Editörler : Lanet
22 Mart 2022 18:21

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı

Atama evraklarında sağlık raporu yok bu sonradan mı isteniyor bilgisi olan var mı ?

ysf66
Aday Memur
23 Mart 2022 08:34

Farkli bi kurumda sözleşmeli personel olarak çalışıyorum bir yılım dolmadi, belirttiginiz kurumda tercihim gelmiş nasil gecis yapabilirim

Sblerdm
Aday Memur
23 Mart 2022 15:21

Bu konu hakkında bilgim yok

ysf66, 3 yıl önce

Farkli bi kurumda sözleşmeli personel olarak çalışıyorum bir yılım dolmadi, belirttiginiz kurumda tercihim gelmiş nasil gecis yapabilirim

Mervekaya50
Aday Memur
23 Mart 2022 15:55

Evrakları elden mi teslim edeceksiniz posta yoluyla mı

Sblerdm
Aday Memur
24 Mart 2022 00:27

Kargoyla düşünüyorum sağlık raporu hakkında bilginiz var mi sonradan mı istiyolar

Mervekaya50, 3 yıl önce
Evrakları elden mi teslim edeceksiniz posta yoluyla mı

Mervekaya50
Aday Memur
24 Mart 2022 00:37

Bilgim yok ama şu an istemiyolar galiba gün boyu aradım bakanlığı sormak için ama telefonları açmıyolar
Sblerdm, 3 yıl önce

Kargoyla düşünüyorum sağlık raporu hakkında bilginiz var mi sonradan mı istiyolar

Sblerdm
Aday Memur
24 Mart 2022 01:08

Peki teşekkür ederim bilgi alırsanız paylaşırmısınız bir de mal bildirimin de ön ve arka sayfaya imza atılacak diyor ama imza yeri sadece son sayfada

Mervekaya50, 3 yıl önce
Bilgim yok ama şu an istemiyolar galiba gün boyu aradım bakanlığı sormak için ama telefonları açmıyolar

Mervekaya50
Aday Memur
24 Mart 2022 11:15

Tabi bişey öğrenirsem haber veririm sizde öğrenirseniz yazın lütfen :) Galiba tek sayfa şeklinde önlü arkalı çıkarılıp ön sayfanın da altına boş bi yere imza atılacak.
Sblerdm, 3 yıl önce

Peki teşekkür ederim bilgi alırsanız paylaşırmısınız bir de mal bildirimin de ön ve arka sayfaya imza atılacak diyor ama imza yeri sadece son sayfada

Sblerdm
Aday Memur
24 Mart 2022 12:23

Tabiki yazarım :) aradım kaç kez bakanlığı açan yok malesef

Mervekaya50, 3 yıl önce
Tabi bişey öğrenirsem haber veririm sizde öğrenirseniz yazın lütfen :) Galiba tek sayfa şeklinde önlü arkalı çıkarılıp ön sayfanın da altına boş bi yere imza atılacak.

Mervekaya50
Aday Memur
25 Mart 2022 14:51

Merhaba, bakanlığa ulaşabildim bugün sağlık raporu yok bizde dediler. evrakları da ptt kargo yoluyla gönderirseniz gelir eksiklik yanlışlık olması durumunda biz size ulaşırız dediler
Sblerdm, 3 yıl önce

Tabiki yazarım :) aradım kaç kez bakanlığı açan yok malesef

fuatsalim
Aday Memur
25 Mart 2022 21:46

merve hanım, Evrakları gönderdikten sonra iş başı ve Görev yerini nasıl öğrenicez Bilginiz var mı

Sblerdm
Aday Memur
25 Mart 2022 22:20

Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun Inşallah 😊

Mervekaya50, 3 yıl önce
Merhaba, bakanlığa ulaşabildim bugün sağlık raporu yok bizde dediler. evrakları da ptt kargo yoluyla gönderirseniz gelir eksiklik yanlışlık olması durumunda biz size ulaşırız dediler

Mervekaya50
Aday Memur
25 Mart 2022 22:26

Soruşturma sürecinden sonra atandığımız ilin müdürlüğü ihtiyaca göre dağıtım yapacakmış huzurevi rehabilitasyon merkezi veya çocuk sitelerine verilirsiniz dediler
fuatsalim, 3 yıl önce

merve hanım, Evrakları gönderdikten sonra iş başı ve Görev yerini nasıl öğrenicez Bilginiz var mı

Mervekaya50
Aday Memur
25 Mart 2022 22:29

Arkadaşlar İletişim numaralarından sonu 68 olan numarayı açtılar ulaşmak için onu aramayı deneyebilirsiniz farklı bilgi alabilirseniz burdan paylaşırsanız sevinirim

Sblerdm
Aday Memur
25 Mart 2022 22:29

Ne olarak atandınız ?

Mervekaya50, 3 yıl önce
Soruşturma sürecinden sonra atandığımız ilin müdürlüğü ihtiyaca göre dağıtım yapacakmış huzurevi rehabilitasyon merkezi veya çocuk sitelerine verilirsiniz dediler

Sblerdm
Aday Memur
25 Mart 2022 22:31

Süreç hakkında bilgi aldıkça burdan paylaşalım :)

Mervekaya50, 3 yıl önce
Arkadaşlar İletişim numaralarından sonu 68 olan numarayı açtılar ulaşmak için onu aramayı deneyebilirsiniz farklı bilgi alabilirseniz burdan paylaşırsanız sevinirim

Mervekaya50
Aday Memur
25 Mart 2022 22:31

Branşım hemşire ama destek personeli/engelli bakıcı olarak atandım. Sizin branş ne ne olarak atandınız?
Sblerdm, 3 yıl önce

Ne olarak atandınız ?

Sblerdm
Aday Memur
25 Mart 2022 22:32

Ben de bilgisayar teknikeriyim güvenlik görevlisi olarak atandım

Mervekaya50, 3 yıl önce
Branşım hemşire ama destek personeli/engelli bakıcı olarak atandım. Sizin branş ne ne olarak atandınız?

Mervekaya50
Aday Memur
25 Mart 2022 22:33

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sblerdm, 3 yıl önce

Ben de bilgisayar teknikeriyim güvenlik görevlisi olarak atandım

fuatsalim
Aday Memur
25 Mart 2022 22:37

teşekkürler, Bende destek personeli hasta ve yaşlı bakım olarak samsuna atandım. Buradan bilgi paylaşımına devam edelim, başka hiçbir yerde bilgi yok şuan

Mervekaya50, 3 yıl önce

Mervekaya50
Aday Memur
25 Mart 2022 22:42

Atandığım il müdürlüğü ile görüştüm onlar da bu şekilde bi alım ilk defa oldu bizde bilmiyoruz nasıl olacağını bakanlığa ulaşmaya çalışın dediler. Soruşturma süreci ne kadar sürer diye sormayı unutmuşum ben ama herkes en az 1,5 -2 ay süreceğini söylüyo
fuatsalim, 3 yıl önce

teşekkürler, Bende destek personeli hasta ve yaşlı bakım olarak samsuna atandım. Buradan bilgi paylaşımına devam edelim, başka hiçbir yerde bilgi yok şuan

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi