Editörler : gubaz"eskiyara"

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
04 Şubat 2023 14:44

:D :D :D :D

skramz
Şube Müdürü
05 Şubat 2023 15:18

bizde herkes okulu öğrencileri velileri idareyi vs şikayet ediyor çok memnunum topluca şikayet ediyoruz birbirimize içimizi döküyoruz

Tombilitom
Aday Memur
06 Şubat 2023 03:19

sizde de ayni mi yoksa sadece bize mi ozgu bu merak ediyorum.asla kimse kimseyi dinlemiyor sadece bir gurultu var iceride.bos dersteki cocuklar gibi.

bi de bi dizi vardi lost on you sarkisi caliyordu ifa tefek cinayetler diye.birbirine laf sokup bakis atan tipler vardi.heh ondan iste.her ogretmenler odasina girdigimde fonda lost on you var kulagimda

Tombilitom
Aday Memur
06 Şubat 2023 03:21

bagirmadan konusulabilir.kimse kimseyi dinlemedigiden herkes bagiriyor.kisik sesle konus avazin ciktigi kadar bagitmak nedir

fb88, 1 yıl önce

Ya arkadaşım 10 dakıkalık teneffüste bırakın insanlar stresini atsın.konuşsun kaynaşsın muhabbet etsin ne var bundaki.bana ne senin muhabbetinden derseniz ki diyorsunuz dinlemeyin.o kadar öğrenciyle uğraştıktan sonra öğretmenler odasındaki o muhabbet bence insanı deşarj eder.

M Y T H
Daire Başkanı
06 Şubat 2023 03:38

En güzel ve dokunaklısı. Bayılıyorum bebişlere

guerlian, 4 ay önce

Hele o çocuk, bebek muhabbeti... Bize ne, bize neee?

seuzan
Şef
06 Şubat 2023 16:49

Öğretmenliğe birleştirilmiş sınıflı bir okulda müdür yetkili öğretmen olarak başladım. 5 yıl çalışıp branşıma geçtim. Çalıştığım Anadolu lisesinde 60 öğretmen vardı alışmak zaman aldı. Öğretmenler odasında o kadar kafam şişiyordu ki ne diye köyü, sakinliği bıraktım diye kendime kızıyordum. Neyse sonra alıştım ama katılıyorum bazen çok kafa şişiyor.

Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi