Bir haber alabilen var mı acaba. Benim 3 ay oluyor yarın. Hala arayan yok
benim de 3 ay oluyor, arayan eden falan yok.
Benim de 3 ay oldu, sonuçlanmadı. Her hafta arıyorum kem küm ediyorlar.
durumu sonuçlanan varsa bizimle paylaşabilir mi ?
Bir haber alabilen var mı acaba. Benim 3 ay oluyor yarın. Hala arayan yok baybarsyuzbasioglu, 10 ay önce - Alıntıya git
Başlayabildiniz mi göreve
Benim de 3 ay oldu, sonuçlanmadı. Her hafta arıyorum kem küm ediyorlar. donurh, 10 ay önce - Alıntıya git
Ben de işkurdan bekliyorum 2 ay oldu ses yok başlayan var mı
merhaba son durumunuz ne oldu?
Maalesef bende de herhangi bir gelişme yok. Ömer Faruk Zengi, 11 ay önce - Alıntıya git
Maalesef bende de herhangi bir gelişme yok.
hocam nasıl sonuçlandı umarım olumludur?
hocam nasıl sonuçlandı umarım olumludur? birümit03, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben arşiv arş. sonucunu göremedim. 3-4 ay beklettikten sonra başvurumu geçersiz saydılar tamamen dayanaksız biçimde, dava açtım. Muhtemelen arşiv arş.'dan sonra beğenmediler ama hukuki bir engel de göremediler, böyle yaptılar.
Ben arşiv arş. sonucunu göremedim. 3-4 ay beklettikten sonra başvurumu geçersiz saydılar tamamen dayanaksız biçimde, dava açtım. Muhtemelen arşiv arş.'dan sonra beğenmediler ama hukuki bir engel de göremediler, böyle yaptılar. donurh, 4 ay önce - Alıntıya git
anladım hocam umarım mahkemeden döner başlarsınız.. buarada sizin hagb hangi tarihteydi
anladım hocam umarım mahkemeden döner başlarsınız.. buarada sizin hagb hangi tarihteydi birümit03, 4 ay önce - Alıntıya git
Tam tarihini mi istiyorsunuz, anlamadım, neden?
Tam tarihini mi istiyorsunuz, anlamadım, neden? donurh, 4 ay önce - Alıntıya git
yani üzerinden 5 yıl geçmişmiydi? benimde 2010yılından hagb var.
Benim 3 yıl önce kesinleşmiş beraat kararım var.Mahkeme gerekçeli kararı bir önceki çalıştığım kuruma gönderdi. Bende o zamanlar bunu umursamadım. Şimdi başka bir kuruma geçeceğim. Geçmek istediğim kurum adli idari soruşturması varmı diye şuan bulunduğum kuruma yazı göndermiş. Şu anki kurumumda dava hala açık görünüyorsa ne yapmam gerek. Çalıştığım kuruma karar örneğini göndermesi için mahkemeye dilekçe vermem mi gerekir?