23 mayis-31 Mayıs ilişik kesme 3-20 haziran
23-27 Mayıs pardon il onayı 31 mayis
23-27 Mayıs pardon il onayı 31 mayis sadrainman, 11 ay önce - Alıntıya git
Yahu o eğitim öğretim dışı personel için yani öğretmenler için değil zaten öyle olsa personel genel mudurlugu sayfasında duyuruya çıkardı bilip bilmeden bilgiyi teyit etmeden konuşmayın ayrıca Allah askına okul 17 Haziran da kapanıyor hiç aklınıza yatıyor mu okul bitmeden ilişki kesmesi bir öğretmenin daha önceki senelerdeki takvimlere bakın bari
Yahu o eğitim öğretim dışı personel için yani öğretmenler için değil zaten öyle olsa personel genel mudurlugu sayfasında duyuruya çıkardı bilip bilmeden bilgiyi teyit etmeden konuşmayın ayrıca Allah askına okul 17 Haziran da kapanıyor hiç aklınıza yatıyor mu okul bitmeden ilişki kesmesi bir öğretmenin daha önceki senelerdeki takvimlere bakın bari Gauss7, 11 ay önce - Alıntıya git
Sakin ol champ... Arkadaş Eğitim Öğretim Hizmeti dışı personel olabilir. Forum konu başlığı da "Milli Eğitim" olduğundan konuyu açmış olabilir.
Sakin ol champ... Arkadaş Eğitim Öğretim Hizmeti dışı personel olabilir. Forum konu başlığı da "Milli Eğitim" olduğundan konuyu açmış olabilir. alibrtc, 11 ay önce - Alıntıya git
Champ yerine şampiyon yazsaydın daha iyi okurdu neyse hiç sanmıyorum niyetinin bu oldugunu yazarsa öğreniriz
Eğitim öğretim sınıfı dışı personel tabiki
Eğitim öğretim sınıfı dışı personel tabiki sadrainman, 11 ay önce - Alıntıya git
Hocam pardon ben yanlış anladım kusura bakmayın aslında bu tepkim size değildi elinde dayanağı olmadan yorum yapanlar içindi
Hocam pardon ben yanlış anladım kusura bakmayın aslında bu tepkim size değildi elinde dayanağı olmadan yorum yapanlar içindi Gauss7, 11 ay önce - Alıntıya git
Yok hocam ne kusuru sıkıntı yok
Bilgi nereden arkadaş kesinmi
Ortalık denyo kaynıyor bee!?)))
Bugün yokmu bir haber arkadaşlar
Bugün açıklanır mı arkadaşlar ne dersiniz selametle
en geç 3 hafta içinde açıklanır atamalar temmuz 15 e kadar tamamlanmış olur il içi için
Rize Artvin Giresun ne zaman acilir bilgisi olan varmi
Bugün açıklanır mı arkadaşlar ne dersiniz selametle burbu53, 11 ay önce - Alıntıya git
Birkaç gün içinde netleşir dediler Bakanlık Beytulmakdis, 11 ay önce - Alıntıya git
bu hafta pek umudum yok.
illa geç açıklayıp ev sahiplerinden son dakika golü yedirecekler bize. vkgz06, 11 ay önce - Alıntıya git
Evet o durum kötü olacak. Şahsen bu hafta açıklanacağı yönünde pek umudum yok. Hazirana kadar sabırla beklemek en iyisi.
Evet o durum kötü olacak. Şahsen bu hafta açıklanacağı yönünde pek umudum yok. Hazirana kadar sabırla beklemek en iyisi. taklasiguzel, 11 ay önce - Alıntıya git
Ben aradım birkaç gün içinde netleşir dediler Beytulmakdis, 11 ay önce - Alıntıya git
İnşallah hocam.
İnşallah bugün açıklanır beklemedeyiz