Editörler : Lanet

Paramedik000
Aday Memur
26 Mart 2022 16:56

Öncelikle herkese hayırlı olsun.Edindiğim bilgilere göre.Saatler ve çalışma biçimi rahatmis.Maas olarak 6bin civarı bir söylenti var

Aslanbrn33
Aday Memur
26 Mart 2022 17:47

umalımda öyle olsun

Paramedik000, 3 yıl önce
Öncelikle herkese hayırlı olsun.Edindiğim bilgilere göre.Saatler ve çalışma biçimi rahatmis.Maas olarak 6bin civarı bir söylenti var

Aslanbrn33
Aday Memur
26 Mart 2022 17:48

Aantalya ya yaslı ve hasta bakıcı olarak atanan varmı?

Mervekaya50
Aday Memur
27 Mart 2022 00:52

Soruşturma sürecinin ne kadar süreceği bittikten sonra nasıl öğrenecemiz hakkında bi bilginiz var mı aceba
Paramedik000, 3 yıl önce

fuatsalim
Aday Memur
27 Mart 2022 15:09

Arkadaşlar dosyayı nasıl hazırlicaksınız, yarımklasörle sırayla takarak gönderin yazıyor. Şefaf dosyaya mı koyacaksınız evrakları, yoksa direk klasöre mi tutturacaksınız

Sblerdm
Aday Memur
27 Mart 2022 19:25

Ben şeffaf dosyalara koyarak taktım

fuatsalim, 3 yıl önce

Arkadaşlar dosyayı nasıl hazırlicaksınız, yarımklasörle sırayla takarak gönderin yazıyor. Şefaf dosyaya mı koyacaksınız evrakları, yoksa direk klasöre mi tutturacaksınız

fuatsalim
Aday Memur
27 Mart 2022 21:14

bende öyle yaptım

Sblerdm, 3 yıl önce

Ben şeffaf dosyalara koyarak taktım

Mervekaya50
Aday Memur
28 Mart 2022 00:56

Ben dalgınlıkla hepsini deldim sonradan poşet dosyaya koymak geldi aklıma sorun olur mu sizce delinmiş olması?
fuatsalim, 3 yıl önce

fuatsalim
Aday Memur
28 Mart 2022 02:30

delgeç resmi evrakların çoğunda kullanılıyor, muhtemelen dikkate alınmaz kılavuzda da bir zorunluluk belirtmemişler.Sırasıyla takarak gönderin diyor sadece.

Mervekaya50, 3 yıl önce
Ben dalgınlıkla hepsini deldim sonradan poşet dosyaya koymak geldi aklıma sorun olur mu sizce delinmiş olması?

fuatsalim
Aday Memur
28 Mart 2022 02:34

tebligat gönderdiklerini duydum, doldurduğumuz formda da "yazılı tebligat adresi" bölümü vardı. oraya yazdığımız adrese gelecek galiba.

Mervekaya50, 3 yıl önce
Soruşturma sürecinin ne kadar süreceği bittikten sonra nasıl öğrenecemiz hakkında bi bilginiz var mı aceba

Mervekaya50
Aday Memur
28 Mart 2022 08:18

Tamamdır teşekkür ederim
fuatsalim, 3 yıl önce

delgeç resmi evrakların çoğunda kullanılıyor, muhtemelen dikkate alınmaz kılavuzda da bir zorunluluk belirtmemişler.Sırasıyla takarak gönderin diyor sadece.

Schakman
Aday Memur
28 Mart 2022 16:05

Balıkesir'e şoför olarak atanan arkadaş gorursen mesajı iletişim adresi birakirmisin

28 Mart 2022 18:43

mal bildirim formunu iki sayfa çıkardım sıkıntı olur mu ki

Mervekaya50, 3 yıl önce
Tabi bişey öğrenirsem haber veririm sizde öğrenirseniz yazın lütfen :) Galiba tek sayfa şeklinde önlü arkalı çıkarılıp ön sayfanın da altına boş bi yere imza atılacak.

Sblerdm
Aday Memur
28 Mart 2022 19:17

Bende öyle yaptım. İlk sayfaya sağ alt kısma boş yere imza attım birde zaten imza yeri var ikinci sayfada oraya attım evrakları da gönderdim

mrv70, 3 yıl önce

Mervekaya50
Aday Memur
28 Mart 2022 20:01

Bana evrak işleriyle uğraşan bi tanıdığım o şekilde olması gerektiğini söyledi ama 2 sayfa sorun olur mu bilmiyorum
mrv70, 3 yıl önce

28 Mart 2022 20:20

Tamam teşekkür ederim

Sblerdm, 3 yıl önce

Bende öyle yaptım. İlk sayfaya sağ alt kısma boş yere imza attım birde zaten imza yeri var ikinci sayfada oraya attım evrakları da gönderdim

28 Mart 2022 20:21

Teşekkür ederim

Mervekaya50, 3 yıl önce
Bana evrak işleriyle uğraşan bi tanıdığım o şekilde olması gerektiğini söyledi ama 2 sayfa sorun olur mu bilmiyorum

HALİL USTA
Aday Memur
28 Mart 2022 21:51

Mal bildirimi formu önlü arkalı olacak arkadaşlar.Burda başka kurumda personel daire de çalışan arkadaşlar öyle demişti.Ama 2 sayfa da sıkıntı olmaz herhalde

Sblerdm
Aday Memur
29 Mart 2022 13:44

Arkadaşlar ben evrakları göndermiştim ulaştı mi diye aradım gelen çok evrak var şuan bakamıyoruz ama eksik ya da yanlış bir durum olduğunda mutlaka aranacaksınız denildi arşiv araştırması da nisanın 15inden sonra başlayacakmış

Playbooy71
Aday Memur
29 Mart 2022 14:39

Okudugun bölüme atandiysan sorun olmaz.Ben de infaz korumadan teknisyen kadrosuna geçiyorum.Bu arada teknisyen maaşı nedir bilen varsa yazarsa sevinirim.

ysf66, 3 yıl önce

Farkli bi kurumda sözleşmeli personel olarak çalışıyorum bir yılım dolmadi, belirttiginiz kurumda tercihim gelmiş nasil gecis yapabilirim

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi