilebilir diye bir şart yok ama sistemde yaptırmıyor? acaba teknik problem mi var? çünkü sistemde her bir tercihten sonra ekle butonuna basarak listeyi oluşturabilirsiniz diye üstte bilgi yazısı da veriyor.

xyzz00
Memur
16 Mart 2022 00:29

Hocam bu dediğiniz muhafaza için. Büro de şehir tercihi var

alemsefam, 3 yıl önce

Arkadaşlar illeri siz tercih etmiyorsunuz kurada neresi çıkarsa oraya gidecekseniz olayı çok yanlış anlamışsınız

klaptonıt
Aday Memur
16 Mart 2022 13:37

Direk tek il tercih ediliyor memurluk için bence çok karışıklık olacak yüksek kapatır Şırnak yazayım diyorum e herkes böyle düşünürse ne olacak ?

Elengir
Aday Memur
16 Mart 2022 14:36

Puanin kac karded
klaptonıt, 3 yıl önce

Direk tek il tercih ediliyor memurluk için bence çok karışıklık olacak yüksek kapatır Şırnak yazayım diyorum e herkes böyle düşünürse ne olacak ?

Mavi.Ufuklar
Memur
16 Mart 2022 16:38

ortalık karışacak, vaziyet alın :)))

ilyas365
Aday Memur
17 Mart 2022 00:07

Benim 85 puanım var buro dan mersin bursa gibi yerlerde yolluk fazla olduğu için oraları vermeyi düşünüyorum. Baska tercih verecekler nereyi düşünüyor acaba ?

Av99161
Aday Memur
17 Mart 2022 00:18

82 puan için istanbul ile bursa arasında hangisinin gelmesi daha çok ihtimal dahilinde görülüyor sizlerce :(

arsln2107
Aday Memur
17 Mart 2022 00:39

Bende bir uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi mezunu olarak başvuru yapamıyorum. Sanirim bakanlıkta bu şartları belirleyen kişi veya kişilerin bu karardan (denlik) haberi yok.
Kadir Arda, 3 yıl önce

Ulaştırma ve Lojistik mezunu olarak başvuramadığım alım. Bilgisi olan bir arkadaşım bilgilendirebilir mi? Çünkü şöyle bir yazı gördüm:

YÖK, Üniversitelerarası Kurul'un görüşü doğrultusunda, 7 bölümün, kamuya ve özel sektöre personel alımlarında, birbirine denk olduğuna karar verdi.

YÖK, Üniversitelerarası Kurul'un görüşü doğrultusunda, - Uluslararası Ticaret Bölümü,- Uluslararası Ticaret ve Lojistik,- Uluslararası Ticaret ve Finansman, - Uluslararası Ticaret, - Lojistik ve İşletmecilik Bölümü, - Lojistik, - Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümleri,mezunlarının personel alımlaırnda aynı yerlerde istihdam edilebileceğine karar verdi.

Uluslararası ticaret ve lojistik bölümü ile lojistik bölümü arasında denklik yök tarafından belirtilmiş. Lojistik mezunlarının başvuramamasının nedeni nedir?

Mavi.Ufuklar
Memur
17 Mart 2022 14:40

82 puana büro memurluğundan ziyade muhafaza memurluğu gelmesi daha olası. Büro memurluğu 84'ün altına düşer mi, çok olası değil gibi. Yine de ısrarla büro memurluğunda ısrarcıysanız, Bursa yerine İstanbul yazmanız daha mantıklı duruyor. Artan hayat pahalılığından dolayı hem de alım miktarının yüksekliğinden dolayı İstanbul daha az talep görüyor. Son yapılan gelir uzman yardımcısı ve defterdarlık uzman yardımcısı alımlarında en düşük taban puanlardan biriydi İstanbul..... Ancak, adaylar İstanbul'a yüklenirse diğer illerin daha düşük puanla kapatması da ihtimal dahilinde....

Av99161, 3 yıl önce

82 puan için istanbul ile bursa arasında hangisinin gelmesi daha çok ihtimal dahilinde görülüyor sizlerce :(

Av99161
Aday Memur
17 Mart 2022 14:45

muhafazada boy şartını karşılayamıyorum :(

Mavi.Ufuklar, 3 yıl önce

82 puana büro memurluğundan ziyade muhafaza memurluğu gelmesi daha olası. Büro memurluğu 84'ün altına düşer mi, çok olası değil gibi. Yine de ısrarla büro memurluğunda ısrarcıysanız, Bursa yerine İstanbul yazmanız daha mantıklı duruyor. Artan hayat pahalılığından dolayı hem de alım miktarının yüksekliğinden dolayı İstanbul daha az talep görüyor. Son yapılan gelir uzman yardımcısı ve defterdarlık uzman yardımcısı alımlarında en düşük taban puanlardan biriydi İstanbul..... Ancak, adaylar İstanbul'a yüklenirse diğer illerin daha düşük puanla kapatması da ihtimal dahilinde....

17 Mart 2022 15:02

arkadaşlar bursa izmit gümrüğün en popüler yerleridir, puanınızı iyi ölçün biçin.

Av99161
Aday Memur
17 Mart 2022 15:10

82 için tavsiyeniz nedir?

Muasır Memur Necdet, 3 yıl önce

arkadaşlar bursa izmit gümrüğün en popüler yerleridir, puanınızı iyi ölçün biçin.

17 Mart 2022 15:13

doğu

17 Mart 2022 15:25

ya da açtıysa edirne

esra9628
Aday Memur
17 Mart 2022 16:27

puanım 81 muhafazada boy şartından alınmayabilirim az ölçerlerse sağlık ocağında ki ölçümde 65 çıktım çünkü. muayenede de puandan gelmeyebilir. tavsiyesi olan varsa memnun olurum

17 Mart 2022 17:00

Kesinlikle 1-1.5 cm kısa çıkacağınızı bilerek planınızı yapın. Ölçümlerinizde en az +1cm çıkmıyorsa gitmenizi tavsiye etmem. Zaten ankaradaysanız deneyebilirsiniz ama.

esra9628, 3 yıl önce

puanım 81 muhafazada boy şartından alınmayabilirim az ölçerlerse sağlık ocağında ki ölçümde 65 çıktım çünkü. muayenede de puandan gelmeyebilir. tavsiyesi olan varsa memnun olurum

ilyas365
Aday Memur
17 Mart 2022 17:32

Yüksek kontenjan lar ve hayat pahaliligi Yüksek yerleri tercih edin. Olma olasılığı artar. Ağrı düşünebilir sehir olarak
esra9628, 3 yıl önce

Konyalı4294
Memur
19 Mart 2022 22:35

84 le bende İstanbul yazacağım bakalım nasip.

kamucuu27
Aday Memur
20 Mart 2022 12:03

istanbul tahmini kaçla kapatır acaba ? ağrı artvin düşük kapatır mı 82 ile şansım var mıdır ?

Toplam 113 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi