Editörler : E.Kayı Han
27 Nisan 2022 15:37

Memuriyet ihraç durumu acil

Evraklarimi verdim ikm memuriyeti için. Hakkimda cinsel taciz suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Dosya şuan savcida savci daha incelemedi karşı tarafta şikayetini geri çekti fakat suç elektronik haberleşme aletinden yapıldığı için kamu davasına donebilirmis. Şikayet dilekçesinde de benim soyadım dahi geçmiyor tc kimlik bilgisi falan yok. Sadece şu numaralı hattın sahibi diye dilekçe verilmiş. Ben ise başladıktan sonra bu olaydan ceza alırsam ihraç durumum olabilir mi olay memuriyet oncesi ama ana yinede disiplin soruşturması açılabilir mi ? Olayin memuriyet oncesi olmasi ceza cezaverme zamanasimindan faydalanmama engel midir bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Hafs88
Aday Memur
27 Nisan 2022 18:07

50 tane başlık açıyorsun ya yani bir halt yemişsin bari arkasinda dur sen bı bayanı tacı ettiysen nasıl memur olacaksinz?

Kral3739
Aday Memur
27 Nisan 2022 18:26

Olayın içeriğini bilmeden saçma sapan konuşmayın bilginiz yoksa

Hafs88, 3 yıl önce

50 tane başlık açıyorsun ya yani bir halt yemişsin bari arkasinda dur sen bı bayanı tacı ettiysen nasıl memur olacaksinz?

poldayxx
Aday Memur
27 Nisan 2022 21:38

kurumlar bu tarz olaylarda katı davranıyor. mahkemede ceza almasaniz bile, beraat almadığınız sürece problrm olur

rdemir126.rd
Genel Müdür
28 Nisan 2022 21:35

Şikayeti geri çekti ise, kamu davası açılsa bile zaten kamu davası düşer. Ortada şikayet ve somut olarak ortaya konulamayacağından disiplin yönünden bir şey olmaz.

Turhan06
Daire Başkanı
28 Nisan 2022 23:04

Cinsel Taciz suçunun basit hali şikayete tabi. Nitelikli halleri şikayete tabi değil; müşteki şikayetten vazgeçse bile nitelikli hallerde kamu davası devam eder.
rdemir126.rd, 3 yıl önce

Şikayeti geri çekti ise, kamu davası açılsa bile zaten kamu davası düşer. Ortada şikayet ve somut olarak ortaya konulamayacağından disiplin yönünden bir şey olmaz.

Kral3739
Aday Memur
29 Nisan 2022 13:52

Hocam size bir kaç soru sormak istiyorum özelden mümkünse çok önemli bi yardımcı olursanız çok minnettar kalırım

Turhan06, 3 yıl önce
Cinsel Taciz suçunun basit hali şikayete tabi. Nitelikli halleri şikayete tabi değil; müşteki şikayetten vazgeçse bile nitelikli hallerde kamu davası devam eder.

rdemir126.rd
Genel Müdür
03 Mayıs 2022 00:15

Tabi şeytan ayrıntı da gizli. Olayın tüm boyutları ile yorumlama şansımız olmuyor. Eksikliği siz gidersiniz 👍👍

Turhan06, 3 yıl önce

loresgreen
Aday Memur
04 Mayıs 2022 02:37

İdare mahkemesince ihraç kararım iptal edildi iade edildim. Kurum Jandarma kurum istinafa gidermi hadi gitti diyelim yinede kurum 1 ay içinde beni işe başlatmaz mı ? özetle idare mahkemesi iptal kararı sonrası süreç presedür nedir ? Çok tşk ederim.

Meftun 01
Memur
05 Mayıs 2022 12:47

Kurum yd lı ıstinafa gider. Mahkeme idarenin yd sine ret ederse başlaman yapılır. Benimki öle oldu

yuccel888
Aday Memur
07 Mayıs 2022 21:06

Bence karşı tarafla konuşun, zaten şikayetini geri almış, dava açılırsa gelip mahkemede arkadaş olduğunuzu, böyle değişik bir şey denediğinizi yani ilişkinize heyecan katmak için yaptığınız bir şey olduğunu, daha sonra da aranızın bozulduğunu ve bir anlık öfke ile şikayet ettiğini söylesin tabi bunu söylemesi biraz zordur ama yine de denemekte fayda var.

Başka bir olaydan HAGB alsanız bir şey olmaz ama yüz kızartıcı bir suçtan dolayı memuriyete engel olabilir.

İdari hukuku iyi bilen bir avukata danışın.

Boşşanmavukati
Aday Memur
09 Mayıs 2022 12:53

Anayasa mahkemesi kararı mevcut hagb nihai bir karar olmadığı için masumiyet karinesi kapsamında idari soruşturma ile ihraç kararıni Anayasa mahkemesi hak ihlali saymıştır o yüzden rahat olun bir daha da kimseyi rahatsız etmeyin Yargıtay ısrarlı evlilik teklifi çiçek gönderme gibi eylemleri taciz olarak nitelendirmekte

Erşah özer
Aday Memur
14 Nisan 2024 17:58

forumda mısınız hala?
Turhan06, 3 yıl önce
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi