Editörler : crops35

Suleymane
Aday Memur
24 Mayıs 2022 10:19

Arkadaşlar ismi düşen aranan yada işe başlayan oldu mu

adbaaa
Aday Memur
24 Mayıs 2022 11:40

Yok henüz düşmemiş
Suleymane, 3 yıl önce

24 Mayıs 2022 13:35

Bekliyoruz
Suleymane, 3 yıl önce

25 Mayıs 2022 11:16

Arkadaşlar bu hafta çağırılan hiç olmadı mı acaba?

Gerçekten artık bu kuruma tercih yapıp atandığıma pişman olmaya başladım. İki üç hafta kadar önce bazı kişiler çağırılmıştı ama sonrasında yeni çağırılan olmadı. Cimer'den ve sosyal medyadan da bakanlığa yazıyorum ama bir sonuç alamadım.

adbaaa
Aday Memur
25 Mayıs 2022 11:27

Hocam sizinle aynı durumdayız sadece bekliyoruz.
profesyonel danışman, 3 yıl önce

Gerçekten artık bu kuruma tercih yapıp atandığıma pişman olmaya başladım. İki üç hafta kadar önce bazı kişiler çağırılmıştı ama sonrasında yeni çağırılan olmadı. Cimer'den ve sosyal medyadan da bakanlığa yazıyorum ama bir sonuç alamadım.

25 Mayıs 2022 11:58

Aynen bekliyoruz
profesyonel danışman, 3 yıl önce

adbaaa
Aday Memur
26 Mayıs 2022 18:36

Bugünde es geçildi :)
27 Mayıs 2022 09:46

İsimler düşmeye başlamış arkadaşlar atandığınız ili veya ilçeyi arayıp sorabilirsiniz benim daha düşmemiş
adbaaa, 3 yıl önce
Bugünde es geçildi :)

adbaaa
Aday Memur
27 Mayıs 2022 10:30

Hocam hasta bakıcılar , Şöför , paramedic vs bunlar sisteme düşmüş Ekpssyle daha düşmemiş hocam
Kaya00211, 3 yıl önce
İsimler düşmeye başlamış arkadaşlar atandığınız ili veya ilçeyi arayıp sorabilirsiniz benim daha düşmemiş

adbaaa
Aday Memur
29 Mayıs 2022 14:33

Son Demler inş Bu hafta isimlerimiz sisteme Düşer.

sahinbaba
Genel Müdür
30 Mayıs 2022 15:59

arkadaşlar. muvafakat taleplerinin dönüşleri yapılıyor. bu nedenle illa ki bakanlık atama bilgilerini toplu gönderir. misal ben yargıya gideceğim. benimki aylar sürebilir.

Sosyal çalışma
Aday Memur
30 Mayıs 2022 19:19

Daha benim muvafakat yazısı çalıştığım kuruma düşmedi. Daha yazı düşecekte kurumum olumlu veya olumsuz cevap verecekte onlarda bana tebligat yapacakta oooooo

Suleymane
Aday Memur
31 Mayıs 2022 16:36

Değerli arkdaşlar ismi düşen yada aranan yada ne zaman düşeceğine dair bilgisi olan var mı?

Sosyal çalışma
Aday Memur
31 Mayıs 2022 17:03

Yok arkadaş hiç bir haber yok.

Suleymane
Aday Memur
31 Mayıs 2022 21:15

Gerçekten belirszlik kafayı yedirtiyor

Suleymane
Aday Memur
01 Haziran 2022 08:57

Arkadaşlar diyarbakır il müdğrlüğüne isimler düşmeye başlamış fakat benim ismim hala düşmemiş. Sizde atandığınız il müdrlüğünü arayıp bilgi isteyin bence ve ismi düşenler varsa burda paylaşsın ki bilgi sahibi olalım

TheCezzar
Aday Memur
01 Haziran 2022 14:12

Ben bu kadar yavaş bakanlık görmedim. Hadi EGM adalet , Sağlık bakanlığında vs güvenlik soruşturması var nispeten yavaş durum ancak bu kurumda güvenlik soruşturması da yok bu yavaşlık neden.

sahinbaba
Genel Müdür
01 Haziran 2022 16:38

arkadaşlar. defalarca söyledik. atama kararnameleri hala yayımlanmadı. kaldı ki muvafakatı istenecek bir çok memur personel var. muvafakatı reddedilen memurlara sunulan yargıya gitme süreci var. tüm bunlar birbirinden hem bağımsız. hem de bağımlı. bakanlık tamamını toparlayıp da gönderebilir. kadro kadro ünvan ünvan bakarak da gönderebilir. ilk atamanız mı bilmiyorum ama halen memurken çalıştığı yerden izin almadan geçilemiyor maalesef.

adbaaa
Aday Memur
01 Haziran 2022 22:10

BİMER e falan mı yazsak ?

Mesut paşa
Aday Memur
04 Haziran 2022 23:32

Arkadaşlar bu süreye kadar haber çıkmadı. soruşturma şu bu olumlu olanların hepsi çoktandır bitmişti

Toplam 201 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi