Editörler : crops35

Mesut paşa
Aday Memur
06 Mayıs 2022 01:27

Ne arayan var, ne de soran var, öyle yalnızım ki, size gelsin yoldaşlarım

Sosyal çalışma
Aday Memur
06 Mayıs 2022 10:43

Arıyorum telefonlara cevap veren yok. Bilgi alan veya aranan var mı arkadaşlar. Ne zaman başlayacağız

Mesut paşa
Aday Memur
06 Mayıs 2022 20:03

bu ay içinde belli olur

06 Mayıs 2022 22:00

Bugün bazı kişiler göreve çağırılmaya başlamış. Atandığınız şehirdeki ashb il müdürlüğünü arayıp kararnamenizin çıkıp çıkmadığını sorabilirsiniz. Gruplar halinde çağıracaklar sanırım.

Suleymane
Aday Memur
09 Mayıs 2022 11:10

Var mı bi haber arkadaşlar yada aranan yada bakanlığa ulaşan

adbaaa
Aday Memur
09 Mayıs 2022 11:12

Atandığımız Kurumlarla irtibata geçtim daha kararnameler bize Ulaşmadı diye bilgi verdiler onlarda Bekliyormuş
Suleymane, 3 yıl önce

Var mı bi haber arkadaşlar yada aranan yada bakanlığa ulaşan

TheCezzar
Aday Memur
09 Mayıs 2022 23:26

Cumadan itibaren 30-40 kişi çagrıldı arandı

Sosyal çalışma
Aday Memur
10 Mayıs 2022 12:23

Yok mu bi gelişme arkadaşlar aranan veya göreve başlayan var mı aramızda

adbaaa
Aday Memur
13 Mayıs 2022 13:39

Bazı duyumlar varmış Arkadaşlar atandığınız ilin sistemine isimler düşmeye başlamış dediler Ben aradım şahsen daha düşmemiş dediler.

Suleymane
Aday Memur
16 Mayıs 2022 10:29

Arkadaşlar varmı bir haber bunlar ne zaman arayacak. Memurlar net neden haber yapmıyor sürecibn bu kadar uzadığına dair

adbaaa
Aday Memur
16 Mayıs 2022 12:19

Bekliyoruz hocam
Suleymane, 3 yıl önce

Arkadaşlar varmı bir haber bunlar ne zaman arayacak. Memurlar net neden haber yapmıyor sürecibn bu kadar uzadığına dair

Suleymane
Aday Memur
16 Mayıs 2022 12:38

Arkadaşlar çok araştırdım bilen yok. Ben ashb ye hemşire olarak atandım. Orda ne iş yaparım maaşım sağlık bakanlığıyla aynı mı değilse ne kadar fark var. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

sahinbaba
Genel Müdür
16 Mayıs 2022 12:52

yapacağınız iş görevlendirileceğiniz yerle alakalı. ashb de yataklı hizmet veren birimler var. bakım evleri vs.

Suleymane, 3 yıl önce

Arkadaşlar çok araştırdım bilen yok. Ben ashb ye hemşire olarak atandım. Orda ne iş yaparım maaşım sağlık bakanlığıyla aynı mı değilse ne kadar fark var. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

sahinbaba
Genel Müdür
16 Mayıs 2022 12:54

birim amirim bana yazımın kuruma geldiğini söyledi. ancak bana ulaşan yok. il müd. aradım onlar da bazı isimlerin düştüğünü ancak herkesin isminin hala gelmediğini söyledi. yani muvafakat alındıktan sonra il müd. atayacaklar.

Sosyal çalışma
Aday Memur
17 Mayıs 2022 11:31

Atandığım il Müdürlüğünü aradım bir kaç kişi sisteme düşmüş. telefon numara mı aldılar. Sisteme düşerse seni de ararız dediler. Sizlerde durumlar nedir.

adbaaa
Aday Memur
17 Mayıs 2022 14:07

Aynı durum hocam 10 güne düşer dediler
Sosyal çalışma, 3 yıl önce

Atandığım il Müdürlüğünü aradım bir kaç kişi sisteme düşmüş. telefon numara mı aldılar. Sisteme düşerse seni de ararız dediler. Sizlerde durumlar nedir.

Topal.sprinter
Aday Memur
17 Mayıs 2022 15:16

Hangi müdürlüğe telefon açtınız? İlk atandığınız ile mi yoksa tayin talebinde bulunduğunuz ile mi?

adbaaa, 3 yıl önce
Aynı durum hocam 10 güne düşer dediler

sahinbaba
Genel Müdür
17 Mayıs 2022 15:58

muvafakat bekleyenler biraz uzun sürebilir. diğer arkadaşlar il emrine atanmak üzere isimleri gönderilir. il müdürlüğü ihtiyaca göre değerlendirir.

Suleymane
Aday Memur
17 Mayıs 2022 16:12

Arkadaşlar diyarbakır a atandım.aradım İsmi düşenler varmış ama benimki henüz düşmemiş. İnş hepimizin en yakın zamanda düşer

Topal.sprinter
Aday Memur
17 Mayıs 2022 16:24

İl müdürlüğünü arayan arkadaşlar yerleştirildikleri il müdürlüğünü mü yoksa tayin talebinde bulundukları il müdürlüğünü mü aradıklarını belirtirlerse sevinirim.

Toplam 201 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi