Editörler : crops35
25 Nisan 2022 09:13

EKPSS Her geçen sene sınav soruları zorlaşıyor

her geçen sene sinav sorulari zorlaşiyor elemek i̇çi̇n tavsi̇yem i̇yi̇ çalişin çok vaki̇t kaybetmeden.

al1yuks3l
Genel Müdür
25 Nisan 2022 22:29

Çalışmak ile alakası yoktu bu soruların. İyi ki çalışmamışım diyorum çünkü 10 yıl da çalışsam medeni hukuk oluşturulduğunda kimin adalet bakanı olduğunu ezberimde tutmazdım. Böyle soru sorulmaz. Kaldı ki iki tane soru tarih değil edebiyat sorusuydu ki lise yıllarımda edebiyatım iyiydi o sayede yaptım soruları.

desmal21
Memur
26 Nisan 2022 00:21

60 soruya 60 dk az geldi bildiğim halde 4 soruyu zaman yetmediğinden yapamadım. Zamanla mı yarışıyoruz sorularlar mı yarışıyoruz anlamadım

cansubbb
Kapalı
26 Nisan 2022 10:02

yalnız bu biraz mantık yürüterek en azından konuyu bilen birisi için basit zor olan şey insanların ekpssyi basitleştirmeai ve hwrkes fördüki basit değilmiş. ve her fırsatta normal kpss gibi çalışın dediğim için bana kızanlar şimdi ağlıyor.
al1yuks3l, 3 yıl önce

Çalışmak ile alakası yoktu bu soruların. İyi ki çalışmamışım diyorum çünkü 10 yıl da çalışsam medeni hukuk oluşturulduğunda kimin adalet bakanı olduğunu ezberimde tutmazdım. Böyle soru sorulmaz. Kaldı ki iki tane soru tarih değil edebiyat sorusuydu ki lise yıllarımda edebiyatım iyiydi o sayede yaptım soruları.

tnsrkn
Genel Müdür
26 Nisan 2022 22:14

Her geçen yıl sorular zorlaşıyor,sınava giren aday sayisi artıyor,kadro sayısı azalıyor. Naçizane tavsiyem iyi puan yapıp gerçekten işe ihtiyacı olanlar kendi branslarinda kadro açılmasını beklemeksizin kriterleri uyan unvanlara bir şekilde atanmaya baksinlar. Özellikle sağlıkçılar 4 yıldır kadro açılmasını bekleyen var.Ekpss de atanmak her gecen yil daha da zorlaşıyor.

usomer
Aday Memur
27 Nisan 2022 16:44

Sayı artar ve kadro azalırken , zorlaşması normal sonuç değil mi ?

Kempeitei
Aday Memur
27 Nisan 2022 21:15

Normal kpssye göre aşırı basit bir sınavdı

Küçük Zenci
Aday Memur
16 Nisan 2024 20:09

İnsanların umudunu kırma.

tnsrkn, 3 yıl önce
Her geçen yıl sorular zorlaşıyor,sınava giren aday sayisi artıyor,kadro sayısı azalıyor. Naçizane tavsiyem iyi puan yapıp gerçekten işe ihtiyacı olanlar kendi branslarinda kadro açılmasını beklemeksizin kriterleri uyan unvanlara bir şekilde atanmaya baksinlar. Özellikle sağlıkçılar 4 yıldır kadro açılmasını bekleyen var.Ekpss de atanmak her gecen yil daha da zorlaşıyor.

jurojin
Aday Memur
22 Nisan 2024 14:42

Bunun umut kırmakla alakası yok, fikrini söylemiş sadece ki ben de aynı kanaatteyim. EKPSS soruları eskisi kadar kolay değil maalesef ve her geçen sınav daha da zorlaşacak. Bence bir olup kadro sayılarının arttırılmasını sağlamalıyız. Yoksa kontenjanlar daha da azalacak.

Küçük Zenci, 1 yıl önce

İnsanların umudunu kırma.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi