Editörler : **sude**
23 Mart 2022 22:02

Elengir
Aday Memur
İlin açtığı kadro sayısı kadar belirleniyor
melinayx, 1 yıl önce - Alıntıya git
Anladim tesekkur ederim
23 Mart 2022 22:22

brkrkk
Aday Memur
Arkadaşlar 83 puanla İstanbul gümrük büro gelir mi fikri olan var mı?
selenagomez, 1 yıl önce - Alıntıya git

Daha önce ösym üzerinden yapılan alımlara göre 85'in çok az altını görürse görür diye düşünüyorum o da tek il tercihi yapılabildiği için

24 Mart 2022 10:08

Sevalsevalsevo
Aday Memur

Yeni alımın spor mülakat tarihleri 27-28-29 mart olarak açıklandı.belli ki bakanlık hızlı davranıyor.

Bu da bu sene doğu kapılarındaki sözleşmeli personelin 4.yılı doluyor ve belki onları tayine işaret diyebilir miyiz?hayırlı günler

24 Mart 2022 10:17

suskun080
Aday Memur

Mersin yazan var mı acaba

24 Mart 2022 11:33

Scofieldmichaell
Şef

Yeni alımın spor mülakat tarihleri 27-28-29 mart olarak açıklandı.belli ki bakanlık hızlı davranıyor.

Bu da bu sene doğu kapılarındaki sözleşmeli personelin 4.yılı doluyor ve belki onları tayine işaret diyebilir miyiz?hayırlı günler

Sevalsevalsevo, 12 ay önce - Alıntıya git
Büyük ihtimalle öyle olacak hocam. Kadroyu beklerlerse seneye güz döneminde ancak gidecekleri için bence bu alımı hızlı yapıp özellikle 3. Bölgeye yüklü alım yapılıyor. Mayısta rotasyon eylül de tayin yapılabilir. Ama tabi ki bunlar hepsi tahmin umarım hak mahrumiyeti yaşamaz ilk sözleşmeliler. Çünkü kendilerinden sonra gelenler tayin olurken onların beklemesi bence haksızlık.
29 Mart 2022 11:20

zxcvbm
Aday Memur

ya da açtıysa edirne

Muasır Memur Necdet, 1 yıl önce - Alıntıya git

Merhaba edirnenin nasıl bir özelliği var bilmediğim için soruyorum doğu veya edirne demişsiniz? Calisma koşulları daha mı ağır?

29 Mart 2022 11:21

iibfmagduruişsiz
Aday Memur

Hakkari kaçla kapattı acaba

23 Aralık 2022 15:27

aysuncug
Kapalı

En düşük ama en düşük memur maaşı ne kadar olur sizce 14500 diye düşünüyorum ben sizce ne kadar olur ?

03 Şubat 2023 14:19

sizofrenimam
Memur

ya da açtıysa edirne

Muasır Memur Necdet, 1 yıl önce - Alıntıya git

Memleketine yakın bir ilde çakılı kadro vardiyasız mesaisiz KİT memurluğu mu yoksa onca riske sorunluluğa ve rotasyona rağmen gümrük muayene mi ?

Kit 16-17k maaş

Muayene memuru kapıda 20-21k maaş

05 Şubat 2023 15:02

sizofrenimam
Memur

Sevalsevalsevo, 12 ay önce - Alıntıya git
Memleketine yakın bir ilde çakılı kadro vardiyasız mesaisiz KİT memurluğu mu yoksa onca riske sorunluluğa ve rotasyona rağmen gümrük muayene mi ? Kit 16-17k maaş Muayene memuru kapıda 20-21k maaş
05 Şubat 2023 18:52

Kpssmakina
Aday Memur

Arkadaşlar bir alım mı var acaba bu başlık güncel

05 Şubat 2023 18:54

Kpssmakina
Aday Memur

Benim de puanım nispeten düşük. Kendi bölümünden gelmez birşey boşuna önümdeki sene alımlarını beklemeyelim diyorum. Acaba böyle bir yere girebilme durumum olur mu?

Sıralamam 26bin civarı

05 Şubat 2023 18:56

Kpssmakina
Aday Memur

Doğuda çalışmak benim için. Sorun olmaz hatta ilk tercihlerimdendir. Güneydoğuluyum zaten sadece doğu anadolu ya gitmek istemiyorum geri kalan TR herhangi bir yeri olabilir. Dab soğuk diye gitmek istemiyorum

Toplam 113 mesaj