Editörler : Pangaea

Sare11
Aday Memur
18 Nisan 2022 20:31

Amin inşallah tez zamanda. Önceden bu kadar değildi özellikle bu sene çok arttırdılar hala da devam ediyorlar. Bir arkadaşım öğretmen olarak atandı benim yaşadığım yere dediğiniz gibi ev yok çok fazla, olanlarda o zaman 2500 civarlarındaydı ortalama bu dediğim ekim ayları düşünün. Aydadıytı faturası derken birikim yapmak sıkıntı
sadecemimar, 3 yıl önce

Bizimki küçük şehir gerçi adı büyükşehir ama kendisi küçük ona rağmen kiralar 2 bin dolaylarında hocam. Bütün kış 4 tane faturamız 3 bin sınırındaydı ve 4 kişilik bir aileyiz. Gıda fiyatlarına değinmiyorum bile. İnanın o maaşla küçük şehirde bile zar zor geçinirsiniz

Allah bu milleti feraha çıkartsın gerçekten yoksa fakirlik çok ağır bir imtihan

sadecemimar
Şube Müdürü
18 Nisan 2022 20:52

Bu sıkıntılı süreçte derdimiz birikim olsun hocam:)

Sare11, 3 yıl önce
Amin inşallah tez zamanda. Önceden bu kadar değildi özellikle bu sene çok arttırdılar hala da devam ediyorlar. Bir arkadaşım öğretmen olarak atandı benim yaşadığım yere dediğiniz gibi ev yok çok fazla, olanlarda o zaman 2500 civarlarındaydı ortalama bu dediğim ekim ayları düşünün. Aydadıytı faturası derken birikim yapmak sıkıntı

İnşaatMüh52
Aday Memur
18 Nisan 2022 22:20

Hocam çok teşekkürler. Ben de inşaat mühendisiyim. Bir umut belki büro personeli olarak girersem kurum içinde yükselirim düşüncesi ile başvurumu yaptım. Puanım 89,62 gelmez belki ama bir umut yazdım. İstanbul'da geçinmek çok zor. Evliyim bir çocuk babasıyım eşim çalışmıyor. Ama özel sektörde de aynı zorluğu yaşıyorum. Bırakın birikim yapmayı ay sonuna 150-200 TL bile kalmıyor hep ucu ucuna geçiniyoruz. Eğer kazanırsam buradaki geçim zorluğu da bana pek yabancı gelmeyecek :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sadecemimar, 3 yıl önce

Kurumu aradım birkaç soru sormak için. Sizin sorunuzu da sordum hocam.

9 ila 18 saatleri arasında çalışıyorlarmış

sadecemimar
Şube Müdürü
18 Nisan 2022 23:38

Başvurarak iyi yapmışsınız. Mülakata kaldıktan sonra herkesin şansı eşit zaten. Bu kadro da size bir nebze bile olsa bir ferahlık sağlayacaksa umarım yerleşirsiniz hocam.

Bi de siz şu an kendiniz dahil 3 kişinin geçimini sağlıyorsunuz ya, sadece kendi geçimimi sağlamak dışında başka bir yükümlülüğü olmayan bana göre zahiren yükünüz daha ağır gözüküyor ya hani, işte bu yükünüz oranında Allah'ın rahmetine yakınsınız ve hiç ümitsizliğe de kapılmayın, Allah kapıları bi açtı mı kendinizi hayal bile edemeyeceğiniz bir genişliğin içinde bulursunuz.

Puanım yok, imkanım yok gibi sebeplere takılıp da ama nasıl olur diye de düşünmeyin. Bütün sebepler tükendiğinde asıl sebep olan Allah kalıyor işte o zaman kişi Allah'ın yardımını ayan beyan buluyor. Hz Yunus'un kısası tam da bunu anlatıyor

Şu pandemi sürecinin zenginlik ihtimali gözükmeyen bazılarını nasıl zengin ettiğini burdan uzun uzun anlatmayacam ama siz imkan bulduğunuz tüm sebeplere başvurun (çünkü sebebe başvurmadan direk yardım beklemek de edepsizliktir) inşallah Allah kapıları açacaktır hocam:)

İnşaatMüh52, 3 yıl önce

Hocam çok teşekkürler. Ben de inşaat mühendisiyim. Bir umut belki büro personeli olarak girersem kurum içinde yükselirim düşüncesi ile başvurumu yaptım. Puanım 89,62 gelmez belki ama bir umut yazdım. İstanbul'da geçinmek çok zor. Evliyim bir çocuk babasıyım eşim çalışmıyor. Ama özel sektörde de aynı zorluğu yaşıyorum. Bırakın birikim yapmayı ay sonuna 150-200 TL bile kalmıyor hep ucu ucuna geçiniyoruz. Eğer kazanırsam buradaki geçim zorluğu da bana pek yabancı gelmeyecek :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnşaatMüh52
Aday Memur
19 Nisan 2022 00:04

inşaAllah hocam Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

sadecemimar, 3 yıl önce

Başvurarak iyi yapmışsınız. Mülakata kaldıktan sonra herkesin şansı eşit zaten. Bu kadro da size bir nebze bile olsa bir ferahlık sağlayacaksa umarım yerleşirsiniz hocam.

