Kamuya alımlarda yapılan mülakatlarda liyakatın esas alındığını düşünüyor musunuz?
evet diyen arkadaşın liyakatın anlamını bilmediğine eminim
evet diyen arkadaşın liyakatın anlamını bilmediğine eminim usomer, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ne kamuya alımlarda nede komuda yapılan unvan değişikliği ve görevde yükselmeler de liyakati dikkate alınmadığına dağlar kadar eminim. Adam kayırma, torpil, yalakalık, her türlü hak yeme daha burda yazamayacagim ne kadar kepazelik varsa hepsini de yapıyorlar. Dikkate alınmayan tek birşey varsa oda liyakattir Kurmay yarbay, 2 hafta önce - Alıntıya git
Tam ben yazacaktım bunları sen yazmışsın.
ünvan değişikliğini tarım bakanlığı düzgün ve torpilsiz bir şekilde yapıyor onun sebebi de 1.000 kişi başvuru, kadro 2.000 kişi bundan dolayı. en güzel oyunlar soylu iç işleri başkanlığında ve valiliklerde oluyor, eğer yerel bir sinavsa hülle yapıyorlar, iç bakanlığı genelse herkes birbirine torpil atıyor, birde hakkım saklı kalmak şartıyla eski görev yerime döneceğim saçmalığı var, orada çalışan arkadaş anlattı yok o oraya giderse müdür, geri gelirse, şef suraya giderse, yok eski sef geri gelirse, yenisi müdür olursa, şu buraya geçerse saçma sapan bir sistem
Arkadaşlar anketi paylaşırsanız daha çok katılım olacaktır.
Dışişleri bakanlığının mülakatından elendim. 1.2. de elendi. Mülakat puanımı sordum cevap bile verilmedi.