Editörler : crops35

adbaaa
Aday Memur
17 Nisan 2022 22:30

Büyük ihtimalle öyle olacak
Sosyal çalışma, 3 yıl önce

Senin demen göre muvafakat alacak arkadaşlar daha çabuk başlar. Doğru mu anladım.

sahinbaba
Genel Müdür
18 Nisan 2022 09:00

muvafakati hızlıca alınsa bile belirli bir evrak transferi ilişik kesme işlemi söz konusu.

kaldı ki üniversite belediye gibi kurumlardan muvafakat almak çok zor. yargı yoluyla ancak muvafakat alıp, geçenler var. bu da aylar süren bir sürece tekabül ediyor.

ilk atama olanların daha hızlı başlayacağını düşünüyorum. zira

ilk atamalarda bakanlıkların bütçe izinleri daha kolay.

oysa ekpss ile kurum değiştiren kişiler için, gerek maliye bakanlığından gerek sgkdan gerekli atama izni, bütçesini ayarlanmak zorunda.

ekpss ile sınıf değiştiren bir memur, ilk atama olarak adledilmez. kurumlarası nakil işlemi olarak kurum değiştirir. sadece özel beceri sınav yoluyla bu nakil işlemini gerçekleştirmiş olur.

zaten muvafakat işleminin de tam amacı bu.

adbaaa
Aday Memur
18 Nisan 2022 14:23

Bence hocam Yanılıyorsunuz Ben şuan Sağlık bakanlığında Çalışıyorum Ashb geçeceğim inş benim gibi olan bazı arkadaşlar sağlık bakanlığından başka bi kuruma veya kendi branşından başka bölüme hep hızlıca oluyor örnek olarak güvenlik soruşturması veya arşivleri uğraştırmadan atamayı yapmaları gerekiyor.
sahinbaba, 3 yıl önce

muvafakati hızlıca alınsa bile belirli bir evrak transferi ilişik kesme işlemi söz konusu.

kaldı ki üniversite belediye gibi kurumlardan muvafakat almak çok zor. yargı yoluyla ancak muvafakat alıp, geçenler var. bu da aylar süren bir sürece tekabül ediyor.

ilk atama olanların daha hızlı başlayacağını düşünüyorum. zira

ilk atamalarda bakanlıkların bütçe izinleri daha kolay.

oysa ekpss ile kurum değiştiren kişiler için, gerek maliye bakanlığından gerek sgkdan gerekli atama izni, bütçesini ayarlanmak zorunda.

ekpss ile sınıf değiştiren bir memur, ilk atama olarak adledilmez. kurumlarası nakil işlemi olarak kurum değiştirir. sadece özel beceri sınav yoluyla bu nakil işlemini gerçekleştirmiş olur.

zaten muvafakat işleminin de tam amacı bu.

18 Nisan 2022 17:17

Bugün de durum bildirir raporu veya farklı nedenlerle arananlar olmuş. Gruplarda gördüm. Acaba işlemleri hızlandırdılar mı? Bugünlerde daha fazla kişiyi arıyorlar sanki.

19 Nisan 2022 09:01

benim de aldığım duyuma göre güvenlik soruşturmaları halen bitmemiş. sizin bilgi aldığınız gruplar hangileri? ben de iletişimde olmak isterim

profesyonel danışman, 3 yıl önce

Bugün de durum bildirir raporu veya farklı nedenlerle arananlar olmuş. Gruplarda gördüm. Acaba işlemleri hızlandırdılar mı? Bugünlerde daha fazla kişiyi arıyorlar sanki.

19 Nisan 2022 10:41

Hocam özelden yazdım bakabilirsiniz @diplomali_hiyarci

Birsen0101
Aday Memur
19 Nisan 2022 20:54

Profesyonel danışman hocam bana d atabilir misiniz grupları lütfennn

19 Nisan 2022 22:18

Hocam size gönderemiyorum bu alıcı mesaj kabul etmemektedir yazıyor. Bana mesaj atmayı deneyebilir misiniz? Belki o şekilde gönderebilirim. Ha bir de telegramda arama kısmına ekpss ashb atananlar yazarsanız grubu bulabilirsiniz. 116 civarında üye var grupta. Eğer bu şekilde bulabilirseniz link atmamagerek kalmadan gruba katılabilirsiniz.

@ Birsen0101

Birsen0101
Aday Memur
19 Nisan 2022 23:19

hocam mesajları açtım. ben de size yazdım ama gelmedi sanırım.

sahinbaba
Genel Müdür
20 Nisan 2022 10:09

arkadaşlar ben de ashb sosyolog atandım. iletişime geçilen oldu mu?. halihazırda memurum. kurumuma muvafakat talebim geldi mi onu da bilmiyorum.

20 Nisan 2022 13:11

Salı günü bakanlık beni arayıp durum bildirir raporu istedi. Durum bildirir raporu hakkında detaylı bilgisi olan var mı?

Birsen0101
Aday Memur
20 Nisan 2022 13:59

durum bildirir raporu memur olabilir raporu sanırım hocam hastaneden alınan. emin değilim amaa

TheCezzar
Aday Memur
20 Nisan 2022 14:14

Engel raporunuzda Ruhsal duygusaldan özür varmı?

20 Nisan 2022 14:23

Eğer bana soruyorsanız ben ruhsal duygusal engelli değilim hocam ama durum bildirir raporu istenenlerden bazıları ruhsal duygusal engele sahip. Ayrıca hangi kritere göre durum bildiriristedikleri de belli değil. Çalıştırılamayacağı işler kısmı dolu olanlardan da istenmiş.

@ TheCezzar

20 Nisan 2022 15:13

Benim kronik benden istediler
20 Nisan 2022 19:17

Sizin dediğiniz şekilde grubun adını telegramda arattım fakat bulamadım. Grubun linkini acaba bana da atar mısınız?

Hocam size gönderemiyorum bu alıcı mesaj kabul etmemektedir yazıyor. Bana mesaj atmayı deneyebilir misiniz? Belki o şekilde gönderebilirim. Ha bir de telegramda arama kısmına ekpss ashb atananlar yazarsanız grubu bulabilirsiniz. 116 civarında üye var grupta. Eğer bu şekilde bulabilirseniz link atmamagerek kalmadan gruba katılabilirsiniz.

@ Birsen0101

TheCezzar
Aday Memur
26 Nisan 2022 12:32

Anladım hocam teşekkür ederim yanıt için. Bende anlamış değilim neye göre istiyorlar. Evrakları vermek için bakanlığa gittigim de görme sorunu olan birinden direk durum bildirir istemişlerdi.

Hala ne arayan var ne soran var . Beni 25 martta aradılar Arşiv sonucu bir evrak istemek için ancak ben evraklarda oldugunu belirttim vs. O günden beri ses yok. Bazı arkadaşlar 3. Maaşı alacak biz daha başlayacagız. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Eğer bana soruyorsanız ben ruhsal duygusal engelli değilim hocam ama durum bildirir raporu istenenlerden bazıları ruhsal duygusal engele sahip. Ayrıca hangi kritere göre durum bildiriristedikleri de belli değil. Çalıştırılamayacağı işler kısmı dolu olanlardan da istenmiş.

@ TheCezzar

Birsen0101
Aday Memur
26 Nisan 2022 15:04

the cezzar aynı durumdayız hocam. beni de arayan soran olmadı

28 Nisan 2022 13:47

var mı haber alan?

Birsen0101
Aday Memur
28 Nisan 2022 16:08

yok maalesef.

Toplam 201 mesaj