Editörler : E.Kayı Han
06 Nisan 2022 22:27

Sağlık raporu hakkında

Arkadaşlar asıl aday olarak kazandım ben sağlık raporu hakkında bilgiai olan varsa bilgilendirirse sevinirim Bir ücret oduyormuyuz sağlık raporu alırken ve bunu memuriyet için aldigimizi belirtmem gerekiyormu ve ortalama kaç günde sağlık raporunu alabilirim

Sblerdm
Aday Memur
07 Nisan 2022 18:13

200 küsür lira bir ücret oluyor ne olarak görev yapacaksanız belirtiyorsunuz 1haftada falan alırsınız ama bulunduğunuz yerin hastanesinin yoğunluğuna göre de değişebilir

Elektron.Teknikerr
Aday Memur
07 Nisan 2022 23:42

Hocam yorum için çok sağolun ben 182 aradım ama randevu vermediler umarım zamanında alırım
Sblerdm, 2 yıl önce

200 küsür lira bir ücret oluyor ne olarak görev yapacaksanız belirtiyorsunuz 1haftada falan alırsınız ama bulunduğunuz yerin hastanesinin yoğunluğuna göre de değişebilir

Sblerdm
Aday Memur
08 Nisan 2022 00:35

Rica ederim e randevu üzerinden de alınabiliyor orayı da takip edebilirsiniz umarım en kısa sürede alırsınız

Elektron.Teknikerr, 2 yıl önce
Hocam yorum için çok sağolun ben 182 aradım ama randevu vermediler umarım zamanında alırım

Dilbillandayi
Yasaklı
08 Nisan 2022 01:36

350 lira ücreti 2 gün falan sürüyor almak

Sblerdm, 2 yıl önce

Elektron.Teknikerr
Aday Memur
08 Nisan 2022 02:52

Güncel fiyat bu mudur yakın zamanda aldınız sizde galiba
Dilbillandayi, 2 yıl önce

Sblerdm
Aday Memur
08 Nisan 2022 03:56

Ben o fiyata 2 ay öncesi yaptırmıştım 5 gün falan sürdü hastane yoğunluğuna göre değişiyor daha fazla günde sürenler oldu

Dilbillandayi, 2 yıl önce

Elektron.Teknikerr
Aday Memur
08 Nisan 2022 04:41

Ayın 21 ine kadar evrak teslim etmem lazım hocam acaba sıra bulamazsam özelden alınan geçerliliği oluyormu bilginiz var mi
Sblerdm, 2 yıl önce

Ben o fiyata 2 ay öncesi yaptırmıştım 5 gün falan sürdü hastane yoğunluğuna göre değişiyor daha fazla günde sürenler oldu

Sblerdm
Aday Memur
08 Nisan 2022 05:02

O zamana kadar yetistirirsiniz ya kamu da devlet hastanelerinden istiyolar diye biliyorum zaten belirtmişlerdir randevu alamazsanız hastaneye gidip rica edin yetiştirmem gerekiyo diye yardımcı olurlar bence

Ayın 21 ine kadar evrak teslim etmem lazım hocam acaba sıra bulamazsam özelden alınan geçerliliği oluyormu bilginiz var mi

urukhaie
Şef
08 Nisan 2022 09:29

öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun göreviniz.

yakın zamanda kardeşim için aldık. prosedür şöyle idi ;

-hastaneye matbu bir dilekçe ile başvuru yapıyorsunuz. dilekçenizde raporu niçin alacağınızı belirtmek önemli (devlet memurluğuna atanmak için)

-hastanenin kurul günleri olur. o günler rapor işleri ile ilgilenirler. ( tabi hastanenin büyüklüğüne göre değişir bu günler. çok büyük illerde belki her gün oluyordur bilemiyorum. hastaneden öğrenebilirsiniz)

-sağlık rapor ücretini yatıracaksınız. biz 280 tl yatırmıştık

- daha sonra size bir form verecekler. bu formda gideceğiniz birimler var. (dahiliye, göz ortopedi, psikiyatri..... )

-psikiyatriden başlanabilir. bir test veriyorlar. biraz uzun sürüyor.

-tüm doktor işleri bittikten sonra size verilen formu, kurul sekreterliğine veriyorsunuz.

-onlar size gün veriyorlar. o gün kurulun karşısına çıkıyorsunuz.

tüm bu işlemler bittikten sonra, hastaneden ya da enabız üzerinden raporunuzu alabilirsiniz.

Elektron.Teknikerr
Aday Memur
08 Nisan 2022 11:58

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu eline emeğine sağlık
urukhaie, 2 yıl önce

öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun göreviniz.

yakın zamanda kardeşim için aldık. prosedür şöyle idi ;

-hastaneye matbu bir dilekçe ile başvuru yapıyorsunuz. dilekçenizde raporu niçin alacağınızı belirtmek önemli (devlet memurluğuna atanmak için)

-hastanenin kurul günleri olur. o günler rapor işleri ile ilgilenirler. ( tabi hastanenin büyüklüğüne göre değişir bu günler. çok büyük illerde belki her gün oluyordur bilemiyorum. hastaneden öğrenebilirsiniz)

-sağlık rapor ücretini yatıracaksınız. biz 280 tl yatırmıştık

- daha sonra size bir form verecekler. bu formda gideceğiniz birimler var. (dahiliye, göz ortopedi, psikiyatri..... )

-psikiyatriden başlanabilir. bir test veriyorlar. biraz uzun sürüyor.

-tüm doktor işleri bittikten sonra size verilen formu, kurul sekreterliğine veriyorsunuz.

-onlar size gün veriyorlar. o gün kurulun karşısına çıkıyorsunuz.

tüm bu işlemler bittikten sonra, hastaneden ya da enabız üzerinden raporunuzu alabilirsiniz.

tuncayyalçın01
Aday Memur
13 Nisan 2022 00:52

Hayırli olsun Adana alpaslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesine mi atandiniz

Elektron.Teknikerr
Aday Memur
14 Nisan 2022 05:25

Evet
tuncayyalçın01, 2 yıl önce
Hayırli olsun Adana alpaslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesine mi atandiniz

Elektron.Teknikerr
Aday Memur
14 Nisan 2022 16:28

Arkadaşlar sağlık raporunu aldım açıklamayı benim gibi almaya çalışıp bilgisi olmayanlar için yapıyorum sabah erken saatlerde giderseniz iyi olur randevuya felan gerek yok sağlık kurulundan aldığınız bir belgeyi dolduruyorsunuz ne için alacaksanız onu söylemeniz gerek sonra evrakı doldurup sağlık kurulu bölümüne götürüp başvuru yapıp onlardan aldığiniz kagit ile vezneye gidip 350 TL oduyorsunuz sonrası doktorlara girmeye başlayabilirsiniz benim yaklaşık 6 doktora girip çıkmak 1 saat sürdü evrakı teslim etdim 2 gün sonrada e Nabiza sağlık raporu düştü

tuncayyalçın01
Aday Memur
17 Nisan 2022 03:58

Bende atandim teknisyen olarak ozelden numaranizi atarsaniz bi kac konu sormam gerekiyor
Evet

Akınk
Aday Memur
21 Eylül 2023 16:00

hocam ne teknisyeni olarka atandınız göreve başladınız mı

tuncayyalçın01, 2 yıl önce
Bende atandim teknisyen olarak ozelden numaranizi atarsaniz bi kac konu sormam gerekiyor
Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi