Bu ay muhtemelen bedelsiz sermaye arttırımı SPK tarafından onaylanır ve bedelsizden yararlanırız.
Porföyümde SASA olmayınca bir yanım eksik oluyor.
2024 de görüşürüz:)
2024 de görüşürüz:) BorsaSTock, 4 ay önce - Alıntıya git
Aha da buraya yazıyorum, 2024'te bu yazılanları okuruz. Keşke daha çok almaymışız der dururuz :) Şu arsa ihalesinin netleşmesini bekliyorum. Erdemoğlu bizi üzmez :)
Aha da buraya yazıyorum, 2024'te bu yazılanları okuruz. Keşke daha çok almaymışız der dururuz :) Şu arsa ihalesinin netleşmesini bekliyorum. Erdemoğlu bizi üzmez :) ÇOTANAK, 4 ay önce - Alıntıya git
görüşürüz derken olumsuz algılanmasın tabii...
:)
görüşürüz derken olumsuz algılanmasın tabii... :) BorsaSTock, 4 ay önce - Alıntıya git
Abi ben yüz yüze görüşürüz anlamıştım :) Görüşmeyelim mi :) ?
arsa olayı ne zaman sonuçlanacak.?
Abi ben yüz yüze görüşürüz anlamıştım :) Görüşmeyelim mi :) ? ÇOTANAK, 4 ay önce - Alıntıya git
görüşürüz tabi niye görüşmeyelim.:)
arsa olayı ne zaman sonuçlanacak.? hande73, 4 ay önce - Alıntıya git
Adana ili, Yumurtalık ilçesi, Akyuva, Demirtaş ve Hunutlu Mahallelerinde yer alan 116 adet parselin/hissenin toplam 4.058.685,13 m2 (bir bütün hâlinde) satışı? ihalesine ilişkin olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 1.Tur Pazarlık ve Nihai Pazarlık görüşmeleri için davet yazısısın taraflarına ulaştığını ?11 Nisan 2022 Pazartesi günü? yapılacak görüşmelere şirket tarafından katılım sağlanacağı Kamu Aydınlatma Platformu?na bildirildi.
hadi hayırlısı. pazarlıkla alınırsa sasayı nerde tutarız artık bilmem.
SASA'cığım haftayı 65 ile kapattı.
Buraya not olsun:
64 TL'den bedelsiz sermaye arttırımı gerçekleşti ve hisse fiyatı 32 olarak seansı açtı. Akabinde % 7'ye yakın prim yaptı.
Yıl sonunu bulmaz, bölündüğü rakama yükselebilir.
Buraya not olsun: 64 TL'den bedelsiz sermaye arttırımı gerçekleşti ve hisse fiyatı 32 olarak seansı açtı. Akabinde % 7'ye yakın prim yaptı. Yıl sonunu bulmaz, bölündüğü rakama yükselebilir. ÇOTANAK, 3 ay önce - Alıntıya git
İki gözümün çiçeğinin bugün KAP'ta sürdürülebilirlik raporu yayımlandı.
https://sasa.com.tr/Upload/Dosyalar/2021-Surdurulebilirlik-Raporu.pdf
Bugün Hektaş ve Sasa'nın yatırımcı ilişkilerini aradım.
Hektaş'ın yatırımcı ilişkileri eskiden kamu bankalarını arayıp da yarım saat bağlanmayı bekleyenler gibiydi, sonunda kapattım.
Sasa'nın yatırımcı ilişkilerine bağlanmam bir dakika bile sürmedi.