Bi de siz şu an kendiniz dahil 3 kişinin geçimini sağlıyorsunuz ya, sadece kendi geçimimi sağlamak dışında başka bir yükümlülüğü olmayan bana göre zahiren yükünüz daha ağır gözüküyor ya hani, işte bu yükünüz oranında Allah'ın rahmetine yakınsınız ve hiç ümitsizliğe de kapılmayın, Allah kapıları bi açtı mı kendinizi hayal bile edemeyeceğiniz bir genişliğin içinde bulursunuz.

Puanım yok, imkanım yok gibi sebeplere takılıp da ama nasıl olur diye de düşünmeyin. Bütün sebepler tükendiğinde asıl sebep olan Allah kalıyor işte o zaman kişi Allah'ın yardımını ayan beyan buluyor. Hz Yunus'un kısası tam da bunu anlatıyor

Şu pandemi sürecinin zenginlik ihtimali gözükmeyen bazılarını nasıl zengin ettiğini burdan uzun uzun anlatmayacam ama siz imkan bulduğunuz tüm sebeplere başvurun (çünkü sebebe başvurmadan direk yardım beklemek de edepsizliktir) inşallah Allah kapıları açacaktır hocam:)

19 Nisan 2022 16:52

Milli Saraylar'a yeni lojman yapılıyor diye duymuştum, bilgisi olan var mı?

sadecemimar
Şube Müdürü
29 Nisan 2022 21:03

Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar

sadecemimar
Şube Müdürü
29 Nisan 2022 21:41

Hocam siz mülakata kaldınız mı?

İnşaatMüh52, 3 yıl önce

inşaAllah hocam Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

santeneo
Memur
29 Nisan 2022 22:47

Yüksek kapattı.

sadecemimar
Şube Müdürü
29 Nisan 2022 23:20

Mimarlar ile inşaat mühendislerinin hepsi boşta kalınca buraya başvurdular herhalde

Nerdeyse 2 yıl geçmiş, arkadaşım 90 puanla bir büro personeli kadrosu için 24 kişilik mülakat listesine giremedi

Gerçekten ne haldeyiz

santeneo, 3 yıl önce

Yüksek kapattı.

santeneo
Memur
29 Nisan 2022 23:55

Aynen, bölüm şartı olmayınca böyle oluyor.

sadecemimar, 3 yıl önce

Mimarlar ile inşaat mühendislerinin hepsi boşta kalınca buraya başvurdular herhalde

Nerdeyse 2 yıl geçmiş, arkadaşım 90 puanla bir büro personeli kadrosu için 24 kişilik mülakat listesine giremedi

Gerçekten ne haldeyiz

sadecemimar
Şube Müdürü
09 Mayıs 2022 08:51

Mülakat tarihi hakkında bilgisi olan var mı

ENES7118
Aday Memur
10 Mayıs 2022 11:06

Kaçla kapatti göremedim
santeneo, 3 yıl önce

Yüksek kapattı.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
13 Mayıs 2022 09:06

kpss 2021/1 terchilerinde burayı ben 1.7 puanla kaçırdım ya bi de istanbuldu tüh be kadrolu bide gişe memuru

sadecemimar
Şube Müdürü
28 Mayıs 2022 12:47

24 kişilik mülakat listesinden dün sadece 7 kişi mülakata gelmişti. 17 kişi mülakata gelmedi. Arkadaşlar gelmeyecektiniz madem neden başvurdunuz? Sizin takmadığınız bu kadroya nimet gözüyle bakıp da mülakat listesine giremeyen arkadaşlarım vardı. Sizin mülakata kalıp da mülakata gelmeyişiniz benim işime yaradı ama gerçekten bu yaptığınız zulümden başka bi şey değil

Ysfdal
Aday Memur
06 Kasım 2024 00:19

Arkadaşlar uzman yardimciligi kadrosu hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Milli saraylar yol yemek gibi ek ödemeler yapıyor mu? Bilgi almam lazım yardımcı olur musunuz?

06 Kasım 2024 01:02

Bu kuruma geçmişte iyi demeyen biri vardı, iyi araştırın bence.

Ysfdal
Aday Memur
07 Kasım 2024 22:54

Uzman yardimciligi hakkında bilgilendirebilecek olan var mı? Kariyer memurluk olduğunu biliyorum. Ancak başkanlık bünyesinde nasıl bir çalışma sistemleri var? Tavsiye eder misiniz? Aynı zamanda müze memurlugu hakkında? Bilgiye ihtiyacım var genel olarak kuruma dair. Tercihler başlayacak. Var mı bilgilendirme yapabilecek arkadaşlar, rica ediyorum. Zaman kısıtlı.

elk muhendis, 1 ay önce

Bu kuruma geçmişte iyi demeyen biri vardı, iyi araştırın bence.

ebruildiz
Kapalı
09 Aralık 2024 13:48

Merhaba bir bilgi alabildiniz mi acaba?

Ysfdal, 1 ay önce

Uzman yardimciligi hakkında bilgilendirebilecek olan var mı? Kariyer memurluk olduğunu biliyorum. Ancak başkanlık bünyesinde nasıl bir çalışma sistemleri var? Tavsiye eder misiniz? Aynı zamanda müze memurlugu hakkında? Bilgiye ihtiyacım var genel olarak kuruma dair. Tercihler başlayacak. Var mı bilgilendirme yapabilecek arkadaşlar, rica ediyorum. Zaman kısıtlı.

Toplam 39 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi