Editörler : E.Kayı Han
19 Mart 2022 01:39

CTE'den Asdep'e geçiş

Cte den Asdep e geçiş yapılıyor mu? Cte de psiikologum şuan asdepte psikoloğu yardımcı destek uzmanı diye alıyorlar diye biliyorum. Ceza yemeden geçiş yapılıyor mu? Bilginiz var ı

19 Mart 2022 10:19

Hocam sözleşmeli psikologsaniz sorunsuz bi şekilde geçebilirsiniz asdepe. Asdepte psk unvanı ile değil asdep personeli ünv ile çalışacaksınız

Cansuu636
Aday Memur
19 Mart 2022 13:59

Herkes farklı bir şey diyor ben de anlayamadım bu işi

Mukan KaAYan
Aday Memur
19 Mart 2022 19:21

Sözleşmeli iseniz geçemezsiniz kadrolu iseniz geçebilirsiniz

Mukan KaAYan
Aday Memur
19 Mart 2022 19:23

Hocam yanlış bilmiyorsam aynı ünvanlarda sözleşliden sözleşmeliye geçiş olmuyor
Seda156, 3 yıl önce
Hocam sözleşmeli psikologsaniz sorunsuz bi şekilde geçebilirsiniz asdepe. Asdepte psk unvanı ile değil asdep personeli ünv ile çalışacaksınız
19 Mart 2022 19:25

Asdep 'te unvan psikolog değil, asdep personeli olarak geçiyor. Bu sebeple geçişte herhangi bir sorun yok.
Mukan KaAYan, 3 yıl önce

Cansuu636
Aday Memur
19 Mart 2022 19:26

Ünvan değişikliği oluyor bildiğim kadarıyla . Asdep pslkolog unvani ile degil yardimci destek unvani ile aliiyor
Mukan KaAYan, 3 yıl önce

Mukan KaAYan
Aday Memur
19 Mart 2022 19:39

Daha alt kadro olduğu için yine geçemez hatta başvuru bile yapamaz eminim
Seda156, 3 yıl önce
Asdep 'te unvan psikolog değil, asdep personeli olarak geçiyor. Bu sebeple geçişte herhangi bir sorun yok.

Mukan KaAYan
Aday Memur
19 Mart 2022 19:42

Ancak bu düzenlemenin 3 istisnası yer almakta olup bunlardan biri de "Öğrenim durumu itibariyle ihraz edilen ve ekli 4 sayılı cetvelde yer alan unvanlara ilişkin pozisyonlara ek 4 üncü madde çerçevesinde atanmak suretiyle unvan değişikliği yapanlar,"dır. Yani, eğer, öğrenimle kazanılan başka bir unvana atanılacaksa, 1 yıl kuralı uygulanmamaktadır. Öğretmenlik hem öğrenimle kazanılan bir unvandır hem de cetvel ekinde yer almaktadır. Yine öğretmenlik, soru özelinde belirtecek olursak, sözleşmeli büro personeli unvanına göre başka bir unvandır. Asdep öğrenimle kazanılmadığı için geçiş olmaz
19 Mart 2022 19:51

Hocam sorunsuz şekilde geçebilirsiniz. Cezaevinde çalışan ve asdep e geçen birçok psikolog var.
Cansuu636, 3 yıl önce
Ünvan değişikliği oluyor bildiğim kadarıyla . Asdep pslkolog unvani ile degil yardimci destek unvani ile aliiyor

Cansuu636
Aday Memur
19 Mart 2022 19:53

Insallah oyle olur tek temennin
Seda156, 3 yıl önce
Hocam sorunsuz şekilde geçebilirsiniz. Cezaevinde çalışan ve asdep e geçen birçok psikolog var.

bozkurt.355
Aday Memur
20 Mart 2022 00:20

Zor

Mukan KaAYan
Aday Memur
20 Mart 2022 09:04

Yanlış bilgi veriyorsunuz insanları elindeki işten edeceksiniz geçenler muhtemelen kadrolu bu arkadaş sözleşmeli lütfen bilgi sahibi fikir sahibi olmayın.
Seda156, 3 yıl önce

nebuchadnezzar63
Aday Memur
14 Aralık 2023 13:41

Hocam bu konuda emin misiniz?Bende geçiş düşünüyorum. Size sormak istediğim bazı sorular var. Size nasıl ulaşabilirim.

Seda156, 3 yıl önce

nebuchadnezzar63
Aday Memur
14 Aralık 2023 13:48

Hocam geçiş yapabildiniz mi veya geçiş konusunda bilgi edindiniz mi???

Cansuu636, 3 yıl önce
Insallah oyle olur tek temennin

Veysel2745
Aday Memur
18 Şubat 2024 22:59

merhaba lar hocam bende infaz koruma memuru olarak atandım asdep alım yaparsa oraya geçiş yapabilir miyim ikisde sözleşmeli

MUSA KAZIM KAYA
Aday Memur
13 Nisan 2024 11:20

Hocam merhabalar,

Nişanlım cte de psikolog olarak çalışıyor ancak henüz sözleşmeli. En son ASDEP alımında benjm oturduğum yere tercih yaptık ve çıktı. Normalde farklı şehirde idi. Aynı şehire gelmesi için asdepe geçiş yapmak istiyoruz. Tercihini asıl olarak kazandı. Araştırırken sizin de geçmişte bu konuda ilgili olduğunuzu gördüm. Acaba bilgi konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Hayırlı bayramlar, saygılarımla.

Not: Acilen cevaplandırabilirseniz çok makbule geçer.

MUSA KAZIM KAYA
Aday Memur
13 Nisan 2024 12:05

Hocam merhabalar,

Nişanlım cte de psikolog olarak çalışıyor ancak henüz sözleşmeli. En son ASDEP alımında benjm oturduğum yere tercih yaptık ve çıktı. Normalde farklı şehirde idi. Aynı şehire gelmesi için asdepe geçiş yapmak istiyoruz. Tercihini asıl olarak kazandı. Araştırırken sizin de geçmişte bu konuda ilgili olduğunuzu gördüm. Acaba bilgi konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Hayırlı bayramlar, saygılarımla.

Seda156, 3 yıl önce
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi