Her hangi bir bilgim yok şuanlık Bayzabit, 3 hafta önce - Alıntıya git
Bazı arkadaşlar bugün Başkanlar Toplantısı olacağını söylüyor. Başkanlar toplantısında listeler onaylanackmış diyorlar. Elimizden beklemek geliyor başka bir şey değil şu anlık. Dramaturji, 3 hafta önce - Alıntıya git
Kardeş bunları ben duymuyorum sizin nerden haberiniz oluyor :) Bayzabit, 3 hafta önce - Alıntıya git
Bekleme sürecinde saçma sapan şeyler duyuluyormuş demek ki. Bu hafta da açıklanmadı bekleye bekleye hal olduk. Dramaturji, 3 hafta önce - Alıntıya git
Seni çok iyi anlıyorum bende aynı duyguları yaşadım hemde bir yer için değil 4 yer de yaşadım. Yüksek ihtimal bu hafta içinde açıklanır. Bayzabit, 3 hafta önce - Alıntıya git
İş çok o yüzden bekliyoruz devrecilik yok tabikide daha doğrusu gelecek arkadaşlara bağlı bir durum :) Bayzabit, 3 hafta önce - Alıntıya git
Hocam rahatsız ediyorum ama bazı kimseler arşiv araştırması yapıldığı için açıklanmadığını şu anda arşiv araştırmasının olduğunu ve araştırmadan sonra açıklanacağını söylüyorlar doğru mudur? Açıklandıktan sonra hemen başlatacaklarmış Dramaturji, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hocam Büyükşehir belediye istediği ilçeye atayanilirmi zabıtayı yoksa merkezdemi kalıyorlar İbrahim.aydın, 2 hafta önce - Alıntıya git
Tek duyduğum şu açıklandıktan sonra güvenlik soruşturmasını çok uzun tutmadan başlatacakları başka bir bilgim yok şuanlık olursa buraya yazarım Bayzabit, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bi haber var mı? 40 gün oldu
Bi haber var mı? 40 gün oldu emrekmr, 1 hafta önce - Alıntıya git
Bi haber duydum ama bilemiyorum. Yakında diyorlar. Siz arayıp sordunuz mu hiç? Dramaturji, 1 hafta önce - Alıntıya git
?Bilmiyoruz, komisyondan liste geldiği an duyurucaz? deniliyor
?Bilmiyoruz, komisyondan liste geldiği an duyurucaz? deniliyor emrekmr, 1 hafta önce - Alıntıya git
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 100 Memur Alım İlanı! Başvuru zamanı ve şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular devam ediyor mu?
Edit:Link atmak yasak.
Sosyal medya hesaplarımıza falan bakılıyor mu acaba
Sosyal medya hesaplarımıza falan bakılıyor mu acaba emrekmr, 4 gün önce - Alıntıya git