KPSS Lisans (GY,GK/EĞT.B) 31 Temmuz,
KPSS Lisans (Alan Bilgisi) 6-7 Ağustos,
31 temmuzda tek oturuma gireceksiniz. sadece gk-gy oturumuna. eğitim bilimlerinden sorumlu değilsiniz
mülakatsız atama oluyor mu mimarlarda ?
31 temmuzda tek oturuma gireceksiniz. sadece gk-gy oturumuna. eğitim bilimlerinden sorumlu değilsiniz sadecemimar, 3 ay önce - Alıntıya git
mülakatsız atama oluyor mu mimarlarda?
mülakatsız atama oluyor mu mimarlarda? mimarbuse, 3 ay önce - Alıntıya git
Evet hocam 4 merkezi atama hakkınız var mulakatsiz ahmetbozkurt0145, 3 ay önce - Alıntıya git
nerelere oluyor peki ? 4 hak derken 4 basvuru hakkı mı oluyor ?
mülakatsız atama oluyor mu mimarlarda ? mimarbuse, 3 ay önce - Alıntıya git
Edit : Başka internet sitelerine yönlendirme yapan link paylaşımı yasaktır.
bu geçti mi ??
nerelere oluyor peki ? 4 hak derken 4 basvuru hakkı mı oluyor ? mimarbuse, 3 ay önce - Alıntıya git
Hocam 2022 kpss ye gireceğiz ya o puanla Aralık ayında 2022/2 2023/1 2023/2 ve 2024/1 diye 4 merkezi atama yapacak ÖSYM bunlar Aralık ve temmuz atamaları olacak. ahmetbozkurt0145, 3 ay önce - Alıntıya git
peki kaç puan almak lazım tahmini
peki kaç puan almak lazım tahmini mimarbuse, 3 ay önce - Alıntıya git
:) ilk sorulması gerekeni en son sordunuz. şu ana kadar yaklaşık 93 puan gerekti atanmak için
:) ilk sorulması gerekeni en son sordunuz. şu ana kadar yaklaşık 93 puan gerekti atanmak için sadecemimar, 3 ay önce - Alıntıya git
93 minimum puan sanırım
2021 / 2 : 21 kontenjan 2021 / 1 : 11 kontenjan 2020 / 2 : 8 kontenjan 2020 puanı ile son 3 atamada alınan mimar sayısı bunlar.Mülakatsız.Temmuzda son 1 atama daha var. Meta55, 3 ay önce - Alıntıya git
hangi kurum oluyor bunlar çevre şehircilik bakanlıgı falan mı
Üniversite sınavına gireceksiniz o şekilde memuriyete hak kazanmış olursunuz.Bu soruyu sormakta ne bileyim. Mimarlığı bitirdiğinize kafanız çalışıyor olmalı.Ama bu soruyu sormak.Çok tuhaf.
ya basvurular basladı mimarlar hangi kpss ye basvuruyor net cevap alamadım. kpss lisans yazıyor
ya basvurular basladı mimarlar hangi kpss ye basvuruyor net cevap alamadım. kpss lisans yazıyor mimarbuse, 1 ay önce - Alıntıya git
sadece lisans sınavına giriyoruz. use google.