Editörler : supporters.
03 Haziran 2022 16:34

Eyvallah Hocam, sağ olun.

Akademikfalanfilan, 2 yıl önce

YD istedim reddedildi.

YD verilmesini gerektirecek bir durum yok zaten .

YD reddedildi ancak karar lehime çıktı. YD nin reddedilmesi bir şeyi göstermez. Avukat da tutmadım . ZAten kağıt üzerinden yürüyen davada süreleri kaçırmayın yeter.


yökhukuk
Genel Müdür
03 Ağustos 2022 16:15

Değerli arkadaşlarım. Akademik kariyer ile ilgili hukuki soru ve sorunlarınızı paylaşarak uzman hukukçulardan doğru cevaplar almak ve çözüme ulaşmak isterseniz aşağıda linkini bıraktığım sayfaya bekliyorum.

https://forum.memurlar.net/konu/2501118/

Yükseköğretim (YÖK,ÜAK,ÖSYM ve Vakıf-Devlet Üniversiteleri) İşlemleri Hukuki Paylaşım Platformu

Öğrenci işlemleri, Akademik kadro işlemleri, Doçentlik işlemleri, Denklik işlemleri, Disiplin ve ceza işlemleri, Etik ihlal işlemleri başta olmak üzere yükseköğretim alanındaki işlemler çok sayıda mağdur üreten hukuka aykırılıkları içinde barındırıyor. Özensiz ve ben yaptım oldu mantığıyla hazırlanmış keyfi uygulamaya açık ayrıntılı mevzuat, mantık ve istikrardan yoksun idari(YÖK, ÜAK, ÖSYM, Vakıf-Devlet Üniversitesi) kararlar ve gecikmeli olarak eksik incelemeye dayalı verilmiş yargı kararları dikkate alındığında mağdur kitlenin çokluğu hiç de şaşırtıcı değil. Gerçekleştirilen yanlış uygulamalar ve doğru bilinen yanlışlar nedeniyle mağdur olan paydaşların sorunlarına çözüm üretmek üzere uzman hukukçuların katkı sağlayacağı bir platforma ihtiyaç her geçen gün artıyor. Kayıtlı üye sayısı ve ulaştığı hedef kitle itibariyle bu ihtiyacın giderileceği en uygun mecranın Memurlar.Net Forum sayfası olduğu tartışmasız. Bu platformun yükseköğretim alanındaki sorunların doğru aktarıldığı ve en doğru çözümlerin üretildiği bir zemin olması beklentisiyle yükseköğretime dair dertli olan tüm paydaşlar davetlidir.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi