Editörler : crops35

Mesut paşa
Aday Memur
04 Haziran 2022 23:33

bakanlıkta tanıdığım var bayramdan önce olumlu olanların hepsi şuan bakan hanımın önünde

Mesut paşa
Aday Memur
04 Haziran 2022 23:34

kısacası bakan hanımın imzası kalmış

Mesut paşa
Aday Memur
04 Haziran 2022 23:35

gereken yerlere sesinizi duyurursanız bu iş yarına olur. yoksa daha çok beklersiniz

pcmaster
Aday Memur
05 Haziran 2022 01:25

Arkadaşlar hayırlı olsun il müdürlüğüne atama onayı düşmüş, telefonla bilgi verdiler, adresime de bakanlık tebligat çıkarmış bekliyorum, mevcut iş yerimden istifa edince 1 hafta 10 güne başlayacağım inşallah, haziran ayında herkesinki gelir inşallah

adbaaa
Aday Memur
05 Haziran 2022 11:41

Hocam branşınız ?
pcmaster, 3 yıl önce

Arkadaşlar hayırlı olsun il müdürlüğüne atama onayı düşmüş, telefonla bilgi verdiler, adresime de bakanlık tebligat çıkarmış bekliyorum, mevcut iş yerimden istifa edince 1 hafta 10 güne başlayacağım inşallah, haziran ayında herkesinki gelir inşallah

Suleymane
Aday Memur
05 Haziran 2022 13:20

Hangi il ve branş ne acaba

05 Haziran 2022 20:23

Arkadaşlar benden cuma günü durum bildirir istediler. Engel oranım yüksek olduğu için komisyon atanmış olduğum öğretmen pozisyonundaçalışırken ileride sıkıntı yaşanmaması için böyle bir karar almış. Çağırılmayı beklerken durumbildirir istenmesine çok şaşırdım. Engelim görme oranı da %90. Sizce benim çağırılmam çokgecikir mi?

adbaaa
Aday Memur
06 Haziran 2022 14:34

???
pcmaster, 3 yıl önce

06 Haziran 2022 16:50

İnşallah bizimde en yakın zaman da sisteme düşer henüz arayan yok
pcmaster, 3 yıl önce

pcmaster
Aday Memur
07 Haziran 2022 12:05

@adbaaa, @Suleymane, @Kaya00211 sosyolog olarak atandım, atandığınız il personel birimi arayıp atama onayları düşmeye başladı mı diye sorabilirsiniz bende öyle sorarken numaramı bırakmıştım şansa aradılar

08 Haziran 2022 10:57

Arkadaşlar durum bildiriri gönderdikten sonra kararnamemi hemen imzaya sunarlar mı acaba? Süreç hakkında bilgisi olan var mı?

Suleymane
Aday Memur
08 Haziran 2022 16:52

Bugünde olmadı anne

Suleymane
Aday Memur
10 Haziran 2022 11:48

Arkadaşlar ismi düşen aranan yada işbaşı yapan oldumu

iktisat1986
Aday Memur
10 Haziran 2022 12:07

Bekliyoruz malesef
Suleymane, 3 yıl önce

10 Haziran 2022 12:42

Beklemekteyiz hocam
Suleymane, 3 yıl önce

Topal.sprinter
Aday Memur
10 Haziran 2022 12:56

Arkadaşlar dün muvafakat için arandım güvenlik soruşturması bitmiş dediler. Peki muvafakat süreci ne kadar zaman alır diye sordum. Yanlış bilgi vermek istemem ama kurumunuza bağlı olarak yaklaşık 1 ay denildi. Yani muvafakat bu kadar sürecekse ilk atama olanlar daha kısa bir sürede işe başlarlar diye düşünüyorum.

adbaaa
Aday Memur
10 Haziran 2022 14:16

Öğrenim durumu lise olanlar düşmüş sisteme

sahinbaba
Genel Müdür
12 Haziran 2022 18:33

kimse beni aramadı. kurumuma muvafakat yazısı geldi. kurum ret verdi. benim hiç bir şeyden haberim yok.

Topal.sprinter, 3 yıl önce

Arkadaşlar dün muvafakat için arandım güvenlik soruşturması bitmiş dediler. Peki muvafakat süreci ne kadar zaman alır diye sordum. Yanlış bilgi vermek istemem ama kurumunuza bağlı olarak yaklaşık 1 ay denildi. Yani muvafakat bu kadar sürecekse ilk atama olanlar daha kısa bir sürede işe başlarlar diye düşünüyorum.

iktisat1986
Aday Memur
12 Haziran 2022 21:33

Peki nasıl yapacaksınız hocam
sahinbaba, 3 yıl önce

kimse beni aramadı. kurumuma muvafakat yazısı geldi. kurum ret verdi. benim hiç bir şeyden haberim yok.

14 Haziran 2022 21:00

Kim hangi il veya ilçe atanmış , öğrenim durumunu yazarsa daha net öğreniriz, ben lisans mezunu ve atandığım il trabzon
Toplam 201 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi